Vannak azok a nők, akik szerint a férfit nem lehet ellopni, kilopni egy kapcsolatból, nem lehet elcsábítani, ha nem akarja, mert a férfi pontosan tisztában van vele, hogy kire és mire vágyik éppen. Ezek a nők általában tisztában vannak azzal, hogy minden kapcsolatban kizárólag ketten vannak, és ha nem működik, akkor bizony mind a két fél hibás, és nem fognak amiatt nyivákolni, hogy "na de a másik nem volt elég kitartó, figyelmes, udvarias, és amúgy sem szeretett eléggé."

 

pasi farka utan megy 01

Kép: tr.pinterest.com

 

Azt azért bevallhatjuk, hogy mi nők nagyon jók vagyunk a drámában, a hibáztatásban, a kérdőre vonásban, viszont pocsékok vagyunk néha abban, felismerjük az Igazi Problémát: hisztizünk valamin, majd pár óra, pár hét, pár év múlva kiderül, hogy lényegtelen dolgon vitatkoztunk,é s közben nem vettük észre, amit tényleg észre kellett volna venni. Ami miatt lehet, hogy a szakitás felé toltuk a párkapcsolatunkat, vagy a házasságunkat. Amit, ha akkor és ott észreveszünk, lehet, hogy meg tudjuk menteni az adott szerelmet.

 

Viszont, ha túl sokáig drámázunk valamin, ha folyton gyanakszunk a párunkra, akkor azt egy hímnemű sem viseli el sokáig; az ilyesfajta kötöttségek felgyorsítják az elhagyás folyamatát. Mert a férfi egészen biztos ott fog minket hagyni azzal a mondattal, hogy szívd másnak a vérét, kisasszony, nekem erre nincs szükségem. Igen, ilyen külső tényezők vannak, meg igen, néha kell egy harmadik, hogy rámutasson a férfinak, hogy a házasságában/párkapcsolatában valami nincs rendben, mert amíg a jelenlegi kapcsolatban minden jó, addig egy férfi sem fog a többi nő után nézni.

 

pasi farka utan megy 02

 

De hogy is van ez? A nő is tehet róla? (Hogyne, baszki) A nők játsszák a zöldszeműszörnyet, féltékenységi jeleneteket rendeznek, és közben nem is a párjukban nem bíznak meg, hanem saját magukban kételkednek, csak ezt túl fájdalmas és gáz lenne beismerni. Szerintük. Valóban van értelme a féltékenységnek? Ha a férfi el akar menni, akkor úgyis elmegy, és oly mindegy akkor, hogy kivel sőt, lehet, hogy egyszerűen csak besokall és lelécel. Ez már csak ilyen. 

 

Nem kell mindig feltétlenül egy külső indok arra, hogy a férfi kilépjen a jelenlegi párkapcsolatából. Néha elég, ha nem érzi magát komfortosan, vagy eléggé szabadnak a maradáshoz. Odaadhatunk mindent a másiknak, de ha nem lesz elég, akkor nincs mit tenni. A nő inkább szenved, mintsem azonnal kilépjen, ebben az esetben a férfi sokkal, de sokkal inkább ösztönlény; hallgat arra a valakire, aki a belsejében mocorog és suttogja neki az okosságokat.

 

pasi farka utan megy 03

 

Azt szokták mondani, hogy a férfi a farkával gondolkodik. De olyan miért nincsen, hogy a nő meg a saját nemi szervével? Hiszen nagyon nehezen mondanak nemet ők is arra, akire ott alul begerjednek. A nő is elhagyhatja a családját, ha rátör a kapuzárási pánik, vagy megtalálja a szerelem-szenvedély egy harmadik személyben. Akkor hát mi a különbség? Hogy a nő mindig kitalál valami indokot, még akkor is, ha teljesen kamu és ezt mindenki tudja? A férfi legalább őszinte. Mindenben.

 

Szóval nem, a férfit nem kell lökni, nem kell sugározni felé, hogy "húzzál már innen", mert ha akar, akkor fogja a kabátját, és fütyörészve kisétál az ajtón, és az istenért sem tudod maradásra bírni. Talán akkor már nem is kell.

 

pasi farka utan megy 04

 

Szokjunk le arról mi nők, hogyha a féltékenyt játsszunk, vagy épp szakítottak velünk, akkor egyből azzal jövünk, hogy mert az a hülye férfi biztosan a farka után ment. Nem. Hölgyeim, képzeljétek el, a férfi is egy tudatos személy, és pontosan tudja, mikor nem jó neki. Lehet, hogy nem szeretne téged bántani, lelkiismeret-furdalása lesz, és a lehető legszebb módon akarja lezárni a közös kapcsolatot veled, de ha valahol nem érzi jól magát, akkor bizony el fog menni. A nő az, akinek szokása mártírkodni, csak minek? Önmaga halálának ássa meg akkor a sírját. 

 

A férfi el akar menni mellőled? Egyet tehetsz: engedd el. Mert mikor el akar menni, semmivel sem fogod tudni meggyőzni, hogy maradjon. Viszont hidd el, ha az élet azt szeretné, hogy az életed részese legyen, akkor a szakítás nem fog gátat szabni ennek sőt. Csak szabaddá teszi az utat, talán egy sokkal jobb viszonyhoz.

 

TE törtél már össze egy szakítás után, mert úgy érezted, képtelen vagy elengedni a másikat? Nem csak az egód szórakozott veled?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Lehetetlen, hogy egy férfi egész életében egyetlen nővel feküdjön le

 

 

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!