férfi fizet az első első randin

Robi randizós korszakában van. Egyszer azt kérdezte tőlem, mégis miért van az, hogy a pasiknak kell fizetniük az első, a második, de talán még a harmadik randin is. Eddig nem zavarta, csak azóta kezdte el, amióta csak egy alkalmas randikra jár el. Úgy érzi, rengeteg pénze megy el arra, hogy ismerkedjen. Néha szabályosan az az érzése, hogy a nők csak kihasználják!

nehéz ma pasinak lenni

Van egy barátom, hívjuk mondjuk Karesznek. Nagyon jóvágású fickó, amolyan hölgyek kedvence.  Nemrég nagyon kifakadt. Épp a sokadik randevúja után. Szerinte nagy gond van a nők gondolkozásával, azzal kezdve, hogy azt hiszik, a férfiaknak milyen könnyű, a nőknek pedig milyen nehéz!

modern férfi

Bálint szerint a nők kissé eltévelyedtek. Óriási káosz van a fejükben a valódi férfival kapcsolatban. A saját tapasztalatai, ismerkedése során jött rá arra, hogy a nők egy része irreális elvárást támaszt a pasik irányába, a másik részük meg férfigyűlölőkké váltak. Szerinte azok a férfiak, akikre a nők vágynak, nem haltak ki, csak egyszerűen átalakultak vagy bujdosnak. Az említett férfigyűlölők és a női szívtiprók miatt.

szellempasi

A csaj azt mondta, hogy el kell költöznie, mert kirakták az albérletből. A pasi eltűnt. A nő azt mondta, hogy elégedetlen a kapcsolattal, több minőségi időre vágyik. A pasi lelécelt. A leány azt mondta terhes, a férfi másnap felszívódott. Te is hallottál már ilyen szellemmé vált pasikról, nem igaz? Ha a férfi bajt észlel vagy legalábbis annak az előszelét, menekülőre fogja.

szexuális zaklatás

Napjainkban egyre nagyobb problémát jelent a szexuális zaklatás és egyre többet is foglalkozunk vele. Hála a fejlődő szellemiségnek, a kornak és a nők bátorságának, gyakran derül fény a különböző molesztálásokra és végre intézkedések is történnek a zaklatások ellen. Ám egyes férfiak szerint a nők kezdenek kicsit túllőni a célon. Valóban, mindent el lehet túlózni. De tényleg csak a nők spilázzák túl ezt a kérdést?

Minek feleséget keresni, amikor lehet venni is

Talán te is láttál már hasonló lehetőséget a neten, mivel a nemzetközi társkeresőkön is hirdetik. De minimum hallottál már a lehetőségről. Ha meg egyik se, akkor itt a lehetőség, hogy ismét lesokkolódj azon, milyen világban élünk: ma már nemcsak szexet, hanem egyenesen feleséget is lehet venni. Azok, akik nem akarnak túl sokat vesződni a párkereséssel, azok a zsebükbe is nyúlhatnak és meglephetik magukat egy új asszonnyal.