Több ilyen kommentet is olvastam a közösségi oldalakon és több férfi szájából is hallottam már. Szerintük a nőnek nem kell eszesnek lennie. Jobban se keressen a férfinál. Viszont nem muszáj házi tündérnek lennie. Csak legyen jó a teste és szeresse a szexet.

 

 

butano bugyi 01

kép: youtube.com

 

Akármilyen meglepő is legyen, vannak pasik, akiknek ez bejön. Úgy is le lehetne egyszerűsíteni a dolgot, hogy egy szexi gumibabát keresnek. Nemrég mesélte nekem egy barátnőm – hívjuk Lídiának – hogy egy borzalmas randin van túl. A pasi egy irodában dolgozik supervisorként. Meglehetősen nyersen, sokszor bunkón viselkedett, és mindezt természetesen viccbe csomagolta, mintha ő nyerte volna a stand-up comedy bajnokságot és előszeretettel hencegett a fizetésével. Aztán Lídiára terelődött a szó, hogy ő jogász és akkor már ő se szégyellte bevallani mennyit keres. Többet, mint a férfi. Ennél a pontnál végleg megfagyott a hangulat.

 

A fickó ghostingolt. Lídia írt rá pár nappal később, hogy mi a helyzet. A pasi közölte vele, hogy nem jött be neki, mert túl okos és „nehogy már a nő keressen” többet. Megkérdezte, hogy mégis mit hitt, hiszen szerepel a társkeresőn a profiljában, mivel foglalkozik. Erre azt a választ kapta, hogy azt hitte, ő is csak úgy „szerezte” valahogy a diplomáját, meg különben is, a diplomához nem jár ész. Viszont jól nézett ki és neki ennyi elég volt. Bár igazán viselhetett volna valami szexibb ruhát, mert nem nyerő az első randin az „apácaruha”.

 

Hogy elgurult-e Lídia gyógyszere? Igen! Az egyik oldalról azt hallani a pasik részéről, hogy a nő ne legyen egy üresfejű cicababa, hanem legyen szép, intelligens, meg jó, ha van karrierje, mert akkor önálló és nem szorul rá másra. Tessék, itt egy nő, akire mindez igaz (és jesszusom, még hány ilyen nő van!) erre mégsem megfelelő? Hát akkor ki kell a férfiaknak?! Létezik, hogy senki sem jó nekik?!

 

Annamari pedig egyedül ült egy kávézóban és leült hozzá egy jóvágású, öltönyös fickó. Beszélgetni kezdtek és Annamarinak azonnal feltűnt, hogy a férfi, úgy bámulja, mint egy éhes farkas a bárányt. Rendesen végigmérte. Aztán azzal kérkedett, hogy ingatlanközvetítő irodában dolgozik, mint ügyintéző és elég jól megél belőle. Majd meghallotta, hogy Annamari ügyvéd, méghozzá saját praxissal. A pasi meghökkent, hogy „akkor te bizonyára nagyon okos vagy”. De ezt nem bókként mondta, inkább úgy, mint akinek közben húzzák a fogát és a következő pillanatban már be is jelentette, hogy fontos dolga van és lelépett. Vajon túl sok volt az ész vagy a kivillanó bugyit hiányolta?

 

butano bugyi 02

 

De lássuk be, napjainkban, mikor virágzik a feminizmus és a nők rengeteget elérhetnek egyedül is, halálosan bosszantó, hogy egyes pasik nem képesek haladni a korral. Ha nem egy pótanyát keresnek, aki kiszolgálja őket, akkor jó nekik egy szexbaba is. Komoly, hogy egy pasinak ennyi is elég, hogy nem vágyik többre, csak egy buta nőre, aki két lábon járó húsbolt és mindenki látja a bájait.

 

Olvastam én már férfi és női oldalakon is olyat, hogy az a jó nő „akinek egy kicsit kilóg a bugyija, de csak éppenhogy. Az olyan szexi.” Vagy: „Nem jó az, ha a nő túl okos, az csak bonyolítja a dolgokat.”

 

Mekkora hímsoviniszta dumák! Jó, tudjuk, hogy nem minden férfi egyforma és igenis vannak tisztességes pasik, akik nem agyatlan ribiket keresnek maguk mellé, de attól még rémesen bosszantó tud lenni, hogy egyesek mit gondolnak a nőkről. Az ilyenek jönnek azzal, hogy a konyhában a helyük vagy, csak legyenek jók az ágyban és annyi. Lehet, hogy a kommentelők viccesek akartak lenni, de szinte minden önbecsüléssel rendelkező nőt sértenek ezek a szavak. Igaz, le sem állnának az ilyen férfival, akinek látnia kell a bugyija színét meg a melleit ahhoz, hogy elégedett legyen.

 

butano bugyi 03

 

Az ilyen alakok jellemtelenek és gyengék. Sokuk nagyon is retteg az okos nőktől, akik feltörekvőben vannak. Bele is halnának, ha egy nő lenne a felettesük vagy ezerszer jobb lenne valamiben, ami tipikusan „férfi szakma”. Ezért is sírnak annyira, ha meghallják, hogy egyes nők jobban keresnek náluk. De meg is érdemlik az ilyenek, hogy egy kicsit megalázzák és a földbe döngöljék őket. Így talán van egy kis esély arra, hogy alázatosságot tanuljanak. Ugyanis minden nő megérdemli a tiszteletet és azt, hogy egyenlő félként bánjanak velük.

 

Ha pedig nem kapnak észbe ezek a férfiak és kezdik el tisztelni a nőket, akkor legalább ne húzzák le őket. Akkor néma csendben keressenek maguknak megfelelőt, de ne általánosítsanak már minket, hogy „csak” a buta, prostinak öltözöttek a nyerők, mert ez nem igaz. Lehet, hogy az egyszerű kis világukban így van és beérik ennyivel, mert erre van szükségük az egójuk táplálásához. De ettől még az intelligens, sikeres és visszafogott öltözetű nő nagyon is értékes!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hová lettek a normális pasik?! – Egy kétségbeesett nő segélykiáltása

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!