Lelketlen szívtipró, aki virágról virágra száll, éli világát, sportol, utazik, randizik. Ő a nők vágyainak tárgya, akit senkinek sem sikerül maga mellett tartania, pedig hétről hétre új versenyzőket állít a rajthoz. Az ilyen pasi vajon tényleg csak szórakozik mindenkivel, vagy talán csak ugyanúgy keresi az igazit, mint mi?

 

alfa van szive 01

Kép: ar.pinterest.com

 

Mind ismerjük a típust, a jóképű harmincas pasi, kiemelkedő egzisztenciával, fényes karrierrel, sok baráttal, kalandos utazásokkal és testedzéssel tölti napjait és persze szebbnél szebb nők társaságában… Egy-két vacsora az egyikkel, pár esti vagy hétvégi program a másikkal, aztán egyszer csak továbbáll. Ha szóba kerül egy csajos estén, akkor azt mondják róla, hogy sosem fog megkomolyodni és az ilyen férfival szóba sem szabad állni, jelentik ki határozottan. Persze aki már találkozott vele, az még mindig csak arra vár, hogy hátha újra eszébe jut a telefonszáma és megint elhívja randizni, aki még nem, az pedig titkon reméli, hogy egyszer ő is e nagyvad horgára akad majd.

 

Az alfahím az a pasi, akit minden más férfi irigyel és szeretne olyan lenni és úgy élni, ahogy ők. A nők pedig vágyakoznak utána és szeretnék, ha legalább egy éjszakára maguk mellett tudhatnák. Mert ennél többet nem is nagyon remélnek tőle, hiszen látható, hogy nem állapodik meg, hiába veszik körbe jobbnál jobb csajok. Egyébként sem lenne férjnek való, mondják, hiszen megbízhatatlannak tűnik, biztos nem akar mást csak folyamatosan újabb és újabb szépségeket meghódítani és persze ágyba vinni.

 

alfa van szive 02

 

Állj meg ezen a ponton egy pillanatra és képzeld el magad férfiként! Jóképű, sikeres, kiemelkedő egzisztenciájú, népszerű férfiként, akinek minden nő szívesen mond igent, ha elhívja randizni! Te megalkudnál egy olyannal, akiről már egy-két találkozás után tudod, hogy nem az igazi? Hogy nincs vele különösebb baj, de érzed, hogy nem ő a neked való nő? Vagy mennél tovább és keresnéd inkább az új lehetőségeket arra, hogy megtaláld az igazit? Akár kellemetlen ezt kimondani, akár nem, az igazság az, hogy minél jobb adottságokkal és körülményekkel rendelkezik valaki, annál több lehetősége van arra, hogy válogasson a jelentkezők közül, legyen az illető férfi, vagy nő, ez igazából lényegtelen, csak talán a pasik bátrabban és felvállaltabban teszik ezt. Az alfahímek többsége is eljut előbb-utóbb arra a pontra, hogy szeretne megállapodni, de ettől még olyan mellett akar kikötni, aki tényleg a legmegfelelőbb számára, aki a leginkább megfogja őt a külső és belső tulajdonságaival. Erre gondoltál már?

 

alfa van szive 03

 

Persze fájdalmas, ha éppen nem rád esett a választása, miközben te az első randi után már az oltár elé képzelted magatokat, de emiatt elkönyvelni őt egy gátlástalan szoknyapecérnek, aki nem vágyik a szerelemre, igazságtalan. Nem is beszélve arról, hogy mennyivel kevesebb csalódást okoz egy ilyen viselkedésű férfi, mint egy olyan pasi, aki kényelemből összejön mindenkivel, akivel kellemesen érzi magát, pár évet elvan vele egy kapcsolatban és mikor a nő már szorgalmazná az elköteleződést, közli, hogy ő még erre nem érett, nem te vagy az igazi, vagy hogy ő azért nem akarja ennyire komolyan venni a dolgokat. Őket nem hívja, tartja senki alfahímnek vagy szívtiprónak, pedig sokkal inkább a lelkedbe gázolnak, mint azok, akik pár találkozás után inkább lezárják a kezdődő románcot, mielőtt túlságosan kötődni kezdenél hozzá. Talán egy olyan pasi, aki folyamatosan új nőkkel ismerkedik is csak ugyanúgy keres valamit, ahogy mindenki más és esélyt akar adni magának, hogy megtalálhassa az igazit, anélkül, hogy felesleges köröket futna azokkal, akikről biztosan látja, hogy nem azok…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Tényleg minden férfi kizárólag a farka után megy?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!