Az egyetlen, igazi értéket. A legnagyobb kincs egy kapcsolatban, a nő szerelme. Mert a szerelmes nő kész mindent megtenni a párjáért. Tűzbe tenné érte a kezét. Hegyeket mozgatna érte. Ez nem irodalmi túlzás, hanem ez az igazság. Az a nő, aki odáig van a partneréért, az bármit megad a kedvesének és meg is teszi. Csakhogy ez az, amit bizonyos férfiak előszeretettel eljátszanak.

 

 

szerencsejatekos pasik 01

kép: pinterest.com

 

Nem minden férfi ilyen, jó tudjuk. Vannak, akik biztosra mennek, akik megvetik a szerencsejátékot és két kézzel szorítják magukhoz a nőt. Hálásak a szerelméért, a figyelméért, készek örök életen át becsülni és tisztelni, mert tudják, hogy a nő szerelme kincs.

Eleinte talán minden férfi így van ezzel. Élvezik azt, amit csak egy igazán szerelmes nő adhat. De itt nem arról van szó, hogy a nő rózsaszínszemüveget visel és csak a herceget látja. Nem a fiatal, elvakult tinédzser szerelemről van szó, hanem egy érett nő hamisítatlan szerelméről. Aki boldogan szeretgeti, csókolgatja, ölelgeti a kedvesét. Szerelmes szavakat suttog a fülébe. Minden apró gesztusából árad a szerelem, a báj, a kedvesség. Sőt, ha nincs ellenére, akkor boldogan megfőz, mos és takarít a férfira, mert örömmel tölti el vagy mert ezt kölcsönösnek érzi.

 

De a legfőbb az, hogy bátran, bizalommal telve nyitja ki előtte a szívét. Őszintén vall a múltjáról, az érzéseiről, a gondolatairól, az álmairól. Egészen beavatja a szeretett férfit az életébe. Este szenvedéllyel és odaadóan szereti, olyan örömökben részesíti, amire csak az a nő képes, aki mélységesen szereti a partnerét. Nem fél neki kimondani, hogy szereti és azt is, hogy miért. Egy ilyen nő dicsér, bókol, mert tudja jól, hogy a férfinak is jól esik és szüksége van a pozitív megerősítésre.

 

Az a nő, aki így szeret, persze, hogy szívesen tölt minőségi időt a partnerével, de el is tudja engedni. Boldogan int búcsút, mikor tudja, hogy sörözni megy a haverokkal vagy engedi neki, hogy a férfinak is jusson ideje önmagára. Nem fojtogatja a szerelmével.

 

szerencsejatekos pasik 02

 

Ez az állapot szokott az évek múlásával átváltozni mélységes szeretetté. Legalábbis egyeseknél. Mások esküsznek arra, hogy a szerelem később is megmarad. Csakhogy sok esetben a szerelmes nő felébred. Véget ér a látomása. Ha egy szerencsejátékos férfival jött össze, akkor meg fogja látni azt, aki a pókerarc mögött rejlik.

 

Mivelhogy sok férfi megelégszik azzal, amit a szerelmes nő ad és nem viszonozzák. Ez sokáig fel sem tűnik a szerelmes nőnek, hogy a kapcsolatuk egyoldalú, merthogy szívesen ad. De aztán előbújik a szerencsejátékos férfi valódi énje. Előbb talán hangoztatni kezd az elvárásait. Netán célozgatni kezd rájuk. Majd jönnek a féltékeny vagy birtoklásra utaló megjegyzések. Egy negatív kritika. Azután befutnak a hazugságok. A férfi egyre azt teszteli, meddig mehet el. Mi az, amit még hajlandó megbocsátani a kedves? Mi az, amit el tud nála érni? Mindig egyre nagyobbat és nagyobbat dob. Mígnem eljön a maximum és kipróbálja, mit reagál a tiszteletlenségre, a hazudozásra, az erőszakra vagy éppen a hűtlenkedésre…

 

Aki először átlépi a határt és játszani kezd, az már azt kockáztatja, hogy elveszíti a szerelmes nőt. Ugyanis egy érett szerelmes nő képes a megbocsátásra, hajlandó arra, hogy rugalmas legyen, de nem enged meg mindent! Lehet, hogy az első hazugságot, botlást elnézi. Ám senki emberfia ne vegyen mérget arra, hogy lesz ebből kettő-három alkalom is. Őrült az férfi, aki képes a szerelmes nő szívét és annak minden ajándékát kockára tenni csak azért, hogy káposzta, meg kecske is jusson, mert többet akar. Vagy mert egyszerűen ostoba.

 

szerencsejatekos pasik 03

 

Az érett, erős, szerelmes nő nem hagyja magát. Nemcsak a férfit, hanem önmagát is szereti, becsüli és tiszteli. Arról a férfiről, akiről megsejti, hogy szerencsejátékos, a szemében szép lassan elveszíti varázsát és értéktelenné válik. Lassan meglátja, hogy az a férfi nem érdemli meg a szerelmét. Egy jellemtelen, hazug, egoista, tékozló ember. Nem fogja rá pazarolni a szerelmét! Előbb-utóbb el fog jutni arra a pontra, hogy azt mondja: vége van. Nem ad többet a szívéből, sem mesés ajándékaiból. Inkább keres valaki olyat, aki megbecsüli és igazán értékelni fogja.

 

Nagy balgaságra vall azt hinni, hogy a nő szerelme egy életre szóló monopólium. Ahhoz adni is kell, hogy így legyen. Az a férfi, aki csak mérgezi, aki csak elvesz és összetöri a szívét, nem méltó egy ilyen nőhöz és előbb-utóbb koppanni is fog. Hiszen a nő, aki tartja magát valamire, nem fogja engedni a kizsákmányolást.

 

Minden férfi összeteheti a kezét, akit igazán szeretnek és mindent el kellene követniük annak érdekében, hogy a szeretető női szív örökké az övék maradjon. Nem pedig megtenni tétnek és megnézni, hogy bejön-e. Nem kellene elszerencsejátékozniuk a nő legféltettebb kincsét, a szerelmét.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hazugok, csalók, perverzek – Így látja egy szingli a netes társkeresőket!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!