Mi nők, folyton azon siránkozunk, hogy bezzeg a pasiknak megy a szex szerelem nélkül is. Nem kell hozzá nekik semmilyen érzelem, lelkiség, csak egy lyuk és már mehet is a menet. Tíz perc alatt már készen is vannak, aztán élik tovább a maguk kis életét. Elégedetten. Megkértünk pár pasit, hogy ugyan mondják már el, hogy képesek erre!

 

 

szex erzelem nelkul 00

 

Kép: Freepik.com

 

Először is, tudjuk jól, hogy vannak olyan nők is, akik szintén képesek az érzelemmentes szexre. Igaz, nem sokan, de akadnak. A többség pedig régóta kattog azon, hogy a pasiknak érzelmek nélkül is lazán megy. Egyes nők azt mondják, hogy „de jó nekik, én is szeretnék ilyen könnyen ágyba bújni”, míg mások inkább úgy fogalmaznak, hogy „a pasiknak csak p**ci kell, aztán annyi”.

A férfiak pedig nem is értik, hogy min csodálkozunk, min vagyunk felháborodva. Hiszen szerintük ez természetes. Elvégre az ősembernek sem kellett szerelem a fajfenntartáshoz. Jól is néznénk ki. Csak szórta a magvait. Elég volt annyi, hogy szexinek találja a szőrős ősasszonyt vagy egyszerűen rátört a gerjedelem és már ment is kettyinteni. Azt mondhatnánk erre, hogy kifogás, de valójában nagyon is igaz, ha jobban belegondolunk. Érthető, hogy ez az ősi ösztön benne maradt a férfiakban. Ahhoz képest örülhetünk, hogy vannak pasik, akiknek csak szerelemmel megy.

 

szex erzelem nelkul 02

 

Mert igen, vannak, akik a kivételek táborába tartoznak és arra esküsznek, hogy igenis szerelemre van hozzá szükségük. Nem elég egy formás test, egy sima lyuk, nekik kell a kommunikáció, a lélek, hogy ismerjék azt a valakit, hogy érzelmileg is vonzódjanak hozzá ne csak testileg. Szívesebben szeretkeznek a párjukkal, semmint egy vadidegen nővel. Pont, mint a nőknél.

Ami a többieket illeti, foghatnánk a biológiára is: „Mondjuk látok egy nőt, aki tetszik. Szép a haja, az arca, formás teste van. Nem vagyok fából, egyszerűen beindulok rá. Az agyam – és nem csak a farkam! – azt üzeni, ugorjak rá, hogy kell nekem. Néha egy pillanat alatt megtudok kívánni valakit és a legszívesebben ágyba vinném, és ha tudom viszem is. Nem kell, hogy agyas legyen, nem érdekel mivel foglalkozik, ez csak szimpla testiség. Miért kellene egy jó szexhez beszélgetni vagy lelkizni?” – vélekedik a szexről Tibi.

 

Kétségkívül szép dolog a szerelem, a romantika, meg az egész párkapcsolat úgy, ahogy van. Még szebb az a fajta szexualitás, amiben nem csak a testek érnek, hanem a lelkek is. Igazán bocsánatos bűn, hogy a nőknek erre van igényük, nem csak a hús-hús találkozására vágynak, hanem a lelkekére is, mert nem csak térben, hanem lélekben is közelebb akarják érezni egymáshoz a másik felet. A férfiak ezt is meg is értik, bár Frici szerint„Soha nem értettem igazán ezt a lelkis dolgot. Szerintem nyálas. Talán azért gondolom így, mert alapból nem vagyok egy nagy romantikus ember. Nekem nem kell szex előtt nagy cécó attól, hogy megvaduljak. Értem aztán nekem kell gyertyát gyújtani. Jó, nem mondom, néha belefér egy szexi ruci meg egy kis előjáték, de ezekre sincs mindig szükség. Kifejezetten jó tud lenni az, amikor csak simán belevágunk. Az olyan természetes, nincs benne semmi mesterkélt.”

 

szex erzelem nelkul 03

 

Mások pedig azzal érveltek, hogyha éppen nem szerelmesek, nincs párkapcsolatuk, akkor már ne is szexeljenek? Elvégre testi vágyaik mindig vannak, illetve lehetnek. Nem is akarják és lehet nem is tudnák elfojtani őket. Úgy vannak vele, hogyha egyedülállóak, akkor is jár nekik a szex és ha találnak olyat, aki partner hozzá, miért ne? Ettől miért szemetek? Szerintük ez nem csak ösztön, hanem választás kérdése is. A nők is dönthetnek úgy, hogy szingli létükre lefekszenek csak úgy valakivel a testi öröm kedvéért„Vagy a test szeretete… szerelme, az nem számít? Szerintem ugyanolyan szerelem, mintha mondjuk valakinek a lelkét szeretném. Egyáltalán nem egy darab húsként tekintek a másik félre, nem egy eszközre, amit használok ahhoz, hogy nekem jó legyen. Tisztelem és becsülöm azt a testet és remélhetőleg a másik fél is engem, aki hajlandó velem lefeküdni.” – fejtette ki gondolatait Imi.

 

Tulajdonképpen teljesen elfogadható ez is. Igaz, biztos vannak olyan, akik semmibe veszik a nőket, akik tényleg egy darab húst látnak benne, de szerencsére egyáltalán nem minden férfi ilyen. Igen, sajna van, akinek csak eszköz. De egy-egy ilyen ember miatt nem kellene általánosítani az összes férfit. Illetve nőt, mert mind mondottuk, tetszik vagy sem, de köztük is akadnak olyanok, akiknek elég egy kis testi vonzalom.

 

szex erzelem nelkul 04

 

„Nincs olyan, hogy egy pár mindig szerelemből szexel. Van, aki akkor is csinálja, amikor beteg és nem érzi jól magát. Vagy amikor haragszanak egymásra. Akkor sincs nagy szerelem. Szóval ne mondják a nők, hogy mindig csak érzelemből szexelnek. Jó, más, mintha egy idegen lenne, de attól még szerintem ugyanott vagyunk, amikor sima szex van, mert éppen fasírt van.” – ez Roli álláspontja.

Ez is érthető, igen. Különben is, egy nyitott szellemiségű ember sok mindent meg tud érteni. Alapból nem ildomos ítélkezni mások felett. Ha megy nekik a szex minden körülmény között, akkor megy. Váljék egészségükre. Ettől még nem jelenti azt, hogy az a valaki rossz ember, lehet egy nagyon-nagyon jó alak is. Nem szabad ez alapján ítélni meg az embert. Már csak azért se, mert alapvetően mindenki képes rá, senkinek sincs megtiltva, fogalmazunk úgy, hogy gyárilag bárki megteheti. Az, ha valaki úgy dönt, hogy érzelmi alapokra helyezi a szerelmi életét, az ő döntése vagy éppen érzése. Mindenki nézeteit el lehet fogadni és meg lehet érteni. Ha akarjuk.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Jesszusom, érzelmi prosti vagyok! Most már mindent értek!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!