Gábor az élő példa arra, hogy nem minden férfi szexmániás. És bizonyára nem az egyetlen egy pasi a földön, aki ezzel így van. Szereti a partnerét, szeret szexelni, csak éppenséggel nem az a lételeme. Tud másra is gondolni, sőt, egyéb tevékenységeket is szívesen űz, amelynek semmi köze a szexhez. Ellenben Annamari, a barátnője… szexfüggő.

 

 

csajom szexelni 01

kép: unsplash.com

 

Valamiért a férfi és a szexmánia egymás szinonímája lett. Mert ha a férfi nem akar állandóan szexelni, akkor biztos beteg. Ez egyébként elég vicces, hogy általában azért vagyunk szemetek, mert mindig csak a szexre gondolunk és azt akarjuk. Ha meg nem így van, akkor amiatt vagyunk mocskok: mert nem tetszik a nő vagy biztos baj van odalent. Esetleg nem is a nőkhöz vonzódunk… úgy tűnik, sehogy sem jöhetünk ki jól a szexkérdésből.

 

Leszögezem hát az elején: nem vagyok meleg és nagyon szeretek szerelmeskedni.  Nem tudom miért olyan hihetetlen az: ha az étellel jól lakhatok, akkor a testi gyönyörökkel miért nem? Pedig így van ez. Amúgy sem voltam soha a szex megszállottja. A húszas éveimben sem volt több igényem rá, semmint most, a harmincas éveim elején. A legkevésbé sem gondolnám, hogy harminckét évesen már öregszem és emiatt nem kívánom azt a mennyiséget, amit Annamari, aki csak két évvel fiatalabb nálam.

 

Már több, mint egy éve vagyunk együtt. Három hónapja döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk. Szerintem a kapcsolatok többsége nagy szenvedéllyel kezdődik, így meg tudom érteni a felfokozott állapotot, miért kívánjuk annyira egymást. Úgy gondolom – és tapasztaltam eddig – hogy ez pár hónap után csitul valamennyire. Ellenben ez nálunk elmaradt. Annak tudtam be, hogy nem élünk együtt, de ennek ellenére, heti négyszer-ötször nálam aludt Annamari vagy legalábbis feljött hozzám és olyankor is kétszer-háromszor csináltuk.

 

csajom szexelni 02

 

Abban a hitben voltam: ha összeköltözünk, megváltozik a helyzet. Mármint nem emiatt költöztünk össze, de úgy gondoltam, hogy mivel elérhető közelségben leszünk, nem kell majd „feltankolni” gyönyörből. Tévedtem. Ugyanúgy, minden áldott nap minimum egyszer, maximum kétszer, de szeretkezni kell. Néha háromszor is. A lényeg, hogy legyen valami szexuális együttlét.

 

Szeretem és jól esik. Viszont ez nekem baromi sok. Napi 8, néha 10 órákat dolgozom és mellette futni járok, szóval állóképesség ide vagy oda, azért el tudok fáradni. Ha nem fáradtság, akkor a stressz gyilkol le a mindennapokban. Emellett nekem is lehetnek rossz napjaim, amikor mindenkit elküldenék a francba vagy a legszívesebben bezárkóznék egy sötét szobába. Persze férfitársaim azt szajkózzák: a szex mindenre jó. Fáradtság, stressz, minden bánat, rossz hangulat ellen. De egyelőre még nem én vagyok a „fejfájós” pasi, mivel egy kezemen meg tudnám számolni hányszor utasítottam már vissza Annamarit. Úgyhogy állom a sarat, akkor is, ha hulla vagyok, ha idegileg kész vagyok, de nem egyszer előfordult már az is, hogy betegen.

 

csajom szexelni 03

 

Hiszen csak-csak dolgozik bennem az aggodalom. Van egy gyönyörű, csodálatos barátnőm, aki látástól-vakulásig szexelne. Minden férfi szemében ez már eleve álomnővé teszi. Erre itt vagyok én, aki néha beérné egy forró fürdővel, beszélgetéssel, összebújással meg tévézéssel. Nem kérdés, hogy saját magamat is elroggyantnak tartom, amiért nem élek a lehetőséggel és egyáltalán repes a szívem azért, mert korlátlanul szexelhetek a lehető legváltozatosabb módokon.

 

Még nem tettem szóvá a dolgot Annamarinak. Talán tényleg szexfüggő, ám az is lehet, miszerint ez a normális mennyiség nála. Nem egy olyan ember, akinek egyetlen öröme a szex vagy abba akarna valamiért menekülni. Egyszerűen szereti csinálni. Én viszont olyan vagyok, hogy szerintem a testi örömszerzésen kívül számos egyéb módon kifejezhetem a szerelmemet. Illetve akármilyen szánalmasan is hangzik, egy csók vagy ölelés is lehet olyan jó, mint a szex. Néha inkább vágyom erre a meghittségre, de általában ezek nálunk felérnek az előjátékkal, így a következő pillanatban már kerül is le a ruha.

 

Még gyűjtöm az erőt ahhoz, hogy Annamari elé tárjam a problémát. Ameddig csak bírom, inkább megteszek mindent azért, hogy teljesüljenek a vágyai. Különben sem tudom, hogyan lehetne ezt szépen tálalni: szeretlek, kívánlak, csak éppen túl sok nekem a szex?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Jó ötlet akkor is szexelni, ha nincs hozzá kedvünk?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!