Meglepő, ugye? Azt hihetnénk, hogy a pasik számára nem létezik rossz szex, hogy nekik mindegy, csak kufircolás legyen. Egyedül az a fontos, hogy legyen hova betenni a kolbászukat. Csakhogy nem igaz, ez is így csúnya gaz sztereotípia, amire Krisztián felhívta a figyelmünket.

 

 

rossz a szex a pasinak 01

kép: seleo.gr

 

Eddig akárhány nőnek feldobtam a kérdést, hogy te, szerinted a pasiknak mindig a jó szex, mindig azt vágták rá, hogy naná, mitől lenne nekik rossz? Kapnak puncit vagy más popsit és kész a varázslat. Nekik nem lehet rossz. Úgyis csak arra kell, hogy hármat-négyet belebikázzanak a nőbe és kész vannak. Úgysem számít nekik a körítés, a romantika, sőt, sokukat ez bosszantja, feleslegesnek tartják, mert nekik csak a lényeg számít. A tömény szex.

 

Az ilyen dumáktól tudok totálisan kiakadni! Nem is értem, hogy gondolhatják, hogy a pasiknak tök mindegy kibe és hogyan rakják be a péniszüket! Biztos van pár ilyen is, de kikérem magamnak, egyáltalán nem igaz, hogy mind egyformák vagyunk. Igenis, van, mikor a pasinak rossz a szex!

 

Hogy miért? Nos, kezdjük ott, bármily hihetetlen, de nekünk is számít a körítés. Jó, lehet nem a gyertyafény, de mi is bírjuk az alapozást. Egy jó közös fürdőzést vagy incselkedést a kanapén. De legalábbis legyen előjáték, csók, ölelés, simogatás. Megvan a varázsa annak is, mikor csak felvagyunk hevülve és egy szenvedélyes gyors numerára vágyunk, de mi lenne jó abban, ha rendszeresen azt kapnánk? Úgyhogy néha nekünk is kell a felvezetés.

 

Na, de ami magát a szexet illeti… voltam már olyan nővel, aki inkább deszkának neveznék. Egy darab fának. Egyszerűen nem csinált semmit. Csak feküdt alattam, mint egy múmia. Ez totálisan lelohasztó. Ha én nem csókoltam meg, ő sem. Nem simogatott, nem ölelt meg, kb. a párnába is dughattam volna, nagyjából ugyanannyi lett volna a reakció. Félreértés ne essék, van, amikor a nő tapasztalatlan vagy rég volt együtt valakivel. Talán maga sem tudja, mire vágyik, mi esik jól neki, esetleg túl félénk, szégyenlős. De az teljesen más, mikor a sokadik alkalom után is valaki csak fekszik és aktívan várja a végét. Amikor nincs benne semmi tűz, vágy, szenvedély, de tényleg semmi!

 

rossz a szex a pasinak 02

 

Ám ennek a szöges ellentéte is borzalmas tud lenni. Amikor megjátssza magát és úgy tesz, mintha egy pornókirálynő lenne. Rettenetes, mikor valaki csak színészkedik. Hát még mikor pornós szövegeket is lenyom hozzá és agyba-főbe káromkodik vagy megmondja hogyan rakjam meg. Amikor meg olyanokat mond, hogy „Hágj meg te vadállat!” még ki is nevetem. Ezt pedig simán meg lehet fejelni azzal, hogy színleli a gyönyört meg az orgazmust. Az ilyet mérgemben le tudnám dobni magamról, hogy miért kell hülyének néznie? Százszor szívesebben fogadom, ha megmondja, hogy nem csinálok jól valamit, mintsem megpróbál átverni. Nem igaz, hogy a pasikat lazán hülyére lehet venni!

 

Vagy mikor kijön belőlük a vadmacska. Attól kegyelmezzen meg az ég, mikor lemarja a hátamat, vagy kiharap egy darabot a nyakamból. Mikor azt hiszi attól olyan fene erotikus, hogy letépi a tökeimet. Az ilyen felér egy kínzással. Szó se róla, jó, ha néha kicsit bevadul a nő, de nem mindig és az se mindegy mennyire. Mert mikor azon kell agyalnom, hogyan meneküljek el és zárjam egy ketrecbe, az már régen rossz.

 

De az sem éppen a legjobb kezdet, ha azzal áll elő, hogy mennyire nincs kibékülve a testével. Amikor takargatja magát vagy csak sötétben lehet vele csinálni, mert szégyelli magát. Persze, megértjük, hiszen sokszor magunk sem vagyunk tökéletesek. Az első szexnél is megértem, hogy vannak aggodalmai. De az kicsit bosszantó tud lenni, amikor a sokadik kekszelésnél is kínozza őt az önbizalomhiány. Nem fogja fel, hogyha az ember újra meg újra le akar feküdni vele, akkor valószínűleg nem undorodik tőle?! Én is türelmes és megértő voltam azzal az exemmel, aki pont ilyen volt, de mikor az ötödik alkalomnál is azt kérte, hogy a takaró alatt vetkőztessem le, és ne nézzek rá, majdnem elgurult a gyógyszerem.

 

rossz a szex a pasinak 03

 

És akkor még nem esett szó azokról, akik csak két ujjal fogják meg a botot, mert olyan undorítónak találják, mint egy éti csigát és akik meg úgy rámarnak, hogy könnybe lábadnak az ember szemei. Az sem jó, ha soha nem akar irányítani, de az sem az igazi, ha meg irányításmániás. Persze ebből most az fog kisülni, hogy nekünk semmi sem jó. De nem igaz. Gondolkodjuk már át: kinek jók ezek a szélsőségek? Senkinek. Létezik arany középút. Sőt, szexnél épp arra van szükség ahhoz, hogy jó legyen.

 

 

A nőnek és a férfinak ugyanúgy részt kell vennie benne és ugyanannyit kell adniuk egymásnak. Legyenek törődőek, odaadók egymással mindenféle megjátszás nélkül. Őszintének kell lenniük egymással az ágyban. Senkinek sem jó, ha egyikük nem élvezi, mert félénk, önbizalomhiánya van vagy mert a partnere csinál rosszul valamit. Szerintem mindent meg lehet beszélni és meg is kell. Olyan jó, mikor egy nő igazán el tudja engedni magát, hagyja, hogy szeressem és élvezi is azt. És igen, nem vetem meg, ha ő is tud kényeztetni, de legalább lelkes, szenvedélyes. A többi onnantól kezdve összecsiszolódás és megbeszélés kérdése.

 

Szóval nem sajnáltatni akarom magamat vagy egyáltalán azt érni el, hogy sajnálják a pasikat mert olykor milyen pocsék szex jut nekik. Csak tudatni akartam a tényeket: van, mikor a pasiknak is rossz a szex.

 

Krisztián gondolatait közvetítettük.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

A nők kielégítése fontosabb lehet, mint a férfiaké!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!