Csabi szexre vágyik. De nemcsak arra, hogy hetente kétszer, háromszor legyen, hanem arra is, hogy kellően izgalmas nemi életet éljenek. A feleségének viszont nincs annyi igénye a szexre, és nem annyira vevő az újdonságokra, mint férje. Ezért Csabi kissé szokatlan tettre szánta el magát. Fizet a nejének a szexért.

 

 

fizetek a nejemnek 01

kép: pinterest.es

 

Hogy jutott eszembe az, hogy a feleségemnek fizessek a szexért, meg az orális és mindenféle színes, változatos gyönyörért? Kezdjük ott, hogy nekem eleve óriási igényem van a szexre. Muszáj legalább heti kétszer-háromszor lennie ahhoz, hogy jól érezzem magam, és nem érem be a sima, gyorsan letudós dugással. Nekem élmény kell és arra vágyom, hogy maximálisan ki legyenek elégítve a vágyaim, amikből bőven vannak. Szeretem az orált, az anált, a szerepjátékot, azt is, ha a feleségem masztizik és nézhetem. A különböző szexuális segédeszközöket is szerettem volna bevonni a nemi életünkbe.

 

Csakhogy Adrien egy ideje már nem vágyik annyi szexre. Bizonyos dolgokkal kapcsolatban sosem volt nyitott. Nála csak a sima szex, meg a romantika a nyerő, semmi extra. Eleinte még rendszeresen csináltuk, amíg nem voltunk házasok. De ahogy öt év után összeházasodunk, csökkeni kezdett a vágya és a szex iránti igénye. Három év után eljutottam a mélypontra. Adrinak alig volt kedve szexelni, vagy engem kielégíteni, mindig fájt a feje, fáradt volt, túlórázott, egy szó, mint száz, elhanyagolt. Szeretem őt, jó életünk van és boldogok vagyunk. Szégyellem, de megfordult a fejemben, hogy elmegyek egy prostihoz, aki kielégíti a titkos vágyaimat. Lenne lehetőségem arra is, hogy kolléganővel menjek félre vagy hogy felszedjek valakit egy bárban, de azt nem akarom. Csak egy hivatásos jöhetne szóba. Szex és semmi más.

 

Végül döntöttem. Nem akarom megcsalásra adni a fejemet. Alapból nem is vágyom más nőre. A szexuális vágyaim kielégítésére van szükségem. Először poénból dobtam fel Adrinak, mi lenne, ha orálisan kielégítene és cserébe adnék neki egy tízest. Erre nevetett és azt kérdezte komolyan? Azt mondtam Isten engem úgy segéljem, adok neki egy tízest, ha megteszi. Nevetett, de rászánta magát és megtette. Azután viccesen kérdezte, hogy na, hol van a tízesem? És én álltam a szavamat: odaadtam neki.

 

fizetek a nejemnek 02

 

Esküszöm, sokkal készségesebb volt. Egyrészt akkor már vagy két hete nem csináltuk és ráadásul olyan odaadó volt, mint talán addig még soha. Meg is jegyeztem neki. Mire azt felelte: persze, így legalább hasznom származik belőle.

 

 

Természetesen mindkettőnknek van állása és nem veszem el a pénzét. Közös kasszán vagyunk, de vannak szabályok, amiket be kell tartani, ha egyszer saját lakást szeretnénk, meg minden évben külföldi nyaralást és majd egy új autót. Bár nem vonunk meg mindent magunktól, de oda kell figyelnünk arra, mennyire költünk. Márpedig Adri imád ruházkodni, oda van a cipőkért és nagyon szeretett volna egy új telefont is, ami majdnem kétszázezer forint volt. Tehát spórolnunk kell. Ám én kész voltam időnként lemondani a saját zsebpénzemről, és akár Adrinak adni, hogy minőségi szerelmet kapjak.

 

Szóval az első próbálkozás bevált. Igaz, akkor még mindketten poénnak gondoltunk. De a következő héten újra előhozakodtam vele: Te szívem, mi lenne, ha most betehetném neked hátra egy tízesért? Erre ő: Csak annyiért? Te hülye vagy! Mondtam, hogy mondjon egy árat. Harmincat mondott. Elővettem a pénzt. Azt hitte hülyesékedem, de megnyugtattam, hogy nem. Az övé, ha megteszi. Arra költi, amire akarja.

 

És ezután az eset után rendszeressé tettük. Már két éve működik a rendszer és Adri azóta megvette magának az új telefonját, meg mindent, amit szeretett volna. Nem sajnálom rá a pénzt. Persze azért beszéltünk a dologról és azt mondta eleinte furcsállta, hogy mégiscsak pénzt kap bizonyos szolgáltatásokért cserébe, de tetszett neki a pénz, hogy arra költheti, amire akarja. Meg annak is örül, hogy nem csaltam meg, és inkább hozzáfordultam a vágyaim kielégítésének céljával. Ebben egyet is értünk, hogy tényleg jól tettem.

 

fizetek a nejemnek 03

 

Persze azért nem minden egyes alkalomért fizetek. Csak akkor, ha olyat kérek tőle, amire másképp nem lenne hajlandó. Így viszont szép sorjában megvalósultak a titkos vágyaim és közben ő is jól járt, hiszen pénz kapott érte. Utána mindig bevallja mennyire élvezte vagy nem és sokszor az derül ki, hogy valóban nem jönnek be neki azok a dolgok, amik meg nekem igen, de a pénz gondolatától valahogy szívesen elviseli, illetve megteszi. Mindketten jól jártunk azzal, hogy üzletet kötöttünk a szexben.

 

Ugyanakkor, ha jobban belegondolok, valahol prostituáltam a feleségemet. Igaz, nem akarata ellenére, hiszen mindenbe beleegyezett és soha nem okoztam neki fájdalmat. De hát mondják a nagy pszichomókusok, hogy egy kicsit minden nőben ott van a szajha. Én nem tettem semmi rosszat, hiszen nem arra vettem rá, hogy másokat elégítsen ki, hanem engem. Ha ő nem érzi megalázónak vagy kihasználásnak, nem okoz neki lelki vagy fizikai sérülést egyik vágyam sem, akkor azt gondolom, hogy teljesen rendben van, amit csinálunk. Ő megdolgozik a pénzéért én pedig készségesen fizetek neki. Mindenki megkapja, amire vágyik, ennyi. Mindennek a tetejében kifejezettem jobb lett így a házasságunk. Sokkal élettel telibb, szenvedélyesebb, izgalmasabb. Nemcsak a szex, hanem a kapcsolatunk is. A fizetett szex, az üzlet összehozott bennünket.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Csak a pénzemért van velem a 25 éves pasim. Ha engem nem zavar, téged miért?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!