Talán neked is feltűnt már – főleg, ha téged is ért ilyen atrocitás és valaki rád vasalta a szót – hogy újabban a pasik előszeretettel dobálják a MILF szót. Minden negyven feletti nőre lazán rásütik. „Ez tutira MILF.” Az egy dolog, hogy ez pokolian sértő lehet egy nő számára – tisztelet a kivételnek, hátha van olyan, aki szereti – de ráadásul, csak mert ők úgy gondolják, hogy MILF, ezért azt hiszik, hogy simán meg is dönthetik egy útszéli sikátorban vagy a Meki klotyójában. Hiszen MILF…

 

milf 01

Kép: twitter.com

 

De előbb tisztázzuk, hogy mi is az a MILF, hátha van olyan, aki csak azért használja, mert divatba jött és akkor már kötelezően csatlakozni kell a bárányokhoz bégetni. A MILF egy angol mozaikszó, ami kicsomagolva annyit tesz: mother I’d like to fuck, vagyis „anya, akit megdugnék”. Ráadásul ez a szó a pornóiparból jött. Talán pasi olvasóként azt kérded: mi ezzel a baj? Hiszen ezzel csak azt fejezi ki a férfi, hogy vonzónak találja az anyát. Igen, mondjuk, hogy biztos van olyan, aki így gondolkodik, bár ha egy férfi vonzónak találja az anyákat, akkor azt intelligensebben is kifejezhetné. Bókkal. Nem milfezéssel.

 

Az még bocsánatos bűn, ha valaki úgy használja, hogy azt sem tudja, mit jelent. Azt még előbb megbocsátja egy nő, hogy valaki tudatlan, nem pedig tősgyökeres paraszt. Ám aki tudatosan köpi oda egy nőnek, ahogy az ismerősömmel is történt, az már színtiszta bunkóság.

 

A 46 éves, kétgyerekes, elvált Csilla tényleg nagyon jól tartja magát. Mesélte, hogy egyszer a barátnőjére várt egy pubban, odament hozzá egy fiatal férfi és flörtölni kezdett vele. Tök jól esett neki, hogy kívánatosnak tartják. Egészen addig, amíg a pasi be nem nyögte neki: „Látom a szemedben, hogy egy MILF vagy”. Csilla előbb el se akarta hinni, amit hallott, még vissza is kérdezett, mire a pasi megismételte. A legszívesebben pofángyűrte volna, de megkérdezte, hogy „Van fogalmad arról öcsi, hogy mit jelent?” Mire a fiúka azt felelte: „Akkor nem akarsz dugni egyet a klotyóban?”

 

milf 02

 

Annyira szarul esett neki, hogy lemilfezték, hogy inkább hazament. Ez nem szimpla hiszti, meg „túl érzékeny”. Hanem egyszerűen sértő, udvariatlan, megalázó jelző. Főleg egy olyan nőnek, aki szerelemre, párkapcsolatra vágyik, aki kemény munkával építgeti önbizalmát, hogy elhiggye, vár még rá élet 50 felé közelítve is. Erre jön egy balfék, aki burkoltan azt közli vele, hogy egy darab hús. Aki arra utal, hogy az a szerencsétlen nő már tutira ki van éhezve és bárki jó neki. A csávóka az érett gyümölcsöt látta benne, a tapasztalt lyukat, aki úgyis be van pókhálósodva majd ő segít rajta és cserébe megkóstolhatja az nektárját. Hiszen egy olyan nő, aki nemcsak ki van éhezve, de biztosan készséges is, elvégre mi más lehetne egy anya, ha nem szolgálatkész, aki bármit megtesz egy fiatalabb csókának, akit mondjuk a gyerekének tekint? Ez a társítás meg aztán kicsit sem hajaz arra, hogy még perverznek is nézik őket.

 

Fogják már fel a férfiak (akiknek fel kell) hogy ez sértő, hogy gumibabának nézik a nőt, akit látványosan lesajnáljak és jóformán azt közlik „egye fene, megtömlek.” Úgyhogy ha van pasi, aki eddig valamiért abban a hitben élt, hogy ez bók, amit szívesen fogad egy szexi vagy legalábbis csinosnak mondható anyuka, akkor tudja meg: ez sértés. Ez nem az a varázsszó, amivel puncik tárulnak fel előtte. Ez az a szó, ami által nemhogy bezárulnak, de örülhetnek, ha megúsznak egy herénrúgást.  Már csak azért is, mert egyes férfiak még a kevéssé vonzó nőknek is odasózzák azt gondolván: olyan csúnya, hogy kapcsolatra nem kellene, de hadd tudja meg, hogy dugásra még ő is jó.

 

milf 03

 

Akárhonnan nézzük, ez a szó sehogy sem válik bókká. Ez bizony sértés marad. De mint azt írtam a cikk elején, biztos vannak olyan nők, akik számára ez nem sértés. Azok a nők, akik azonosultak a szereppel, tényleg csak szexpartnert keresnek és mivel tudják, hogy manapság rengeteg pasi bukik a „milfekre” akár (szex)társkeresőn is így hívják fel magukra a figyelmet vagy nem haragszik meg, ha a kollégája szúrópróbaszerűen odaveti neki a munkahelyén abban bízva, hogy lehet szex a szünetben.

 

Ám tisztázzuk: ez nem az átlag. Az átlagos, elvált anyukák örülnek, ha előbb rendbe teszik magukat lelkileg, mielőtt újra pasit fogadnának az ágyukba. Utána pedig sokukban valóban felébred a szerelem, a párkapcsolat, de még a szex iránti vágy is. Viszont sokuk párt akart találni, hangsúlyozom, nem szexpartnert! De ha még valamiért úgy is van vele, hogy neki csak a szex kell, rengeteg nő akkor sem értékelik a MILF szót, hiszen ahogy azt taglaltam, mindenhogy sértő. Jó szexet akar, nem pedig valakinek a gumiasszonya lenni. Nem kiszolgálni akar, hanem kölcsönös örömszerzést.

 

milf 04

 

 

Csilla pedig, a „MILF” ezt üzeni a férfiaknak: „Ha egy nőt meg akartok hódítani, bókoljatok neki, udvaroljatok, mert ez az, ami még mindig bejön a nőknek, minden korosztályban. Ha csak meg akarjátok fektetni, akkor is vegyétek a fáradtságot, hogy legalább előtte bókoltok neki, mielőtt értésére adjátok, hogy csak szexről lenne szó. De soha ne milfezzétek le, mert nem garantálom, hogy nem kaptok egyszer valamelyiktől egy „anyai” pofont”.

 

Természetesen tudjuk, hogy nem mindegyik férfi bunkó paraszt, éppen ezért csak az vegye magára, akinek inge!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Mégis kinek kellene egy egyedülálló anya?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!