A Latin díva megállíthatatlan.

2015- ben már 3 kollekciót dobott piacra és úgy látszik olyan nagy a sikere, hogy 2016-ban is előrukkolt egy újjal!

Tavaly igazán nőies ezüstkarkötőkkel, bőrből készült karperecekkel és egyedi medálokkal debütált.
Az énekesnő mint mindíg mindent nagyon nagy élvezettel tervezte, hiszen most már több éve foglalkozik az ékszerek " megalkotásával" .

Minden nőnek megvan a saját egyénisége és ezt egy különlegesen kreatív feladatnak tartja hiszen bele kell élnie magát a nők fantáziájába és külön hangsúlyt fektet arra, hogy mindíg minden darab passzoljon és egyedi legyen.

Ez a kollekciós is igen határozott és nőies rendkívül pozitív, hiszen Jennifer Lopez-ről beszélünk aki a nőiesség megtestesítője.

Ebben a kollekcióban is maradtak az ezüstkarkötők és a bőrből készült karperecek de ezúttal egy kicsit rafináltabban gyöngyökkel és féldrágakövekkel kombinálta őket.

Aki látta a tavalyi kiegészítőket az megállapíthatja, hogy ez már sokkal jobban sikerült ahogyan azt a képek is bizonyítják. Szerintünk ez J-lo egyik legszebb és legstílusosabb kapmánya bár az árak ugyan nem feltétlenül az átlagemberhez szólnak - - hiszen már tavaly is 700 és 1000 dollár között mozogtak az árak - de ezt már mi magunk is tudjuk.

IMG 7870

IMG 7871

IMG 7876

IMG 7875

IMG 7874

IMG 7873

A tavalyi kollekciót videón is megcsodálhatjátok.
Élvezzétek a csodás ékszereket.

Ezen kívül debütál az új albuma az " all I have" amit koncertekkel is népszerűsít. J-lo -nak ismét zsúfoltan indul az év de Ő ezt cseppet sem bànja. E mellett egy tv sorozatban is szerepel amelynek a címe "shades of Blue" amelyben egy New yorki detektívet egy egyedülálló anyukát alakít. A sorozat trailerét illetve az új albumét az alábbi linkeken szintén megtekintheted.

Jó szórakozást kívánunk nektek!

Élvezzétek a videókat.

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!