Nem csak egyetlen szóval lehet elmondani, ha valaki szerelmes. Milyen nyilvánvaló jelei lehetnek? 

Manapság ebben a rohanó világban már semmiben sem lehetünk biztosak. Régen teljesen nyilvánvaló volt amikor egy férfi egy nőnek udvarolt. Pontosan tudtuk, hogy komolyan gondolja, nem kell félnünk és bízhatunk a szándékaiban. A házasságok egy életre szóltak és pontosan tudták mit várhatnak el a párok egymástól.

Most viszont komoly problémákkal küzdünk, nem bízunk egymásban és nem mindig tudjuk, hogy egy pasinak komolyan felkeltettük az érdeklődését vagy csak egyszerűen egy forró futó kalandra vagy egy szeretőre vágyik.

Semmi gond mi segítünk. Vannak olyan dolgok, amiken sem az idő sem a pasik karaktere nem változtat. Honnan tudjuk tehát valóban, hogy a kedvesünk komolyan érdeklődik irántunk?

Ami a pasikat illeti, sokszor nem azért hódítanak meg egy nőt, mert életük szerelmét látják benne. Az első randevún ezek a gondolatok még meg sem fogalmazódnak bennük.
Fel kell készülnünk arra is, hogy csak egy forró éjszakát, egy futó kapcsolat lehetőségét remélik, de nem feltétlenül a szerelemre gondolnak.

Nem biztos azonban, hogy csak az a férfi szerelmes, aki ki is mondja ezt!

Vannak olyan férfiak is akik nem mondanak ki mindent nyíltan és inkább máshogy kommunikálja az érzelmeit. Ismerd fel a rejtettebb szerelmi vallomásokat!

 

szerelmes01

forrás:femina.hu

Látni akar!

A férfi, aki szerelmes beléd, nem elégszik meg azzal, ha hetente egyszer szakítotok időt egymásra.

Lehet, hogy rendkívül elfoglalt ember, de mint tudjuk, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, és a szerelemre ki ne szeretne időt szánni?

Ha tehát nem rendszeresen találkoztok az elfoglaltság és a munka miatt és a randevú végén ügyel arra partnered, hogy lefixáljátok a következő találkozót, amikor újra láthat, kétség sem férhet hozzá: komolyan gondolja!

Szeretne jobban megismerni!

A szerelmes férfi nem önmagát fogja fényezni a randevúkon, hanem rólad szeretne többet megtudni. Tudni szeretne a családodról, arról, hogy mit szeretsz mi a kedvenc könyved, hobbyd . Egyszerűen csak azt szeretné, hogy minél hamarabb megismerjen, és akkor biztos lehetsz benne, hogy komolyan érdekled.

A szerelmes férfi zavarban van!

A szerelmes férfi a beszélőkéjét is elveszti, hiszen csak olyan egyszerű mondatok jutnak az eszébe, hogy szép vagy. Nem csoda hát, ha inkább zavarba jön a társaságodban, és véletlenül felborít pár poharat vagy megbotlik a lépcsőben.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem az a magabiztos férfi!
Az első találkozásotokkor úgy tűnt, sokkal inkább az, de azóta változott egy-két dolog, és lehet, hogy beléd szeretett? Ezen már érdemes elgondolkozni.

Programokat szervez kettőtöknek!

Aki szerelmes beléd az nem csak a szokásos randi helyekre visz el moziba vagy vacsorázni,kávézni, hanem beindul a fantáziája és új különleges ötletekkel áll elő, amikre azelőtt még ö sem gondolt volna. Érted megy a munkahelyedre és romantikus hétvégi programokkal áll elő.

 

szerelmes02

forrás: life.hu

 

Ezeken az alapvető gondolatokon érdemes elgondolkozni és így hamarabb meg is tudjátok fejteni, hogy a pasi a akivel randiztok komolyan gondolja a kapcsolatot veletek vagy csak egy forró nyári kalandra vágyik.

 

 

mennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Szerintem nem számít megcsalásnak, hogy olyan masszázsra járok, ahol ki is elégítenek.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!