A MILF mozaikszóba már szinte mindenki beleszaladt egyszer. Vagy kétszer. Ezt a pornóból jött kifejezést használják a 35 év feletti gyerekes anyukákra. A lényege nem más, mint a szexuális rajongás az érett anyucik iránt, akik jól tartják magukat és szívesen ágyba vinnék őket a férfiak. Tudjuk, hogy ők most nagyon menők. De úgy fest, felzárkóznak melléjük a DILF-ek is.

 

 dilf apuka 01

kép: pinterest

 

Úgy néz ki, már nemcsak az érett anyukákért vesznek meg a férfiak. A Kinsey intézet kutatója, dr. Justin Lehmiller végzett alapos kutatást a témával kapcsolatban, hogy miért, mitől olyan vonzóak az apukák. Egyre inkább az derül ki, hogy a nők is fantáziálnak egy bizonyos típusról: a DILF-ekről. Ez a mozaikszó is a pornóiparnak köszönhető, aminek a lényege: a hölgyek megvesznek a középkorú, gyereküket egyedül nevelő, jól kinéző férfiakért. A pornóoldalak pedig mindent elárulnak és az derült ki, hogy már 2018-ban is az amerikai pornófogyasztó nők körében a DILF-ek voltak a legnépszerűbbek.

 

Talán ez most kicsit rejtély a számodra, hogy is veszhet meg egy fiatal – vagy éppen bármilyen – nő egy apukáért. Igazság szerint nincs itt akkora a rejtély, hiszen olyan kultúránk van, amelyben a gondoskodó, védelmező apát érett és férfias szexuális energia leni körül. Ezt sugallja nekünk a média is, az egyre több filmmel és sorozattal, amelyben egyedülálló, szörnyen jóképű apucik nevelik egyedül a gyereküket. A tipikus DILF 35 és 50 között van, nem feltétlenül kigyúrt, csak éppenséggel jól tartja magát. És apa.

 

Az a tény, hogy egy férfi egyedül vagy legalábbis látványosan neveli a gyerekét, gondoskodik róla, empátiát és szimpátiát ébreszt a nőben. Úgyis lehetne mondani: ínyencség, hiszen sokáig csak a nőket láttuk gyereket nevelni. Az viszont, hogy apuka aktívan részt vesz a gyermek életében, jó érzéssel, biztonsággal tölti el a nőket. Az ilyen férfi képes kimutatni az érzéseit, gyengéd, odaadó, önfeláldozó. Csupa olyan tulajdonságot sugall, amire általában véve is vágynak a hölgyek. Ha ehhez még az is hozzájön, hogy a külseje sem éppen visszataszító, az a férfi egy nyertes.

 

dilf apuka 02

 

Hozzá kell tenni, valószínűleg amiatt is kívánatosabbak a nők szemében, mert idősebbek. Az idősebb férfiak önmagukban is rengeteg nőt vonzanak. Nem feltétlenül azért, mert apakomplexusban szenvednek, de éppenséggel egy érett férfi mellett nagyobb biztonságban érzik magukat minden téren. Különben meg, ha valaki valóban az édesapját látja a DILF-ben vagy szimplán az idősebb férfiban, nincs abban semmi rossz, ettől nem lesz beteges a vonzódása.

Továbbá az idősebb, tapasztalt férfi már kiélte magát, nem akar csajozni, tudja, hogyan kell bánni egy nővel és talán maradt benne valami a letűnt korokból, vagyis ott rejlik bele a családcentrikus úriember. Tehát összességében nézve: miért is ne lenne szexi egy jól kinéző férfi, aki képes családot, anyagi és érzelmi biztonságot adhat nekünk? Az érettség önmagában is kívánatos a nők körében, és ezt adhatja a DILF. Elvégre a férfi, aki vállalja a gyereknevelést, annak jelleme kitartásról, erőről, megbízhatóságról tanúskodik. 

 

Természetesen a jelenség nem újdonság, hiszen eddig is voltak apukák, akik egyedül vagy mondhatni javarészt, de ők nevelték a gyermeküket. Csak éppen kevesebben voltak, manapság pedig egyre elfogadottabb, hogy egy férfi marad otthon a gyerekkel. Vagy sajnos valamilyen okból kifolyólag, akaratán kívül is ráhárul ez a szerep. De manapság kezdték el őket „észrevenni”, kaptak nagyobb teret, nyilvánosságot és ahogy a szexuális igényeink, elképzeléseink is változnak és mondhatni a nők felfedezték maguknak az apukákat, akik szexik is lehetnek. Na persze nem csak külsőleg, hanem maga a viselkedésük is.

 

dilf apuka 03

 

Úgyhogy ennek köszönhetően a DILF-ek is hódítani kezdtek a különböző közösségi média platformokon is. Figyeld csak meg, hogy eddig mindenütt a MILF-ekbe ütköztél, most pedig a DILF-ekbe fogsz.

 

Persze mindez nem jelenti azt, hogy készülhetnek a szingli apukák, mert szabályosan meg fogják rohamozni őket a nők. De benne van a pakliban. Azt is lehet mondani, hogy apák mellett most különösen sok érv szól!  Ettől még a férfitársadalom többi tagja sem esik el a nők figyelmétől. Ám az apukáknak sem árt, ha tudják, hogy vannak bizonyos nők, akik körében igenis vonzóak és nyerők, úgyhogy ha párt szeretnének találni: legyenek nyitottak és ne mondjanak le a szerelemről! Vagy éppen a kalandról…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Harmincas óriásbébi? Kösz, de nem kell!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!