Rebeka három évvel ezelőtt keveredett viszonyba egy nős férfival, aki a kezdetektől fogva őszinte és egyenes volt vele. Megmondta, hogy szereti a feleségét és a gyerekeit, de szüksége van valakire, aki megadja neki azt, amire vágyik.

 

 

nem valik 01

kép: pinterest

 

Sosem árult zsákba macskát. Megmondta, hogy akármennyire is szimpatikus vagyok neki, és legyek bármilyen fontos is a számára: nem hagyja el értem a családját. Pedig azt mondja, tökéletes vagyok, meg van bennem minden, amit egy férfi kívánhat. Igazán boldog mellettem. Szabadnak, fiatalnak érzi magát. De úgy tűnik, mindegy mennyire csodás vagyok, ez nem elég ahhoz, hogy engem válasszon.

 

Pedig volt idő, amikor hittem abban, hogy győzhetek. Már régóta szemeztünk egymással a munkahelyükön és amikor szóba elegyedtünk, éreztem a közöttünk lévő bizsergést. Aztán egy csapatépítős buli után kettesben maradtunk és rengeteget beszélgettünk. Kiderült, hogy sok közös van bennünk. Tudtam, hogy családos – és tíz év korkülönbség van közöttünk – ezért igyekeztem távolságot tartani, de ő láthatóan nem akart. Egyre csak ittunk és ittunk, és azt mondta, hogy szereti a feleségét, de már mégsem olyan vele az ágyban. Hiányzik valami a kapcsolatukból.

 

Végül nálam kötöttünk ki. Pontosan az történt, amire számítottam. Csodálatos volt vele a szex és már azon az éjjelen éreztem: szeretem. Már akkor tudtam ezt, amikor még csak beszélgettünk, de egészen addig képes voltam elnyomni magamban a vonzalmat. De meg voltam győződve arról, hogy egyszeri alkalom lesz. Hétfőn mégis elkapott az ebédszünetben, azt mondta csodálatos volt az éjszaka és meg akarja ismételni.

 

Így lettem egy családos férfi szeretője. Nem vagyok büszke magamra, de a szégyenérzetet elnyomja az öröm és mámor, amikor együtt vagyunk vagy esetleg rám ír. Hetente kétszer, néha háromszor is feljön hozzám. Eddig azt is sikerült megoldani az utóbbi két évben, hogy eltöltsünk együtt egy hetet, és nagy ritkán egész hétvégéket is. A felesége úgy tudja, hogy ilyenkor túlórázik, a barátaival van vagy csapatépítő táborban.

 

nem valik 02

 

Krisztián – nevezzük így – az első pillanattól fogva ragaszkodott hozzám. Pedig én többször is megpróbáltam kitáncolni a kapcsolatból, mert nem akartam hosszú távon csak a harmadik lenni. Természetesen arra vágytam, hogy elhagyja a családját és engem válasszon. Hiszen maga mondta, mennyire boldog velem és hogy olyat érez, amit a felesége mellette sosem. Hogy én igazán mindent megadok neki. Ezért gondoltam azt, hogy talán csak idő kell neki és rászánja magát arra, hogy engem válasszon.

 

De mindegy milyen fantasztikusan teltek az együttléteink, mégsem jött a várva várt hír, miszerint döntött: elválik. Pedig engem közben megevett a fene, minden alkalommal, amikor hazament a családjához. Minden alkalommal az jutott az eszembe: vesztettem. Sosem győzhetek. Lehet, hogy a teste az enyém, de a szíve a feleségéé. Ezért egyszer tényleg nekiduráltam magamat, hogy véget vetek ennek. Azt mondtam, hogy szeretem és ez nekem már fáj. Ő persze azzal jött, hogy megérti, és tiszteletben tartja a döntésemet, bár nagyon fájna neki, ha elhagynám, mert én vagyok a fény a napjaiban és alig várja, hogy együtt legyünk.

 

Megkérdeztem, ha valóban én vagyok a fénye, miért nem válik el? Persze ő megint azzal jött, hogy szereti a feleségét, aki mondhatni egy jóságos, tökéletes asszony és nem érdemli meg azt sem, hogy megcsalják, de sajnos ő egy gyenge ember, de szeretetre vágyik. Más, ahogy a felesége szereti és más az, ahogy én. Gondolnia kell a gyerekeire is, és nem akarja, hogy nélküle nőjenek fel. Imádja őket. Azt mondta szeret engem, de másképp, mint a feleségét. Nem bírja elviselni annak a gondolatát, hogy ne legyünk együtt. Viszont megérti a vágyaimat és azt javasolta, randizzak nyugodtan. Az is fájni fog neki, de tisztában van azzal, hogy társra vágyok, nem egy titkos viszonyra. De persze azt is nehezen fogadná el, ha egyszer összejönnék valakivel és ezért szakítanék vele.

 

nem valik 03

 

Mindegy is, mert nem volt kedven randizni. Egyszer-kétszer megpróbáltam, de senki sem fogott meg. Nekem Krisztián kell. Ő egy igazi, érett férfi, egy valódi úriember, aki intelligens, jólelkű és szellemes. Senki más nem tudja pótolni. Ráadásul szeretem őt. Pedig nagyon szenvedek ettől és nincs olyan nap, mikor ne érezném magamat kutyául, mikor hazamegyek az üres lakásba vagy miután rám tör a csend és a szomorúság, amint kilépett az ajtón.

 

Azt tervezem, várok néhány évet. Ha a gyerekei felnőnek, talán meggondolja magát és engem választ. Ezt ő sem zárta ki, mikor egyszer szóba hoztam. Lehet, hogy megéri várnom és akkor végre együtt lehetünk. Igazán. Amíg halvány kis reménysugaram is van erre, tudom, hogy nem lehetek boldog mással.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Látnom kellett, kire cserélt le a férjem. Őrültség?

 

TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!