összetört férfiak

Valamiért azt gondoljuk, hogy a férfiaknak nincs szíve. Pedig van, másképp aligha lehetnének életben. Ha meg nem túlzunk, akkor egyszerűen elintézzük annyival a dolgot: nem tudnak érezni. Semmi sem fáj nekik. Szívük maga a jég, az acél, semmi sem karcolja vagy hatja meg őket. Ennél rosszabbat nem is feltételezhetnénk róluk.

sosem leszek elég jó

A nők hajlamosak azt hinni, hogy a férfiak élete fenékig tejfel. Nincs semmi gondjuk. Nem rendíti meg őket a szakítás, sem az, ha nem találnak párt. Minden sérülésből könnyen talpra állnak. Már-már szívtelennek, de legalábbis közönyösnek tartják őket a szívügyek és az érzelmek kapcsán. Nos, hadd mondjam el, hogy mindez: egy nagy szarság.

Merjetek szerelmesek lenni férfiak

Elég körbenézni: rengeteg férfi félti a szívét. Tele van a társadalom sérült férfiakkal. Ezért nem szeretem, mikor versengés alakul ki nők és férfiak között, hogy vajon melyik nem a sérültebb. Mindkettő ugyanúgy. Számos férfitársam tett lakatot a szívére és dobta el a kulcsot. Nem mernek szeretni, de ez óriási hiba! Szeretni a legcsodálatosabb dolog a világon!

gondoskodó férfiak

Ha gondoskodásról van szó: egyből a nők jutnak az eszünkbe. Meg persze főleg az anyák. De a lényeg, hogy a gondoskodás fogalmát leginkább a nőkhöz társítottuk. Ők képesnek igazán kimutatni a szeretetüket, gyengéden óvni a testet és a lelket, odaadón segíteni és támogatni, háttérbe szorítani a saját érzéseiket, hogy másokat töltsenek fel érzésekkel. Vajon erre képesek a férfiak is?

dilf

A MILF mozaikszóba már szinte mindenki beleszaladt egyszer. Vagy kétszer. Ezt a pornóból jött kifejezést használják a 35 év feletti gyerekes anyukákra. A lényege nem más, mint a szexuális rajongás az érett anyucik iránt, akik jól tartják magukat és szívesen ágyba vinnék őket a férfiak. Tudjuk, hogy ők most nagyon menők. De úgy fest, felzárkóznak melléjük a DILF-ek is.

elérhetetlen nő

A férfiak azt hiszik, mi nők nem ismerjük őket. Pedig sokan állítják, hogy nagyon is. Én úgy gondolom, hogy az alapszemlélet, mint minden más, mára már megváltozott. A nők erősebbek lettek a férfiak gyengébbek. Hajszoljuk a kreált-celebek kamu életét és a pénz teljes vonzásában élünk.