Nemcsak a nők háklisak bizonyos dolgokra és esik nekik rosszul egyes témák feszegetése, hanem a pasik is lehetnek ugyanilyen érzékenyek. Őket is meg lehet sérteni, bántani, belegyalogolni a lelkükbe… lássuk mi az a 7 dolog, amit nehezményeztek, amivel sikeresen beléjük trappolhattatok!

 

 

gatlast okozol a pasiban 01

 

Kép: laurier.press

 

„A nőknek sem tűnik fel…”

 

Hajlamosak vagyunk azon siránkozni, hogy mennyire érzéketlen, bunkó, faragatlan volt a pasink. Fel sem tűnt neki az, mennyire nem vicces, és rosszul esett valamely beszólása, megjegyzése. Ugyanezt elmondhatják ők is… megkérdeztem néhány férfit a témában, hogy árulják el, mik azok a dolgok, amiket nehezményeztek, aminek kapcsán a nők tűsarokkal tiporták meg a szívüket, és gátlást ébresztettek bennük…

 

gatlast okozol a pasiban 02

 

A súlyukat kifogásolták

 

Gondolj csak bele… te szereted, ha a pasid viccesen vagy vérkomolyan emleget úszógumikat a csípődön? Vagy ha a rengő fenekedről beszél. Biztos van olyan is, aki szereti ha „tehénkémnek” vagy „malackámnak” szólítják. Ám ha te sem bírod azt, hogy megjegyzést tesz az idomaidra, pláne ha a súlyfeleslegedre teszi, akkor te se tedd. Nem attól fog eljárni a kondi terembe vagy fogja vissza a nassolást, ha megcsipkeded a kinőtt cicijeit. Ha nem bírod úgy elfogadni a párodat, ahogy van, akkor légy vele kíméletes, de mégis egyenesen közöld, hogy szeretnéd, ha kicsit edzene. Legalább az egészségét és ne a háját emlegesd… de csak azután traktáld vele, hogy tudomást szereztél arról, nem genetikai probléma áll az alkatának hátterében, mert akkor érthető, ha nehezebb neki lefogyni.

 

Az exed is ott él veletek

 

Legalábbis jelképesen, mert túl sokat emlegeted. Hogy az exednek mennyi pénze, hány autója, milyen puccos háza vagy állása volt. Még rosszabb, ha ennél valami intimebbet emlegetsz, a romantikus vagy szexuális élményeiteket. És elhiheted, akkor sem jobb a helyzet, ha megpróbálod lehúzni, hogy milyen rossz volt. Ezzel nem azt fogod elérni, hogy a pasid egy istennek érzi magát, hanem csak azt, hogy „valamivel jobb”. Ha nem muszáj, inkább ne játssz szellemidézősdit, mert csekély ember szeret a múltról csevegni. Természetes, hogy volt a kedvesed előtt más is az életedben, de kevés férfi szereti vagy mondhatni viseli az ex-témát. A hasonlítgatással csak kinyírod az önértékelését.

 

gatlast okozol a pasiban 03

 

A hajkorona téma

 

A legtöbb nő imádja a haját, festi, cicomázza és egy szép hajtól érzi magát gyönyörűnek. Nem is tudom, hogy nem merül fel a nőkben, hogy ezzel a pasik is így lehetnek. Amennyiben neked is fáj az, hogy vicc tárgyát képezi a kopaszodásod, őszülésed, zsíros hajad, akkor nagy valószínűleg neki sem fog jól esni, ha te teszel ilyen megjegyzéseket. Még akkor se, ha normális, természetes jelenségről beszélünk. Hogyha rettentően zavar, akkor a kulcs a finom célzásban rejlik!

 

Te fizetsz vagy te keresel jobban

 

Nagyon sok férfi hagyományelvű. Szeretnek ők fizetni. Ettől érzik magukat férfinak. Ha nem megrögzötten hagyománytisztelő, akkor talán nem vágod ki a biztosítékot azzal, hogy egy-két alkalommal te hívod meg. De ha ezt rendszeresen bejátszod, azzal kellemetlen érzetet ébreszthetsz benne, elveheted férfi mivoltát. Hát így hogy a csudába hordozzon a tenyerén? Amennyiben te vagy az, aki jobban keres a kapcsolatban, ez sokaknál felér egy fejlövéssel. Ám szerencsére sok modern férfi képes már ezzel lassan megküzdeni és örül a párja sikerének. Hogyha tudod, hogy a te kedvesed nem épp ilyen, legalább igyekezz nem az orra alá dörgölni, hogy megveheted őt kilóra…

 

gatlast okozol a pasiban 05

 

A magasságát emlegeted

 

A nőket általában nem érintik rosszul, hogy alacsonyak, legfeljebb az, ha túl magasak és égimeszelőnek meg hosszúpuskának csúfolják. De hát egyértelmű, hogy minden ilyen megjegyzés sértő lehet. A pasikban nem éppen az ébreszt gátlást, ha túl magasak, mert nagyon is szeretnek a magas, betakarom a nőket, elrejtem az ölemben erős férfiak lenni. Ám egy alacsony pasit marhára bánthat, ha cukkolják a magasságával, főleg, ha azt a majdnem két méter magas top modellje teszi. Úgyhogy ha már összeálltál egy alacsonyabb férfival - mert szereted – legalább ne hasogasd azzal a szívét egy baltával, hogy „én kis törpikémnek” hívod vagy lecukizod mikor nem éri el a konzervet a polcon. Na, és bármennyire is fáj, de legalább néha érdemes lehet lapos cipőt húznod…

 

Elvárások hangoztatása

 

Könyörgöm… ezt ki szereti? Senki. Egy nő sem szereti hallgatni, hogy a pasija azt várja, hogy mintafeleség legyen vagy úgy viselkedjen, mint az anyós, mert az a követendő példa. Ahogy a pasi sem vágyik arra, hogy non-stop az esküvő témát hallgassa, hogy mikor lesz már eljegyzés, hogy mindenáron férjhez akarsz menni és három gyereket óhajtasz szülni. Oké, mondd el neki egyszer. Tisztázd le az elvárásaidat a jövővel kapcsolatban. Ha azt mondja, rendben van, de mondjuk időt kér, akkor legyél vele türelmes és ne kergesd a sírba. Azzal se, hogy folyton azt hangoztatod, milyen az ideális pasi: gazdag, úriember, drága ajándékokat vesz, hetente elvisz utazni… mert akkor lehet egy idő után azt fogja mondani, hogy akkor sok szerencsét a Disney hercegváráshoz, de ő lelép.

 

gatlast okozol a pasiban 04

 

 

Kukackérdés

 

Most pedig jöjjön a leggázosabb pont. A nők a mellméretükre, a pasik pedig köztudottan a péniszük méretének feszegetésére allergiásak. Még viccből sem célszerű megjegyzést tenni a méretére vagy a formájára, mert azzal jelentős mértékben csökkentheted a libidóját… hogyha a szerszám a mindened, akkor keress magadnak olyat, aki megfelelő méretű kolbásszal rendelkezik. De ha neked a párod, a szerelem a fontos és az, hogy „működjön”, akkor ne cikizd és ne viccelődj azzal, hogy „olyan kis babakukid van”, különben hetekig feléd sem néz…

 

Most már tudod, mi minden ébreszthet gátlást a pasidban, ezért bánj óvatosan a szavakkal és mindig gondolj bele abba, miként érezheti magát, egy-egy megjegyzést követően, ha nem akarod, hogy a párod önbizalomhiányos legyen, magába forduljon és mindez negatívan hasson a kapcsolatotokra. Kerüld el azt, hogy gátlást ébresztesz benne. Ha valamivel kapcsolatban nem vagy biztos, hogy mennyire zavarja, inkább kérdezd meg és beszéljétek meg, mielőtt rejtett probléma alakulna ki köztetek.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Néha a pasinak is jól esne a lelkizés, csak éppen nem mondja…

 

Pasik védelmében – Kamutények, amiket szeretünk behazudni magunknak

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!