Sose bírtam megérteni és nem azért, mert baj van a felfogásommal. Miért nem lehet odaállni az ember elé egyenesen és azt mondani: csak szexre kellesz?! Ha már ismerjük egymást valamennyire – vagy legalábbis azt hiszem, hogy ismerlek -  és nyilvánvaló, hogy vonzódom hozzád, érezhető a szimpátiám, bele fogok menni. De ha nem, akkor az meg hadd legyen az én szabad döntésem, te pedig tartsd tiszteletben. Ez így lenne korrekt.

 

miert nem mondod csak szexre 01

Kép: esquire.com

 

Egy utópisztikus világban biztos. Ám a pasik is szeretnek biztosra menni. Inkább lehazudják a csillagokat az égből, port hintenek a szemedbe, előadják a halálosan szerelmest meg a hős lovagot, mindezt azért, hogy egyszer vagy kétszer megdöntsenek. Utána eltűnnek, mint szürke szamár a ködben, a többség meg se magyarázza, miért. Nem szokásuk odaállni utólag se az ember elé: Bocs, de egy gyáva féreg vagyok, és úgy gondoltam, ha már a legelején megmondom, hogy csak szexre kellesz, nem fekszel le velem, úgyhogy átvertelek.

 

Nem, még arra sem képesek, hogy utólag javítsanak a helyzeten. Eltűnnek örökre vagy előadják a nagy dumát arról, hogy meggondoltam magam, nem illünk össze, jobbat érdemelsz. Blabla.

 

Igen, az igazság iszonyatosan fáj. Fájna, hogy csak szexre kellettem, de legalább nem szenvedne csorbát az önbecsülésem. Nem magamban keresném a hibát, mert tudnám, hogy ez egy olyan fickó volt, aki a farka után ment. Mindegy milyen a személyiségem, neki csak a test, a lyuk kellett. Nem törnék össze siránkoznék naphosszat. Ettől lehetne megkímélni a nőket, ha legalább utólag színt vallanának. Mint mondottam, igen, így is fájna, de szerintem hamarabb begyógyulnának a sebek.

 

Persze még jobb lenne, ha eleve tudatná velünk a férfi a szándékát, hogy nem akar ő kapcsolatot, házasságot, de még boldog párkapcsolatot sem, csak a hús-hús találkozását. Ha lenne gerince ezt így előadni. Nem feltétlenül nyersen, hogy csak dugni akarok, de felvezethetné kulturáltan, igényesen, de egyértelműen azt, hogy ő bizony csak kalandra vágyik. Igen, lehet, hogy pofon lenne a vége vagy egy-egy nő elküldené a búsba, semmit kétség. De ha potyára fáj a foga, akkor ezzel számolnia kell. Hogyha pedig olyan sármmal vagy karizmával bír, mint mondjuk Ryan Gosling, akkor jó esélye van arra, hogy megnyeri magának a nőt egy vagy akár több éjszakára.

 

miert nem mondod csak szexre 02

 

Hiszen lássuk be, akadnak nők, akik erre vevők. Mert szinglik és szeretnék szabadon szeretnél élvezni szingliségüket. Vagy egyszerűen kaphatóak az egyéjszakás kalandra, a futó szerelemre. Van ilyen. Ők nem fognak szex után esküvőről álmodozni és nem égeti őket majd úgy a szerelem tüze, bár erre se lehet mérget vetni. Annyi szent, hogy az ilyen típusú nőkkel lehet nyíltan beszélni, vagyis az előbb említett kulturált utalás a csak szexre beválhat. Szóval, ha a férfinak péntek este mindenáron kell egy nő, akkor vegye a fáradtságot és nyíltan próbálkozzon a nőknél, biztos talál majd magának partnert.

 

Ne szédítse meg azokat a szingliket, akik szerelemre vágynak, akik partnert keresnek és akiknek ne adj’ Isten egy hajszálon függ az önbizalmuk. Elég sok nő van a világban, ne csessze már meg az ég, hogy pont őket kell kipécézni majd földhöz vágni. Végre bíznának önmaguknak, a férfiakban, erre jön egy szélhámos, akinek bedőlnek, megfekteti őket, aztán ripityára törik a szívüket. Hát nincs bennük egy csepp jó érzés sem? Jó, költői kérdés volt, tisztában vagyok azzal, hogy sajnos sok férfi nem gondol bele a tettébe, hogy az önző vágyai miatt összetör egy nőt. Mit érdekli, hogy utána önbizalmi, meg lelki problémái lesznek. Ő megkapta, amit akart, ennyi.

 

miert nem mondod csak szexre 03

 

Aztán persze szegény tisztességes, valóban jó lelkű férfiak csodálkoznak, miért olyan ellenségesek a nők, miért szidják a férfiakat. Sajnos az ilyen esetek miatt. Igen, tudjuk, hogy ez meg valahol a mi hibánk, hogy nem szabadna egy kalap alá venni mindent férfit és egy-két csalódás után azt gondolni, hogy az összes ugyanolyan. Csúnya dolog általánosítani. De nem könnyű újra bíznia annak, akit iszonyatosan átvertek. Ráadásul többször. Jó, lehetne hibáztatni a nőt, hogy mindek dőlt be, lehetett volna több esze és észrevehette volna, hogy átverik. Talán igen. Talán nem. Elég jó Oscar-díjas színészek futkosnak a hétköznapokban, meg lehet téveszteni a nőket.

 

Bárhonnan is nézzük, akkor is az lenne a fair, hogyha a férfi csak egy kósza numerára vágyik, akkor mondja azt. Vallja be. Legalább ennyi tisztesség legyen benne. Mivel mindenre van példa, biztos akadnak olyan férfiak, akik nem árulnak zsákba macskát. Nagyon helyes. Bízzák már a döntést a nőre, hogy akar-e velük ágyba bújni vagy sem és ne szédítsék már meg csak azért, hogy ők kielégülhessenek. Hadd tudja már az a nő, mibe megy bele, mit vállal.

 

Tehát ezt csak az vegye magára, akire tartozik! A jólelkű férfiak tartsanak ki, a nők pedig akármennyire vágyakozzanak a szerelemre, járjanak nyitott szemmel és ne hagyják magukat átverni! Bízzunk abban, hogy egyre több férfinak jön majd meg az esze és vállalni fogják, hogy szerelmet nem ígérnek, de mesés éjszakát igen.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Legalább egyszer úgyis meg fognak csalni, mert a monogámia nem életszerű?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!