napozás

Olyan kemény vagy, hogy előbb égeted le a napot, mint ő téged? Elhisszük, de azért mégis adunk egy-két tippet!

nyaralás

Gyakran látjuk azt, hogy emberek irracionálisan sokat költenek egy tengerparti nyaralásra, esetleg azért maradnak otthon, mert épp nincs elég pénz a számlájukon... legalábbis azt hiszik, hogy többre volna szükség. Pedig egy jó kis nyaralás főszezonban, repülővel, szállodában, félpanziós ellátással és korrekt programokkal akár már fejenként egy százasból is kihozható. Hogyan is? Nézzük csak hogyan nyaral fillérekből a Woman Only stábja!

Lassacskán talán beköszönt a tavasz, de az már biztos, hogy egy időre búcsút mondhatunk a mínusz fokoknak. Ideje átbújni a szekrény tartalmát, felmérni a helyzetet az átmeneti évszakra alkalmas ruhákat illetően.

Valószínűleg kivétel nélkül élete során már mindenkit legalább egyszer átejtettek április elsején. Sok munkahelyen is bevett szokás ilyenkor egymás ugratása, de középiskolában, egyetemen minden bizonnyal szereztünk jópár tapasztalatot ezen a téren!

Közeleg a húsvét, jön a nyuszi – és vele együtt a vendégvárás, vagy épp a szomszédolás a környékbeli lányok alapos meglocsolása végett. 

Süt az értelem a képernyőről, ahol éjjel-nappal Ádámok keresik Évájukat Budapesten, hiszen milyen izgalmas értéktelen dolgokkal tengetni az időt egy valótlan világban, ahol a Nagy Testvér szeme állandóan figyel.