Idáig minden nő rémálma egy másik nő volt. Pláne egy fiatalabb, szebb. Rengeteg feleség van, akik igyekszenek mindent elkövetni annak érdekében, hogy szeretett – és akár nehezen megszerzett – férjük, ne csalja meg vagy váltsa le őket. Persze azért nem mindenkinél szól erről a házasság, az örökös félelemről, de biztos megvan az oka annak, ha egy nő parázik és minden létező módon igyekszik felvenni a harcot a lehetséges ellenségekkel szemben. De hogy lehet küzdeni egy gumibaba ellen?

 

 

ferjek gumino 01

Kép: ybbtb.com

 

A japánok megalkották és az egész világ beleszeretett. Már, ami a férfiakat illeti. Rengeteg pasi van oda a valódi nőre megszólalásig hasonlító szilikoncsodákért. Ha még tudnának is beszélni vagy maguktól gondolkodni, lehet fel sem tűnne az embernek, hogy nem valódiak. És pont ez az, amiért annyira lenyűgözi a férfiakat, hogy elképesztően valóságosak. Hihetetlen, hogy milyen részletesen ki vannak dolgozva és mennyire élethűek. Ugyanakkor igencsak drága mulattság egy ilyen szexbaba, mivel több millió forint, úgyhogy kevesen engedhetik meg maguknak, hogy háznál tartsák az új „szeretőjüket”.

 

Azt hinnéd, hogy ez nem bejövős, hogy ugyan mégis miért lenne jobb a műanyag a valódinál? Hogy mindig a természetes a nyerő. Átmenetileg biztos jó, főleg a szingliknek, de egy férfi mégis miért váltaná le az asszonyt vagy egyáltalán a nőket egy gumibabára. Hát sajnos ez a probléma valódi és sok asszony már meg is tapasztalta. Egyesek azzal szembesültek, hogy a férjük elhagyta őket a guminőciért, mások meg tudomást szereztek arról, a párjuk nem egy fiatal fruskával, hanem egy szilikoncafkával csalja.

 

Na jó, de mégis mi oka lehet egy férfinak arra, hogy egy guminőre váltsa a hús-vér asszonyát?

 

Eltűnt a szerelem, a szikra a házasságban. A babák nem veszekszenek, nem hisztiznek és mindig készen állnak egy kis szexre. Így több „szeretője” is lehet a férfinak (mert szerintük a feleségnek nincs oka arra, hogy féltékeny legyen egy guminőcire). Illetve egyes férfiak kiemelték azt, hogy a nejük hideg, elutasító vagy zsörtölődő volt.  Bár a guminő aligha lehet szenvedélyes és gyengéd, de legalább nem is pofázik be. Végezetül olyan is volt, aki azt mondta: azonnal szerelmes lett a babába, illetve neki nem egy szilikontömb, hanem ember.

 

ferjek gumino 02

 

Akad a válaszok között egy-két elfogadható, de legalábbis megérthető érv, a többi viszont már-már a szexuális aberráltságnak tűnik. Mert oké, az tényleg probléma, ha kihuny a tűz a kapcsolatban, ám azt fel kellene melegíteni. Meg kell kérdezni az asszonyt miért zsörtölődik, mitől lenne boldogabb, elégedettebb. A házasságot, a kapcsolatot meg lehet javítani és meg is kell. Nem pedig egy élettelen műanyag babánál keresni a vigaszt. Egyszerűen nem normális, nem egészséges. Jó, más, ha valaki egyedülálló vagy alkalmi jelleggel örömét lelki a szexuális segédeszközben. De az, hogy képes legyen eldobni a párkapcsolatát, akár a családját azért, hogy egy guminő mellett éljen, na, ott már komoly gondok vannak…

 

Nem csak azért, mert esetleg aberrált, amiért szerelmet érez egy darab műanyag iránt, vagy mert emberinek látja. Hanem mert ez azt jelenti, hogy önző és a könnyebb utat választja. Lusta, mert nem tesz erőfeszítést annak érdekében, hogy egy valódi, működő kapcsolata legyen. Könnyebb lecserélni,m kommunikálni a nővel. Jóval kényelmesebb ez a megoldás, hogy a feleségét egy guminővel csalja meg, hiszen így elkerülheti a jelenteket, a veszekedéseket, ami esetleg a feleség és a szerető között zajlana le. Illetve sokak szerint, nincs ok a féltékenységre, hiszen csak egy kamunővel hetyeg, nem egy igazival. De attól még valahol ugyanúgy fizikai és egyesek részéről akár érzelmi megcsalás történik.

 

További nagy „előnye” a guminőnek, hogy olcsó is lehet. Legalábbis az egyszerűbb, felfújhatós fajták. Ám amik manapság tarolnak, azok a realisztikus szexbabák és ez teljesen érthető, mert minél valóságosabb, annál nagyobb élvezetet kínál. Igaz, hogy csak egyszer kellene megvenni, de sokan nem tehetik meg. Erre a lehetőségre csaptak le a kuplerájok, amik sokszor jobban keresnek a guminő bérbeadásával, semmint az igazi lányokkal. Ugyanis a gumimacával tényleg, de igazán bármit meg lehet tenni és nem fog ellenkezni. Az összes piszkos és titkos vágyat teljesíti. Vagyis igencsak készséges. Ráadásul nem kell elhalmozni ajándékokkal, nem kell vacsizni vagy moziba vinni és a bókolásra, udvarlásra sincs szüksége. Ezek után mely pasi akarna teperni egy nő miatt? De attól még nem ugyanolyan az élmény, egyszerűen nem lehet, hogy a szilikon jobb legyen, mint egy igazi nő testének melege.

 

ferjek gumino 03

 

Ugyanakkor kell, hogy legyen bennük valamiféle undor a

nők iránt, amiért úgy vannak vele, nem kérnek belőlük, mindegy, hogy mennyi jót is adhatnak, mert ők csak a negatívumokat tartják szem előtt. Amikor úgy döntenek, hogy inkább a gumi semmint az igazi, azzal együtt a nők pozitív tulajdonságairól is lemondanak. Ugyanis a pasiknak is jól esik a dicséret, a törődés, a kedves szó, a gyengéd érintés. Ezt hol kapják meg a guminőcitől? Vagy a romantikát, a közös utazás és élmények lehetőségét? Vagy mikor betegek, majd a guminő fog levest pumpálni beléjük vagy ő lesz az, aki ápolja őket időskorukban?

 

Igen, vannak nehéz esetek és időről-időre minden kapcsolatban vannak problémás időszakok. De ez természetes, legalábbis annak kellene lennie, hogy igyekszünk toleránsnak lenni egymással és úgy elfogadni a másikat, ahogy van. Ha pedig kell, akkor megpróbálunk változtatni, de ehhez beszélni kell a problémákról és a vágyakról is. Persze, szar, mikor a nő hisztis – meg mikor a pasi is -  vagy néha nincs kedve a szexhez, de ezerszer jobb, mint egy guminő. Remélhetőleg azok a férfiak, akik már szívesebben lelik örömüket a guminőjükben, hamarosan belátják, hogy hosszú távon csak is egy valódi nő mellett lelhetik meg a boldogságot. Tehát reménykedjünk benne, hogy a gumibaba őrület hamarosan lecseng és nem jutunk el arra a szintre, hogy azért maradjanak magukra a feleségek, mert a férjük lelépett egy szilikonmacával…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

 Az erőszakra izgul – Eltitkolt szexuális aberrációk, amikről nem beszélünk ...

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!