„Túl messzire mész, drágám”. Ejj, de sokszor kellett már mondanom ezt a barátnőimnek vagy ismerőseimnek. Mert a legtöbbjük bizony olyan dolgokat tettek meg annak érdekében, hogy meghódítsanak valakit vagy éppen megtartsák a kedvesüket, hogy az arcom lángra kap. Helyettük is. Bár némelyikükben van szégyenérzet. Csakhogy egy valami képes még azt is elhallgatatni, méghozzá a szerelem. De mégis meddig lehet elmenni érte?

 

meddig mehetsz el szerelemben 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Háborúban és szerelemben mindent szabad?

 

Legalábbis ezt mondják. Főleg azok szeretik hangoztatni, akik igazán képesek is mindenre a sikerért, a győzelemért vagy éppen a szerelemért. Szinte egészen megháborodva, a józan eszüket a szelektívbe dobva, görcsös félelemtől hajszolva igyekeznek meghódítani a kiszemeltjüket vagy éppen megtartani a kedvesüket. Egyes embereknél nincsenek határok, van az a vágy, amiért valóban képesek kifordulni önmagukból, megváltozni, olyan dolgokat megtenni, ami korábban eszükbe sem jutott volna. Vajon ez tényleg szerelem vagy csak beteges ragaszkodás? Valóban kelhet valaki ennyire, hogy az ember megerőszakolja magát érte vagy „bűnös” dolgokra vetemedjen? A következő példák segíthetnek eldönteni:

 

Aki teljes átalakuláson ment keresztül

 

A 28 éves Niki azzal kezdte, hogy ledobott 20 kg-ot, csakhogy felszedje azt a kollégáját, akibe elmondása szerint halálosan szerelmes. Ez még önmagában nem is vészes, de nem árt tudni, hogy  maga 44 kilójával nem csak szerintem, de környezete szerint is előnytelenül változott meg, mert nincs azzal semmi baj, ha valakinek az áll jól, ha van mit rajta fogni. Rajta már nem volt… még arra is mondhatnánk, hogy az is belefér, hogy feketéből szőkébe ment át és a csinos öltözetet elhagyva inkább már úgy fest, mint egy bárcás és ezzel együtt a személyisége is olyan lett. Abszolút megváltozott, csakhogy felszedje a pasit.

 

meddig mehetsz el szerelemben 02

 

Aki háborút indított a feleség ellen…

 

A 35 éves Timi egy férjes pasiba lett szerelmes. Kölcsönös volt a vonzalom, de a pasi megmondta, hogy házas és van két gyereke. Azt hiszitek, Timit ez érdekelte? Előbb mindent bevetett azért, hogy magába bolondítsa a pasit. Ártatlan kávézásokra hívta meg és bevetette az összes létező női trükköt, hogy szexi külsejével és erotikus kisugárzásával meghülyítse a pasit és sikerült is, de annak még mindig volt tartása. Egyszer megpróbálta leitatni és szabályosan felkínálta magát neki, de még mindig nem kapta meg, amit akart. Aztán Timi gondolt egyet, megszerezte a feleség számát és bemártotta a nagy szerelmét elárulta, hogy a férje megcsalja. Megadta a következő találkozójuk helyét és idejét. A feleség persze rajta kapta őket, és utóbb Timi úgy adta elő a pasinak, hogy „fogalma sincs”, hogy történhetett ez…

 

meddig mehetsz el szerelemben 03

 

Aki szexel fogja meg a partnerét

 

A 31 éves Lilla ugyancsak kifordult önmagából csakhogy megtartsa a párját, akivel voltak hullámvölgyek. Ő persze mint sokan mások, a szex oldaláról próbálta megfogni a dolgot. Egyes esetekben kétség kívül segít jó szex a kapcsolaton. Ezért előbb új frizurát vágatott magának, lefogyott pár kilót és betankolt néhány új szexi fehérneműből. Aztán jöttek a szexjátékszerek. Eddig az ember azt mondaná, hogy rendben is van. Majd mikor a pasi azt kérte, forgassanak házi pornót vagy hadd játsszon egy lyukkal arrébb, Lilla abba is belement, pedig gyűlölte ezeket. Kellemetlen is volt és megalázónak is érezte. Azt is, hogy a pasija közben úgy beszélt vele, mint egy útszélivel, aki persze felbuzdult azon, hogy Lilla teljesíti minden kívánságát, elvárta az erotikus táncokat, ami az önbizalomproblémával küzdő nőnek újabb érvágás volt, mint ahogy az is, hogy belement a szado-mazo szexbe. Azóta is cseng a fülembe a „nem bírom, meddig bírom még ezt csinálni”.

 

Aki a férje rabszolgája lett

 

A 38 éves Gyöngyi úgy gondolta, jó ötlet azzal tartani meg szeretett férjét, ahogy minden más nő. Meg volt a teljes külső renoválás. Mellette mos, főz, takarít rá, a férjnek nem kell semmit se csinálja, teljesen ki van szolgálva. Aztán egész egyszerűen az lett a stratégiája, hogy mindent megenged a férjének. Bulizzon csak a haverokkal, amikor akar, belefér, ha hetente egyszer-kétszer részegen jön haza. De Gyöngyi viszont nem mehet el sehova mert maradjon csak otthon. Ha mégis elmegy, haza kell érnie a férje előtt és puccban kell várnia. A férje tudni akar minden lépéséről, arról kivel találkozik és miről beszélget. Még a jelszavait is elkérte, hogy ellenőrizhesse a beszélgetéseit a közösségi oldalakon. Gyöngyit meg állítólag nem zavarja, (mondja ezt könnyes szemmel, de ugye csak „belement valami”) hogy a férje sosem csinál semmit, trehány, és hogy az ágyban is egy darab húsnak nézi.

 

meddig mehetsz el szerelemben 04

 

A fenti hölgyek tökéletes példái annak, hogy bizony egészen messzire is képesek elmenni, ha szerelemről vagy a párjukról van szó. Ha valaki tudja hol a határ és egészséges mértékben teszi, az rendjén is van. Megújíthatjuk külsőnket, flörtölhetünk, próbálkozhatunk a másik fél meghódításával és persze szextrükköket is bevethetünk. De honnan kellene tudni mikor lépjük át a határt? Például akkor, ha már a környezetünk is ránk szól és azt mondják, gázosak vagyunk vagy messzire megyünk. Vagy ha nyilvánvalóan kellemetlen helyzetbe hozzuk a másikat és feltűnően erőszakosak vagyunk. Ha pedig szégyenérzetünk van, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben és boldogtalanuk vagyunk, akkor nem lehet kérdés az, hogy túl messzire mentünk és mi fogjuk meginni a levét, ha nem állunk le… mert előbb-utóbb vagy a pasi vagy a lelkünk unja meg, amit csinálunk és mindkettőnek csúnya vége lehet. Kell neked az idegösszeomlás? Már eleve a stressz miatt, hogy állandóan készültségben kell lenned? Vagy amiért ennyire kifordultál önmagadból? Ér neked ennyit a szerelem vagy a férfi? Jól gondold meg, mit felelsz és dönts helyesen!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Vajon létezik az igaz szerelem vagy csupán tündérmese?

 

 6 dolog, ami miatt a pasik szerint te lehetsz a tökéletes barátnő!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!