Legendák szólnak a híres női hisztiről. Hangos, látványos, idegesítő. A férfiak előszeretettel mondogatnak olyanokat, hogy „minden nő hisztis”, „nincs rosszabb a női hisztinél”, illetve bármilyen problémája is legyen a nőnek, az egyből hisztinek minősül. Közben úgy tesznek, mintha ők sosem hisztiznének, holott a pasi hiszti mindennél rosszabb!

 

 

pasi hisztis 01

kép: pinterest.cl

 

Jó, persze, aláírom, rettenetes tud lenni a női hiszti. De ne csináljunk már úgy, mintha ezzel a szuperképességgel csak és kizárólag a nők rendelkeznének. Ugyanis a pasik még magasabb szinten művelik a hisztit. Hiszen a hisztinek rengeteg válfaja van. Nemcsak arra mondjuk, amikor lefolyt sminkkel – vagy elkenődött hajzselével – meghatározhatatlan nyelven óbégatva sír valaki.

 

Hanem tipikus pasi hiszti az is, amikor nem érted, hogy mi van. Ül, zord tekintettel, mint egy kupac jéghegy. Képtelenségnek tűnik megfejteni az egész embert, lövésed sincs mit tettél. Miért duzzog, és egyre csak gondolkodsz, hogy mit nem tettél, de hamarabb találnál megoldást egy fekete lyuk problémára, semmint arra, miért csendes hisztizik a partnered. Na, és megkérdezed mi a baj, jön a klasszikus: „Semmi.” Vagy még csak annyi sem, mert a pasik nem cifrázzák a dolgot olyannal, hogy „Igazán tudnod kellene.” meg „Szomorú, hogyha nem tudod.”  Aztán ott vannak a csendes, de agresszív megmozdulások, mikor szó nélkül belevágja az öklét a falba vagy felborítja az asztalt, esetleg elhajít valamit. Még az is jobb, amikor szó nélkül beül a kocsiba és elhajt.

 

Ugyanolyan szar a csendes hiszti, mint a hangos. Amikor féltékeny, irigy, megvan sértve. Lehet, hogy nem tör ki könnyekben, de ugyanúgy be tud hisztizni, ha poénból tettél megjegyzést a külsejére vagy azt hiszi, mással flörtöltél. Ezeknél az eseteknél legalább van valami nyilvánvaló – még ha banális – ok is. Ugyanis a férfi ego is törékeny és villámgyorsan belekarcolhatjuk a monogramunkat, pláne akkor, ha nem adunk neki igazat (mert nem is neki van).

 

pasi hisztis 02

 

De ott van az a felettébb rejtélyes eset, ami azzal kezdődik, hogy megkérdezed, mit csináljatok szombaton. Erre a szerető kedves azt feleli, nem tudja, találd ki te. Oké, kitalálod, hogy elmentek együtt a barátokkal szórakozni. Erre neki hirtelen eszébe ötlik, hogy de ő Fifázni akart. Nem para, még lehet csúsztatni a programon. Meg is teszed. Aztán kitalálja, hogy még sincs kedve a barátokkal lógni, szívesebben lenne egyedül, meg ejtőzne. Jó, hát akkor elmész egyedül, ő maradjon otthon és relaxáljon. Alig pillanatokkal később már viszont mégis jönni akar – és az ember ne morduljon rá, mert akkor megsértődik – és két végkifejlet jöhet létre. Az egyik, hogy finoman megjegyzed, hogy eldönthetné, mit akar, mert nem lehet ide-oda ugráltatni az embereket percenként meg a foglalást sem. Erre megsértődik, hogy őt nem látják szívesen és nem jön. Kapjuk be. A másik verzió az, hogy nem teszel megjegyzést, majd tesz ő magától, hogy egyáltalán miért kell minden szombatra program, ő sosem csinálhat, amikor akar. Jön a lebaszás és megint be lehet kapni.

 

Ez, az olykor napi vagy heti szinten előforduló paranormálisnak tűnő jelenség a bizonyítéka annak, hogy a pasik is minden szarságon be tudnak hisztizni és csak a jó Isten tudja azt, mi játszódhat le a fejükben. Néha ki lehet sakkozni, hogy valaki védekezésből hisztizik vagy így akarja érvényesíteni az akaratát. De túl sokszor övezi rejtély a pasi hisztit. Ettől lehet sokkal rosszabb, mint a női, hogy indokolatlanul, mint derült égből villámcsapás, megtörténik. A női hiszti előnye az, hogy kiszámítható. Főleg egy hónapban azon a bizonyos héten, amikor a női hormonok tombolnak. Akkor a pasi tudja, hogy el kell vonulni a garázsba bütykölni, a nő meg azt, hogy bevackolni magát az ágyba és non-stop olvasni vagy könnyfakasztó filmeket bámulni.

 

pasi hisztis 03

 

Azt gondolnánk, hogy logikus lépés lenne a hiszti ellen a tükörmutatás, bár aki ezt megpróbálta, az tudja, hogy nem sok olyan van, aki ezen derűsen felnevetve, rájön, hogy mekkora kis butus. Van, aki képes rá, de nem sokan. Csak még jobban sértjük vele az egóját, hogy gyerekesnek tituláljuk. Ennél akkor már jobb módszer az, ha mi magunk is csinálunk valami megmagyarázhatatlan dolgot, random behisztizünk, kiakadunk valamin, mert ezzel legalább ki lehet zökkenteni a partnert. Ha pedig ez sem, és magunkban mosolyogva, lazán – de legalábbis is figyelmen kívül hagyva - sem tudjuk elviselni azt, hogy szívünk csücske hisztizik, akkor marad az, hogy kedvesen és szeretetteljesen megsimogatjuk a lelkét meg az embert. Elvégre azt mondják, hogy a szeretet mindent meggyógyít.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Hová lettek a normális pasik?! – Egy kétségbeesett nő segélykiáltása

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!