Kezdjük azzal, hogy a találkozásotok pont olyan, mint egy tipikus amerikai film nyitójelenete, és olyan erővel szerettek egymásba, ahogy a repülőgép hajtóműve becuppantja a madarakat. Hatalmas elánnal élitek meg a szerelmeteket és a puszta jelenlétetek is borzalmas erdőtüzeket képes okozni. Ám egy karmikus szerelmet nem pusztán a nagy érzelmekről lehet felismerni…

 

karmikus kapcsolat 01

 

Kép: pixabay.com

 

A karmikus kapcsolat lényege: dolgotok van egymással. Mindegy, hogy hosszabb – sírig tartó – vagy rövidebb – villámkapcsolat – erejéig. Egyesek kapcsolata csak addig tart, amíg le nem tudják a másik féllel szembeni adósságukat. Míg mások kapcsolata az esküvőn át a gyászmenetig tart, mert korábban mondjuk nem teljesedhetett be a kapcsolatuk, de ez alaklommal végre igen! Úgyhogy attól még, hogy karmikus a kapcsolatod még nem jelenti azt, hogy a sárkánnyal birkózó herceg életed végéig kitart melletted.

 

 

Szóval, a karmikus szerelem első fejezete: a találkozás, ami mint említésre került, sokszor olyan, mint egy tündérmese. Ráadásul a két fél azonnal egymásba szeret. Belenéznek a másik szemébe és arra gondolnak „bakker, szerelmes vagyok”. Valóban, a karmikus szerelemhez ennyi is elég egyetlen pillantás, mert abban a minutában a két ismerős lélek felismeri egymást a múltból és azt mondja: „Hahó, te vagy az? De rég láttalak, már annyira vártam ezt a napot!” Komoly Déja Vu élményben lehet részed, hogy ismered azt a fazont, olyan, mintha ezer éve kapcsolatban lennétek. Minden, ami vele kapcsolatos, ismerősnek fog tetszeni, hiszen már kapcsolatban voltatok korábban is! Úgyhogy megtörtént a felismerés és a találkozás.

 

karmikus kapcsolat 02

 

(Zárójelesen megemlítem, ha úgy találkozol a karmikus társaddal, hogy van párod, aki mondjuk nem karmikus, akkor sajnos lekváros bukta van, mert ezer százalék, hogy nem fog kimenni a fejedből a karmikus társad és okozni fog pár álmatlan éjszakát, mire eljutsz arra a pontra, hogy szerelmi háromszög vagy szakítás a jelenlegi kapcsolattal.)

 

A következő szint, amiről tudhatod, hogy igen, ő a karmikus párod az a: felismerések szakasza. Az illető maga a megtestesült álom. Szinte rámernéd vasalni, hogy tökéletes. Már csak azért is, mivel azt tapasztalhatod, hogy mindenben egyetértetek, pont azt szereti, amit te, olyanok vagytok, mint két tojás.

 

karmikus kapcsolat 03

 

De akkor, jön egy újabb szint és itt szoktak kibukni a hamis karmikus párkapcsolatok. A hosszú, békés, idilli korszak után jön a viharos időszak. Veszekedtek, civakodtok, féltékenykedtek, irigykedtek. Néha már inkább papuccsal dobálnád, annyira gyűlölöd és imádod egyszerre. Ez a kapcsolatotok próbája. Ugyanis ha karmikus egy kapcsolat, akkor az vígan felülemelkedik a vitákon. Mivelhogy egy karmikus szerelem mindig tanít, ad valamit. Az a felek dolga, hogy egymás tükörképei legyenek, hogy az esetleges negatív kritikákkal építsék a másik felett, vagy hogy olyan szituációkba keverjék, ami által értékes tapasztalatokra tehet szert és legyőzheti a félelmeit. Ekkor kezdődik el a törlesztés, a tanítással, a másik fejlesztésével.

 

Csak akkor van tovább, ha karmikus a viszonyotok. Akiknek nem az, egy idő után szakítani fognak. Ellenben az igazi karmikus párok kapcsolata most ismét virágzásnak fog indulni. Újra nagy lesz a szerelem, mert átértékelik önmagukat és a kapcsolatukat is. Megértik mik az igazán fontos dolgok, képesek lesznek az önzetlen áldozathozatalra, a megbocsátásra, a tiszta szerelemre. Képessé vállnak arra, hogy elfogadják a másik kritikáját, tanítását mert tudatosan akarnak majd javítani magukon és a párkapcsolatukon is. Ők igazán azt szeretnék, ha a másik boldog lenne és ezért képesek változtatni önmagukon és a helyzetükön is. Véget érnek a hatalmi játszmák, már egyenlő felekként tekintetek egymásra.

 

karmikus kapcsolat 04

 

A karmikus szerelem ott „zárul” – de valójában sosincs vége, mert egy kapcsolaton mindig van mit dolgozni – hogy a heves, korábban pokolian forró szerelemből szép lassan erős szeretet lesz. Nem csak szerelmespárok, hanem barátok is lesznek. Egymás bizalmasai és lelki társai, akire minden körülmény között számíthat a partner.

 

Lehet, hogy a szerelmeteken már nem lehet rántottát sütni, de folyamatosan, kiegyensúlyozottan, harmonikusan lehet mindig számítani rá. Sosem hűl ki. Tudni fogod, hogy bármi is történjék, ő egy biztos pont az életedben.

 

karmikus kapcsolat 05

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!