Volt, aki képet küldött a péniszéről. Más azzal etetett be, hogy komoly kapcsolatot, feleséget keres, közben csak meg akart fektetni. Olyan is akadt, aki egyáltalán nem úgy nézett ki a valóságban, mint ami a profilképe volt.

 

 

online tarskereses 011

Kép: pinterest.it

 

A 34 éves Kata mesélt a netes társkereséssel kapcsolatos katasztrófáiról:

 

Leszögezném, hogy senkinek sem akarom elvenni a kedvét tőle. Van, akinek beválik és talál egy magához való pasit/nőt. De sosem felejthetik el azt a szerelemre és párkapcsolatra vágyó szinglik, hogy milyen sötét helyek is tudnak lenni az online társkeresők…

Én már három éve próbálkozom vele, hosszabb-rövidebb megszakításokkal. Szinte az összeset kipróbáltam. Nem mondom, voltak kellemes élményeim, tapasztalataim, de többségében… kész kudarc. Lehet, csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Talán nem ez az én utam, máshol kell megtalálnom a partneremet. De a netes társkeresőkön sorozatban átvertek vagy zaklattak.

 

Szinte mindennapra jutott egy olyan üzi, hogy akarok-e dugni. Nem is értem az ilyet, hogy mit keres egy társkeresőn, miért nem valami szexoldalon próbálkozik. Legalábbis megvan a helye ennek a stílusnak, illetve igénynek, miért egy TÁRSkeresőn keres szexpartnert?

 

Ezért is volt olyan kiábrándító, mikor beszélgetni kezdtem Rolanddal, váltottunk néhány levelet, amiből roppant szimpatikusnak tűnt. Épp kezdtem komolyan megkedvelni, mikor egyszer csak minden előzmény nélkül küldött egy képet a péniszéről. Kérdezem: ez mi? Erre ő: A f­*szom. Gondoltam elküldöm, hogy lásd, kivel van dolgod.

 

Vissza se írtam. Mégis, mit lehet erre reagálni? Beteg állat! Az sem sokkal jobb, mikor ugyanilyen felállásban, az ígéretes beszélgetést az szakítja meg, hogy ugyan küldjek már egy képet a csöcseimről, a bokámról, a fülemről, vagy a puncimról. Normálisak ezek?! Hát csak sekélyes, hibbant, perverz alakokkal van tele a net?!

 

online tarskereses 03

 

De ez még mindig nem a jéghegy csúcsa. Már napok óta beszélgettem Petivel, nagyon kedves, aranyos leveleket váltottunk egymással, mikor az egyik levelében azzal jött, hogy nem-e ugrok most át hozzá, meg hogy érti ő a célzást. Kérdezem: mit értesz? Erre megmagyarázta, hogy én tutira le akarok vele feküdni és hogy benne van. Hogy miből következetett erre? Hogy túl cuki és kedves voltam. Adtam alá a lovat. Hihetetlen, hogy erre az álláspontra jutott…

 

Viszont azt mondom, előbb elviselem ezeket a jelenségeket. Rajtuk még tudok nevetni. De mikor valakivel hetekig ismerkedek és úgy érzem, egészen elkezdtem megismerni, megkedveltem, majd kiderül, hogy teljesen más valaki, az megbocsáthatatlan! Így találkoztam Ádámmal, aki egy érzelmes, romantikus, segítőkész, humoros férfi benyomását keltette, sőt, egész végig az első randinkon is. Ámde vacsi után fel akart vinni a lakására. Elutasítottam, hogy az első után még nem szeretném. Erre erősködött, és próbált fűzni. Majd mikor rájött, hogy tényleg nem lesz szex, teljesen kiakadt, hogy én még mit akarok, megkaptam mindent, amire egy nő vágyhat. Villámgyorsan leolvadt róla a cukormáz. Átvert. Végig csak szexet akart.

 

Nem jártam jobban Balázzsal sem, aki tipikus őszintének mutatkozott, hogy feleséget, anyának valót keres, hogy bár van pénze, de nem az számít neki. Ő is igen szimpatikusnak tűnt. De a randin egy világi seggfej volt. Bunkózott az étteremben a pincérrel, előadta a „ki ha nem” szerepet, hogy egy kiskirály, aki tele van pénzzel és elvárja, hogy körülötte forogjon a világ.  Úgy képzelte, hogy annyira jóképű, hogy hasra fogok előtte esni. Mindennek a tetejében kész hímsoviniszta volt, hogy a nőnek a konyhában a helye és az a dolga, hogy a gyereket nevelje. Hát totál nem nyert meg. Szóvá tettem, hogy nem ilyen volt, akkor azt mondta, hogy csak azt nyújtotta, amire szükségük van a nőknek. Az illúziót. Erre vágytok, vagy nem? Aztán hozzátette, hogy a nők amúgy is szeretik, ha a pasi bunkó velük. Megnyugtattam, hogy én aztán biztos nem, keressen olyat, akinek ez bejön…

 

online tarskereses 02

 

Tisztában vagyok azzal, hogy senkit sem lehet pusztán levelezés által megismerni, hogy kell a személyes a találkozás. De azt azért nem feltételezném, hogy egy teljesen más emberrel találkozok személyesen! Értem én, hogy mások vagyunk levélben, de az gáz, ha egy cseppet sem hasonlítunk arra az emberre a valóságban.

 

Végezetül Robit emelném ki. Akivel minden nagyon jól alakult a neten, megbeszéltünk egy találkozót. Vártam a szőke hajú, zöld szemű férfit. Tényleg nagyon jól nézett ki, hazudnék, ha azt mondanám, nem fogott meg a külseje. Erre megjelent egy fekete hajú, barna szemű és kicsit sem előnyös arcú férfi. Robi. Nem rejtettem véka alá a meglepetésemet és a dühömet, hogy átvert. Persze azzal védekezett, ha saját magáról rak fel képet, nem találkozom vele. Na, ez volt az egyik olyan incidens, ami végleg betette a kaput, és arra jutottam, ideje leszállni a netről.

 

A mai napig ledöbbent, hogy jut eszükbe embereknek – legyen az férfi vagy nő – ilyen galádul átverni a másikat. Másnak adni ki magukat egy kis szexért vagy hogy más előnyökhöz jussanak. Gondolkodás nélkül hazudnak és megjátsszák magukat. Elhitetik veled, hogy tetszel nekik, hogy igazán párt keresnek, aztán ripityára törik a szívedet. Hogy van ehhez képük?!  Mert a sok perverz és zakkant egy dolog, esküszöm azokat könnyebb megbocsátani, mintsem a sok számító embert, akik időt és energiát ölnek abba, hogy módszeresen átverjenek.

 

Feladtam, hogy a neten keressem meg a páromat. Bár nekem csak negatív tapasztalataim vannak, sosem venném el a kedvét másnak attól, hogy ott próbálkozzon. Tudom, hogy vannak, akiknek bejött. De nekem biztos nem és nem szégyellem elmondani a tapasztalataimat. Tudják meg a nők és férfiak egyaránt, mire vállalkoznak, mikor online társkeresésre adják a fejüket.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Miért maradunk egy olyan mellett, akitől legszívesebben a lányunkat is óvnánk?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!