Mindenki tudja, hogy egy kapcsolatot vagy egy házasságot alapjaiban is a jó sex határoz meg. Teljes mértékben az egekig emelhet egy kapcsolatot viszont nagyon könnyen tönkre is teheti azt. Az biztos, hogy egy kapcsolat elején már nagyon hamar kiderül meg van-e a harmónia köztetek és az intimitás az a bizonyos kémia. Nem kell túl sokáig várni és próbálkozni, hogy összejön-e vagy sem ezt azért mindenki elég gyorsan belátja. Mik azok a jelek, amelyekből biztosan tudhatod, hogy passzoltok és ez nem csak a véletlen műve? Nézzük…

 

 

jok egyutt az agyban 01

 

Kép: Pixabay.com

 

 

1. Magabiztosak vagytok egymás mellett és igen meztelenül is. Nincsenek gátlások!

 

2. Nem féltek beszélni az intim dolgokról sem kimondani sem kérni egymástól. Bátran és lazán megbeszélitek, hogy mire van pontosan szükségetek.

 

3. Merészek vagytok és mindig valami újat próbátok ki. Elengeditek a fantáziátokat a határ a csillagos ég. Mi veszíteni valótok van, maximum nem jön be, és? Akkor is jó buli volt.

 

jok egyutt az agyban 03

 

4. Egyformán adtok és kaptok. Pontosan tudjátok, hogy egymást egyformán kell kényeztetni. A lényeg, hogy mindketten egyformán örömötöket leljétek benne.

 

5. Nincs félelem és önbizalomhiány. A lámpák bizony égve maradnak.  Amikor már minden ennyire passzol, kinek jutna eszébe sötétben játszani?

 

6. Ezek után már egyértelmű, hogy teljesen egymásra vagytok hangolódva. Minden mozzanatból értitek, hogy mit is szeretne a másik. Együtt mozogtok együtt lélegeztek.

 

jok egyutt az agyban 02

 

7. Egyértelműen mindig mindketten akarjátok, és együtt élvezitek. Semmi sem kötelező. Csak azért nem mondasz igent, mert a másik úgy akarja. Gyerünk egy gyors numerára…  Na ne…

 

8. Testbeszédből jeles! Most már elég csak ránézni a másikra és pontosan tudod mire is vágyik. Elég egy mosoly egy kacaj egy tekintet és máris mindketten tudjátok mi is következik. Ez már tökéletes, ha minden pont így működik, akkor a kapcsolatotok garantált és örökké tart. Na, jó ez már egy kissé költői túlzás volt. Viszont az biztos, hogy a szexualitás köztetek tökéletesen működik.

 

 

Van olyan, aki magára ismert? Egy harmonikus kapcsolatnak szerintem így kellene működnie. Ez a tökéletes recept. Nem értesz egyet? Esetleg jobb ötleted van? Írd meg nekünk a cikk alatt kommentben. Minden ember más és mindenki csak tanulhat belőle. Ki ne akarná egy kicsit feldobni vagy megszilárdítani a kapcsolatát?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

7 ölelős póz, ami legalább olyan jó, mint a szex

 

7 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a szexről – a szexológus szerint

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!