Nagyon sokszor írunk arról, hogy a pasik milyen csúnyák és dögök tudnak lenni velünk. Összetörik a szívünket, megaláznak bennünket, porba löknek és otthagynak bennünket. Olykor tömegesen ócsároljuk és szidjuk őket, és egyesek még olyan kijelentéseket is tesznek, hogy „minden férfi egyforma”. Na, hát ebből lett elege egy férfinak, és elmesélte, hogy valójában mi ugyanannyira lehetünk disznók, mint ők és hogy igenis vannak még lovagok…

 

vannak meg lovagok 01

 

Kép: Pixabay

 

Valahol érthető, ha a sokadik a cikk, a sokadik lehúzás, a sokadik megbélyegzés után kinyílik a bicska egyes férfiak zsebében. Mert bármennyire is ezt hirdetik egyes nők: nagyon nem egyformák a férfiak. Hogy is lehetetnének? Hiszen nincs két egyforma ember! Még az ikrek személyisége is eltérő. Csak mert valaki százszor is ugyanolyan típusú férfiba fut bele, nem jelenti azt, hogy mindegyik ugyanaz. Baromi sok oka van annak, hogy ez így lehet. Talán ő keresi tudattalanul ezeket a típusokat vagy egyszerűen rosszul választ. Meglehet, hogy mellette változott meg rossz irányba a pasi, mert sajnos ez is előfordulhat. Azért mert eddig minden pasija a szexre hajazott, összetörte a szívét és elhagyta, nem jelenti azt, hogy mindegyik egyforma. Mert az lehetetlen. Igaza van annak a férfinak, aki ezt a cikket ihlette, hogy néha érdemes lenne magunkba néznie, mielőtt folyton másokban keressük a hibát.

 

vannak meg lovagok 02

 

A férfi, nevezzük kérésére Gábornak elmesélte a történetét:

 

Már egészen fiatal korától kezdve mindig is a komoly kapcsolat híve volt. Ezt a mintát is látta. A szülei is boldog házasságban élnek 30 éve. Mindent megtudnak beszélni, jól kiegészítik egymást. Családcentrikus környezetben nevelkedett. Húszévesen beleszeretett a 18 éves Enikőbe. Öt évig jártak. Már az utolsó egy évben a lány kezdett megváltozni, míg nem egyszer szakított Gáborral méghozzá azért, mert Gábor neki túl komoly. Szép dolog az, hogy romantikus, hogy öt év után is rendszeresen vesz neki virágot, kisebb ajándékokat, hogy mindig türelmes vele és megbocsátja minden ballépését és hogy szinte nem is lehet vele összeveszni, mert túl nyugodt és mindenre van megoldása és válasza. Meg mi az, hogy nem féltékeny, amikor el megy a barátnőivel bulizni? Vagy más pasikkal dumál? Szóval bejelentette, hogy neki Gábor túl jó és amúgy is inkább élni akar és szeretne mással is lefeküdni mert úgy festett megunta Gábor túlontúl figyelmességét.

 

Ott állt a szerencsétlen 25 éves srác, nem értette mi az, hogy túl jó és ezért szakítanak vele. Mégis milyennek kellett volna lennie? Valami tipikus rosszfiúnak, aki képen böfögi és bántja őt? Egy bunkó, féltékeny parasztnak kellett volna lennie?

 

vannak meg lovagok 07

 

Jó sok idő kellett neki, mire kiheverte ezt a nagy szerelmet, de 28 évesen újra meglelte a szerelmet egy társkeresőn. Nem árult zsákba macskát, kiírta milyen és mire vágyik. Házasságra, családra, hogy utazgasson a kedvesével, éljenek, szórakozzanak, legyen kivel megosztania az életét. Összeismerkedett Lindával és hozta a formáját. Randizni hívta, végtelenül gáláns volt és úgy tűnt Linda értékeli is apró gesztusokat, a romantikát, a virágot, a törődést, a hosszú sétákat és beszélgetéseket, a kirándulásokat. Egy év múlva már össze is költöztek. Valami még sem volt rendben, mert két év múlva Gábor mikor egy nappal előbb ért haza a hétvégi csapatépítőről és nem szólt erről Lindának, arra ment haza, hogy mással kufircol az barátnője… akiről később kiderült, hogy Linda egyik kollégája volt, és hogy már három hónapja összejártak és Gábor olyankor mindig úgy tudta, hogy bent marad dolgozni vagy szabadnapja van, egyszóval a szemébe hazudott és ebből neki az égvilágon semmi fel sem tűnt…

 

Gábor totál össze volt törve és magyarázatot követelt. Valaki mondja már meg neki, mi a baj vele?! Linda azt mondta, hogy nem tudja. Gábor nagyon jó, „minden nő álma”, de a kollégája „olyan más”. Nem szereti őt, egyáltalán nem szerelmes belé, de szexuálisan vonzotta és másféle módokon is kibírta elégíteni. Gábor elkönyvelte, hogy talán nincs vele akkora baj és különben is, az ő hibája, hogy Linda félrement, majd változtat a szextehetségén. Linda visszakönyörögte magát, Gábor vissza is fogadta és kényszeredetten igyekezett más lenni az ágyban.

vannak meg lovagok 03

 

A következő két évben minden rendben is volt közöttük, túltették magukat a megcsaláson és úgy nézett ki, hogy készen állnak még egy szinttel feljebb lépni. Ezért Gábor megkérte Linda kezét és igent mondott neki. Már nagyon érett a boldog befejezés, amikor egy hónappal az esküvő előtt a menyasszony közölte, hogy mégsem akar Gáborhoz hozzá menni és mégsem akar feleség lenni, nemhogy családanya. Megint jött az élni szeretne sóder és hogy Gábor annyira jó, hogy biztos talál magának mást. Fújhatta le az esküvőt, bukott egy csomó pénzt és most 36 évesen még mindig nem érti mi a baj vele. Próbált azóta ismerkedni, de egyrészt már nehezen bízik meg a nőkben, másrészt úgy látja, sokuk nem vágyik komoly kapcsolatra. Úgy érzi, nem érti a nőket, nem tudja, mit akarnak és mi a jó nekik. Mindig hallja, olvassa, hogy a nők a lovagokra, meg a tökéletesre várnak, a hercegre fehér lovon, de minimum „normális” pasira. Ő nem iszik, nem cigizik, jó állása van, sportol és a külseje is bőven elfogadható. Tiszteli és becsüli a nőket, mindig igyekezett igazi úriemberként viselkedni. Szereti a szexet és fontos neki, de e téren is megértő tudott lenni, ha a párjának mondjuk nem volt kedve hozzá. Akkor miért nem talál párt? Mi a gond vele?

 

vannak meg lovagok 05

 

A barátai szerint is túl jó. Ugyanakkor ők sem tudnák elképzelni másképp. Ez is volt már opció, hogy megváltozik, de nem ment. Nem tudott szemét lenni, és durva lenni a nőkkel. Próbálta kitapasztalni mi kellhet nekik, de nem jutott előrébb. És akkor tessék, rendszeresen olvassa, hogy ócsárolják a férfiakat, ezért üzeni, hogy: „Vannak még lovagok. És nem én vagyok az egyetlen. Biztos vagyok benne, hogy vannak még hozzám hasonlók. Azt is aláírom, hogy nagyon sok a mocsok férfi, de ne általánosítsatok bennünket. Én sem teszem, pedig megtehetném. De tudom, hogy attól még, hogy belefutottam két ilyen nőbe, nem jelenti azt, hogy a többi is ugyanolyan. Csak annyit kérek, ne mondjátok, hogy minden férfi egyforma. Inkább keressétek meg azokat a lovagokat, akikre vágytok, mert vannak!”

 

Márpedig ezt jó tudni, és sok mindenben van igaza. Reméljük, hogy előbb-utóbb sikerül megfejtenie azt, miért történtek vele ezek a dolgok, de az is lehet, hogy nem Gáborral van a baj…

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Mindig a pasi a ludas a sztoriban? Vagy a bűnbakgyártó nők?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!