Bárhová is megy Palvin Barbara nem kis por vitát kavart. Régebben, amikor 19 évesen Victoria Secret modell volt , vagy amikor Selena Gomez rajongók hibáztatta őt az énekes szakításáért Justin Bieberrel majd nyilvánosan együtt mutatkoztak egy Broadway show előadásán. Palvin Barbaránk bulizott már Ed Sheerann-el és számos szupersztárral. A Cannes-i Filmfesztiválon 2016-ban pedig azt pletykálták, hogy a Forma-1-ből versenyző Lewis Hamiltonnal flörtöl éppen.

 A MAXIM magazin interjújában Palvin Barbarát, akit ha otthon van a vidéken Budapesten kívül keresték meg, csak nevetett hírnevét és a pletykákkal kapcsolatban, mint egy férfifaló, bár a nevetésével egyértelműen tudomásukra hozta mennyire bosszantja ugyanakkor.

Pár nappal korábban, egy brit bulvárlap közzétett egy képet ahogy egy férfi ölében ül egy rendezvényen az olasz fehérnemű márka Intimissimi bemutatóján. "Ez nem Lewis Hamilton! Palvin Barbara ki ez a titokzatos férfi," hangzott el a hangzatos főcím.

 

palvin barbi01

forrás: maxim.com

"Normális esetben én nem hagyom,". nyilatkozta A "titokzatos férfi"Egy olasz ügynök, egy kedves barátom. Szóval én csak nevetek ezeken." Ezúttal azonban, Barbara azt mondta a megjegyzések és a pletykák átléptek azt a határt.

 

palvin barbi02

forrás: Maxim.com


Palvin Barbarának 4,2 millió Instagram követője van. El lehet képzelni, hogy az őt szünet nélkül követő paparazzik híreket költenek. Folyamatosan fotózzák és Persze Ő is posztolja, hol jár kivel és mikor mit eszik melyik luxus szállodában száll meg éppen.
A MAXIM magazinnak elég Sexy és sokat megmutató képeket készített. Már nem az a fiatal kislány, akit megismertünk kezdd felnőni és nőiesedni és persze követi az aktuális trendeket és egyre többet megmutat magából.

 

palvin barbi03

forrás :maxim.com

 

palvin barbi04

forrás:maxim.com

 

A fotózásról és Barbiról az alábbi linken találjátok a videot.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!