Bár sokan alábecsülik fontosságukat, és inkább a rámenősséggel mutatják ki a vonzalmukat mégis, szinte már ősidők óta, a legkönnyebben apró gesztusokkal, nőiességünk kidomborításával hívhajuk fel magunkra leginkább egy pasi figyelmét, s vehetjük le tartósan a lábáról.

hodit

Forrás: http://femcafe.hu/

Most nézzük meg, melyek ezek közül is a leghatékonyabbak!

A rámenősség nem hátrány, de nagyon túlzásba viszitek lányok már annyira, hogy a pasik ezt természetesnek tartják, és lassan már nem fogják észrevenni, hogy milyen is egy igazi nő vagy egy igazi csábítás. Mielőtt még teljesen elrontanátok, a pasikat emlékeztetnélek titeket, hogy valamikor egy nő egy mosolyával vagy tekintetével is szerelemre tudta gerjeszteni a férfit és nem kellett konkrétan megerőszakolnia vagy úgy öltözködnie, mint egy utcai kéjhölgy.

Őszinte mosoly

Nem egyszer találkozhatunk azzal az alapvetően hibás tézissel a szépségipar reklámokban az egész neten, hogy a komor, semmibe révedő, babaarc nőies, ezzel akarnak titeket megetetni, pedig nagy tévedés! Rendelkezzünk bármilyen arccal vagy hajjal, alkattal, ha hagyjuk látszatni, s nem takarjuk el a vonásainkat, sőt, még mosolygunk is, vagy éppen boldogan nevetünk, rendkívüli felszabadultságunk és életörömünk, légypapírként vonzza majd a pasikat. Ezt személyesen is tapasztaltam, úgyhogy a sikert egyenesen garantálni tudom.

Csukló és boka

Ezt biztosan nem fogjátok elhinni, de a pasik számára igen izgató látványt nyújthat a csuklónk, vagy éppen a bokánk selymes, puha bőrének sejtelmes látszata, vagy éppen, egy lánc, tetoválás, vagy más egyébbel való kiemelése. Már látom a lelki szemeim előtt, hogy azt hiszitek most szabadultam az elmeosztályról vagy az őskorban élek. Aki nem hiszi, próbálja ki végül is mit veszíthettek vele?

Ha tehát az időjárás engedi, mindenképpen éljünk eme csodafegyverekkel!

Értelem és érzelem

Tény, hogy manapság már rengeteg olyan pasi van főleg sajnos a fiatalabb korosztályban, akik az internet világában nőttek fel. Ők teljes mértékben beveszik az újságok és reklámok teljesen átalakított fotoshoppolt plasztik hölgyek műalkotásait. Akiknek minden a külsőség a szép hosszú haj és az XS-es méret. Azonban, ha kapcsolatról van szó, azokat a férfiakat, akik valóban tartós kapcsolatra vágynak, s igazi társat keresnek maguk mellé, rendkívül megfoghatja, ha egy nő szájából okos, s főleg, odaillő gondolatokat hallanak. Ettől nem csak izgalmasnak és érdekesnek tartanak majd, hanem még szexibbnek is, hiszen kihívást látnak benned. Biztosan lesznek olyanok is, akik megfutamodnak mivel mást várnak, de hidd, el az igazi férfi nem futamodik meg és igen is értelmesen szeretne beszélgetni és az agyaddal is hódíthatsz.

hodit2

Forrás: http://sorozatbarat.hu/

Ahogyan már sokszor elmondtam ezek apró dolgok csak így kezdetnek. Próbáld ki és figyeld meg a reakciókat. Most 3 apró dolognak tűnik, de az életben ez a 3 dolog nagyon sokat számíthat és ha már ezt a 3 kis dolgot tudod, akkor már tényleg senki sem állíthat meg, hogy megtaláld az igazit vagy meghódítsd a pasit akiért már nagyon régóta odavagy.

 

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!