Az elmúlt napokban rengeteg helyen jelentek meg hírek Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról, hiszen az egyik leghíresebb sztárpár révén sokak érdeklődését felkeltette ez a megdöbbentő ügy.

aj1

Forrás: http://kozepsuli.hu/

A két színész még csak nemrég, 2014-ben házasodott össze, azonban élettársi kapcsolatuk 2005 óta tartott. Az étvized szépségikonjaként számon tartott színésznő a válást Brad Pitt nevelési módszereire, alkohol és drog problémáira hivatkozva kezdeményezte. Idő közben felreppent a hír, miszerint egy bizonyos harmadik személy is van a képben, Marion Cotillard, azonban ezt az érintettek megcáfolták.

Angelina Jolie közleményében nem volt bőbeszédű, sőt arra kért mindenkit, tartsák tiszteletben magánéletüket egy ilyen nehéz időszakban. Annyit viszont biztosan tudni, hogy kibékítetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet. Hat gyereküket magukhoz akarja venni, Pitt csak látogathatná őket. A pletykák szerint gyermekbántalmazás miatt eljárás indult a színész után, azonban ezt 100%-ban semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg.

aj2

Forrás: day-news.co

A sztárpár hat gyermeket nevelt együtt, név szerint: Maddox Chivan Jolie-Pitt, Pax Thien, Zahara Marley, Shiloh Nouvel, Vivienne Marcheline és Knox. Első közös gyermekük, Shiloh Nouvel 2006. május 27-én született, az ikrek Vivienne és Knox pedig rá két évre jöttek világra. Maddox, Zahara és Pax pedig örökbefogadott gyermekeik.

A keringő információk szerint Brad Pitt nem elégszik meg a láthatással, közös felügyeletet szeretne. Az őt rágalmazó vádakat alaptalannak, felháborítónak találja. Mind a hűtlenséget, mind a drogproblémákat, mind pedig a gyermekbántalmazást tagadja. Az igazságot bizonyára csak a válás végén fogjuk megtudni, de azért azon is érdemes elgondolkodni, hogy Jolie-nak nem ez lesz az első válása. 1996-ban összeházasodott Jonny Lee Miller színésszel, majd ’99-ben el is vált tőle. 2000-ben Billy Bob Thornton-hoz ment hozzá, Las Vegasban. Maddox-ot együtt fogadták örökbe 2002-ben, de 2003-ban elváltak.

aj3

Forrás: all4desktop.com

Persze az első két válás Angelina fiatal korának is betudható, no meg Hollywoodnak, de azért mégis kicsit elgondolkodtató, hogy 34 évesen a harmadik válására készül. Természetesen ostobaság más életéről úgy ítélkezni, hogy valójában nincsen róla elegendő információnk, de az viszont kissé unszimpatikus, hogy a Brad Pitt-ről felreppenő vádak elméletileg a színésznőtől származnak. Mindig is féltettem a sztárpár gyerekeit, hiszen amennyire könnyű életük lehetne anyagilag, annyira jár nehézségekkel lelkileg, érzelmileg. Egy válás mindenképpen fájdalmas, de hosszútávon a legjobb megoldás. Az egy gyereknek sem jó, ha olyan közegben nő fel, ahol a szülők alig kommunikálnak egymással, vagy ha igen, akkor az inkább veszekedés, mint beszélgetés. A gyerekeknek a későbbiekben mindenképpen jobb lesz így, de a válás időszaka mindenképpen meghatározó.

Mindenkiben van büszkeség, főleg ha alaptalan hazugságokkal vádolják meg, így nyilván Brad Pitt sem adja majd fel harc nélkül. Ugyanakkor pont ezek a viaskodások azok, amik kárt tesznek majd a gyerekekben, hiszen ez nem róluk, hanem szüleik egójáról szól. Innen csak remélni tudjuk, hogy valaki tényleg a gyerekek érdekét nézi majd, illetve hogy minél hamarabb lezajlik a válási procedúra.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!