Tényleg létezik az a fajta félelem az egyedülléttől, igény a szeretetre és kétségbeesés, aminek hatására egy nő képes akár az első randi után vagy akár megismerkedésüket követően néhány órával hanyatt vágni magát a pasi előtt? Hol van a tartás? Egyáltalán megbecsüli magát ilyen az nő?

 

 

felkinalja magat 01

kép: freepik

 

Nincs azzal baj, hogy valaki társra vágyik. Szerelemre, törődésre, gyengédségre és ezért hajlandó tenni is. De mások beszámolói alapján egyre inkább úgy tűnik: rettenetesen kétségbeesettek az emberek. Természetesen nemcsak a nők, hanem a férfiak is. És egyáltalán nem az aktuális helyzet okán, mert már régebb óta hallani történeteket arról, hogy egyesek villámgyorsan szétteszik a lábaikat.

 

Sok fiatal menekülne otthonról. Esetleg pénzre, biztonságra vágyik, egy férfira, aki majd gondoskodik róluk. Harminc felett a szingli a nők java része pánikol. A családjuk hatására, a társadalmi nyomásnak köszönhetően mielőbb férjet akarnak fogni, majd családot alapítani. Aztán ott vannak az elvált negyvenesek, akik második esélyre vágynak. Nincs idő tökölni meg éveken át ismerkedni.

 

Mi a közös bennük? Félnek a magánytól. Vagy egyszerűen nem szeretik. Társfüggők. Párban érzik magukat boldognak. Akárhogy is legyen, dúl bennük a vágy, a késztetés, hogy mielőbb megtalálják a kedvest, aki az összes reményüket beváltja. Idő viszont nincs. Nemcsak a helyzetükből kifolyólag, ez alapvetően jellemző a mai emberre, hogy mindent azonnal akar.

 

felkinalja magat 02

 

Na, és mire képesek ezek a kétségbeesett vagy éppen vágyakkal teli nők, hogy mielőbb párra leljenek? Teljesen megváltoztatják a külsejüket? Szerepet játszanak és hazudnak? Vagy… azonnal hanyatt vetik magukat? Pontosan! Nagyon is képesek ezekre. Sok nő elköveti azt a hibát, hogy a cél érdekében villámgyorsan bemászik a pasi ágyába.

 

Talán azért, mert a férfi csalogatja? Valóban, temérdek pasi csinálja azt, hogy rámennek a nők gyengéire. Legalábbis azt hiszik, hogy mindenki ugyanúgy működik vagy ugyanarra vágynak, ami óriási tévedés. Például akik a pénz hatalmában hisznek, azok kiváló megjelenéssel, méregdrága autóval igyekszenek eladni magukat. Véletlenül megjegyzik, mennyit keresnek, mekkora lakásuk van és hogy tavaly Tenerifén nyaralakt. Akik a romantika hatalmában hisznek, előadják a hős szerelmest és a magányos lovagot. Aki csak szeretni akar egy nőt, és mindent megadni neki, mert azaz egyetlen vágya, hogy valakivel megossza az életét.

 

És amikor ez célba talál, mit tesz a nő? Bepánikol. Atyaég, azonnal le kell csapni erre a pasira, különben más teszi meg. Ugyanis azt gondolják, hogy a legtöbb jó pasi már foglalt. Ha úgy néz ki, hogy egy épp a horgukra akad, akkor nem szabad vonakodni, teketóriázni, jobb azonnal beadni a derekukat. Mások pedig a következőképpen vélekednek: mivel elvittek minden jó pasit, be kell érni azzal, ami maradt. Aki hellyel-közzel elfogadható, arra le kell csapni, különben csak a „selejt” marad.

 

felkinalja magat 03

 

Egy szó, mint száz: ahogy a nőt felhívják keringőre, már megy is. Jóformán menetközben le is vetkőzik. Nem is ismeri az illetőt, azt se tudja kivel jött össze (vagy készül). Mit árul el ez a hölgyekről? Hogy szinte semmi önbecsülésük nincs. Nem hiszik el, hogy megérdemelnek egy normális pasit. Kételkednek abban, hogy önmagukért szeretnék őket, ezért inkább megadják azt, amire a férfiak vágynak. Abszolút üzletként tekintenek a kapcsolatra: valamit, valamiért. Ő társra, szerelemre, biztonságra, családra vágyik, a pasi meg szexre. Így néz ki durván leegyszerűsítve a képlet.

 

Az a legszebb, hogy jó pár nő meg se várja a férfi „ajánlatát”. Még csak nem is kell promotálnia magát a férfinak, a nő kapásból felajánlja magát. Akár egy óra ismeretség után a bárban, akár egy kellemes vacsora felénél vagy végén. Igen, ennyire szeretetéhesek, ennyire kell nekik a pénz, a romantika vagy az, amire annyira vágynak. Aztán persze később csodálkoznak, hogy nem becsülik, nem szeretik eléggé, esetleg másnap reggel vagy egy hónap után le is lécel a pasi. Talán azért mert sosem voltak komolyak a szándékai vagy, mert nem palimadár és rájött: egy kétségbeesett, akár gátlástalan nővel jött össze, akinek legfőbb vagy akár egyetlen értéke a teste. Az a férfi, aki komoly kapcsolatra vágyik, nem egy azonnal kapható nőre vágyik, aki rögvest szétterpeszti a lábait.

 

Épp az ilyen nők miatt hiszi azt sok pasi: minden nő egyforma. Minden szingli könnyűvérű. Ezért van annyi félretett, cikis eset abból, ha egy nő kedvesen viselkedik. Az már biztos akar valamit. Meg kellene szabadulni ezektől a sztereotípiáktól, hogy minden nő ribanc és minden pasi csak szexet akar.

 

Akármennyire is hihetetlen: még mindig az a nő nyerő, akinek van önbecsülése és nem vetkőzik füttyentésre. Bárki, bármit mondjon. Nincs vonzóbb és kívánatosabb egy olyan nőnél, akinek van tartása és nem kuncsorog szeretetért.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Jó ötlet akkor is szexelni, ha nincs hozzá kedvünk?

 

tamogat

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!