modern férfi

Bálint szerint a nők kissé eltévelyedtek. Óriási káosz van a fejükben a valódi férfival kapcsolatban. A saját tapasztalatai, ismerkedése során jött rá arra, hogy a nők egy része irreális elvárást támaszt a pasik irányába, a másik részük meg férfigyűlölőkké váltak. Szerinte azok a férfiak, akikre a nők vágynak, nem haltak ki, csak egyszerűen átalakultak vagy bujdosnak. Az említett férfigyűlölők és a női szívtiprók miatt.

szellempasi

A csaj azt mondta, hogy el kell költöznie, mert kirakták az albérletből. A pasi eltűnt. A nő azt mondta, hogy elégedetlen a kapcsolattal, több minőségi időre vágyik. A pasi lelécelt. A leány azt mondta terhes, a férfi másnap felszívódott. Te is hallottál már ilyen szellemmé vált pasikról, nem igaz? Ha a férfi bajt észlel vagy legalábbis annak az előszelét, menekülőre fogja.

szexuális zaklatás

Napjainkban egyre nagyobb problémát jelent a szexuális zaklatás és egyre többet is foglalkozunk vele. Hála a fejlődő szellemiségnek, a kornak és a nők bátorságának, gyakran derül fény a különböző molesztálásokra és végre intézkedések is történnek a zaklatások ellen. Ám egyes férfiak szerint a nők kezdenek kicsit túllőni a célon. Valóban, mindent el lehet túlózni. De tényleg csak a nők spilázzák túl ezt a kérdést?

Minek feleséget keresni, amikor lehet venni is

Talán te is láttál már hasonló lehetőséget a neten, mivel a nemzetközi társkeresőkön is hirdetik. De minimum hallottál már a lehetőségről. Ha meg egyik se, akkor itt a lehetőség, hogy ismét lesokkolódj azon, milyen világban élünk: ma már nemcsak szexet, hanem egyenesen feleséget is lehet venni. Azok, akik nem akarnak túl sokat vesződni a párkereséssel, azok a zsebükbe is nyúlhatnak és meglephetik magukat egy új asszonnyal.

erotikus masszázs

Hetente egyszer, néha kétszer. Mert úgy érzem, megérdemlem. Napi 8-10 órákat, de néha annál többet is dolgozom. Olykor szörnyen stresszes a munkám. Azért hajtok, hogy végre saját lakásunk legyen, ne a hitelt fizessük, hogy mindenünk meglehessen, amire vágyunk. Úgyhogy igen, van, hogy meló után elugrom egy erotikus masszázsra, hogy végre ellazuljanak.  Nekem szimpla stresszlevezetés az, hogy a végén kézzel kielégítenek.

trófeavadász

Éveken át gyűjtöttem a skalpokat. Belegondolni is rossz hány meg hány nő szívét törtem össze. Néha még most is szégyellem magam, mit összehazudtam nekik, hogy mennyire gerinctelenül bántam velük. Meg egyáltalán azt, hogy voltam képes annyi nővel lefeküdni. Milyen beteg dolog ez? De mentségemre szolgáljon, hogy nem voltam önmagam és hogy most már bánom, hogy korábban annyira elszaladt velem a ló.