Szingli vagy? Nem megy valami fényesen a csajozás? Van valaki, akit nagyon szeretnél meghódítani? Oké, akkor most jól figyelj: Virtuálisan a kezedbe adjuk a Szingli Pasik Bibliáját. Tégy ünnepélyes esküt, hogy cserébe gyakorlod, amennyire tőled telik és azon leszel, hogy mielőbb nőt szerezz! Fogadod? Jól van, nagyon helyes, akkor olvasd tovább a cikket és sok sikert!

 

biblia szingli pasik 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Először is tudd, hogy büszkék vagyunk rád, érezd, ahogy hátba veregetünk, mert megtetted az első lépést. Rákattintottál a cikkre, mert nem akarsz egyedül maradni, párra vágysz, hódítani akarsz és ami a legfontosabb: hajlandó is vagy tenni érte. Ezért most átadjuk neked a Szingli Pasik Bibliáját és használd bölcsen!

 

1. Légy magabiztos!

 

Ez az első legfontosabb. Légy magabiztos, mint egy falkavezér vagy a Terminátor. Ha csak hebegésre-habogásra telik tőled, irulsz-pirulsz, mint egy szűzlány, meg elered az orrod vére, amikor meg kell szólítanod egy szép nőt, azzal inkább a lúzer, semmint egy belevaló férfi benyomását fogod kelteni. Tüzeld fel magad, dobj be egy Red Bullt, ha a szíved is engedi és tudd: képes vagy rá. Macsó vagy öregem!

 

biblia szingli pasik 02

 

2. Várj három napig!

 

Meg volt az első randi? Szuper. Akkor maradj a fenekeden, jobban mondva, ülj a kezeidre. Ne írj, ne keresd három napig, szívódj fel. Ennyi időre van szükség ahhoz, hogy teljesen lázba hozd a nőt, felcsigázd, hogy tutira akarjon téged. Az első randi legyen a mézes-madzag és várasd meg három napig, hogy megkapja. Jó esetben tutira el fog érted epedni, mire felhívod!

 

3. Ne várj a szexszel!

 

Egyrészt azért, mert ez nem a 17. század, nem kell várni az esküvőig, okés? Különben is, nagyon sok szingli nő van kiéhezve, ma már nekik is ugyanannyira kell a szex, mint neked. Úgyhogy amint lehetőséged nyílik és meglátod a pillázásban a zöld utat, csapj le tigris és mutasd meg, mit tudsz!

 

4. Az exet felejtsd el!

 

Ősi szabály, mégis mindenki belefut. Legalább egyszer. Ha már egyszer vége van, akkor vége van. Hagyd a fenébe. Ami elsőre sem működött, nagyon ritka, hogy másodszorra menjen. Szóval ne hagyd, hogy visszapuncsolja magát a szívedbe vagy a gatyádba. Finoman csukd rá az ajtót, nyomd ki a telefont, de ha csak nem tudod ezer százalékra, hogy ő életed szerelme, akkor felejtős.

 

biblia szingli pasik 03

 

5. Fel se hozd az exet a randin! 

 

Úgyis mondhatnánk, ne picsogj. Gyónni mész vagy hódítani? Ne add elő könnyes, kiskutya szemekkel, hogy hányszor törték már össze a szívedet, meg hogy mennyi elbaltázott kapcsolat áll mögötted. Felejtős. Azt végképp ne hozd szóba, hogy szupermodell volt az előző. Nem kell gátlást csinálni a leendő partneredben és az sem jó, ha azt veszi le, még mindig hiányolod a régit, esetleg az jönne le neki, hogy egy balek vagy (mert háromszor megcsalt és mindháromszor visszafogadtad). Lehetőség szerint kerüld a témát.

 

6 Hagyd a házassági ajánlatot későbbre!

 

Megláttad és azonnal beleszerettél? Odáig vagy érte? Oké, de… ezt vele ne tudasd. Bármennyire is meggebedj érte, akkor se kérd meg rögtön az első alkalommal a kezét. Burkoltan se! Vagyis ha nem muszáj, ne az első alkalommal teregesd ki a családalapítással, házassággal kapcsolatos szándékaidat. Annyi mindenről lehet beszélni, ne ijeszd el ilyen komoly dolgokkal az első alkalommal!

 

7. Soha ne lőj házi nyuszira!

Bármikor is fordulna meg ilyen a fejedben: Ne tedd! Soha! Eszedbe se jusson egy haverod nőjére rámoccanni. Sőt, tudod mit? A legjobb volna, ha ex-nőjére sem tennéd! Főleg azért, mert így elveszíted a barátodat, másfelől azért, mert ritkán működnek az ilyen kapcsolatok, ahol így jönnek össze a felek.

 

biblia szingli pasik 04

 

8. Ne mutasd magad másnak, mint amilyen vagy!

 

Igen, legyél magabiztos, az sem árt, ha kicsit misztikus vagy és nem árulsz mindent azonnal magadról (mert a nők szeretik, ha egy pasi érdekes és összetett), illetve képes vagy sokoldalúnak mutatkozni, de legalábbis kompromisszumkésznek és nyitottnak. Ám ne játszd meg magadat teljesen. Eleinte mind rájátszunk kicsit, de ne vezesd meg teljesen a nőt, mert azzal nem csak vele, hanem saját magaddal is kiszúrsz, mikor kiderül, hogy nem vagy képes fenntartani azt, aki nem vagy.

 

9. Tudj nemet mondani!

 

Ismerkedésnél hajlamos egy pasi átmenni papucsba, főleg ha nagyon akar egy nőt és rá van görcsölve. De azért nem kell mindenre igent mondani, főképp olyanra, amire egyáltalán nem szeretnél! Szóval nem kell teljesen „elkényeztetni” a nőt. Van egyéniséged, ugye? Akkor tudj nemet is mondani!

10. Amíg várod a nőt, addig is légy király!

Amíg keresed az igazit vagy a megfelelő kalandot, addig is tartsd be a legfőbb szabályt: „Ha szomorú vagyok, dobom a szomorúságot, és helyette inkább király vagyok!” – Barney Stinson. Vagyis ahelyett, hogy depizel, siránkozol, miért nincs nőd, kapd össze magad, bulizz a haverokkal, élvezd az életed, csak ne savanyodj meg azért, mert éppen nincs csajod!

 

biblia szingli pasik 05

 

Bónusz szabályok Barney Stinstontól:

 

Citrom-törvény

 

Már az első 5 percben fel lehet mérni, hogy elkötelezed-e magad egy egész estére vagy akár magára a kapcsolatra. Utána igazából le is léphetsz azon a címen, hogy ne raboljátok egymás idejét feleslegesen. Persze csak udvariasan... de lényegében ezen alapulnak a rapid randik is… van akinek bejön, van akinek jóval több, mint 5 perc kell ahhoz, hogy megismerjen valakit.

 

Öltözz ki!

 

Lássuk be, nem rossz dolog, ha már az első alkalommal letudsz venni egy nőt a lábáról, nem igaz? Adj a megjelenésedre és ne mackóban menj randizni! Öltözz ki, mert az öltöny, de legalábbis egy nagyon-nagyon elegáns szerelés önmagában is képes lehet hódítani. Hogy miért? Mert erőt ad neked és magabiztosság tesz!

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

Szakítottunk, de még összejárunk szexelni – Vajon jó ötlet?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!