Valószínűleg kivétel nélkül élete során már mindenkit legalább egyszer átejtettek április elsején. Sok munkahelyen is bevett szokás ilyenkor egymás ugratása, de középiskolában, egyetemen minden bizonnyal szereztünk jópár tapasztalatot ezen a téren!

aprilis

Forrás: https://www.ejoker.de/

 

Idén ugyan szombatra esik, de mivel sok mindenki ezen a napon is dolgozik, vagy éppen az iskolapadot koptatja, így ez nem jelent szinte semmit. A mai kellemes időjárás tökéletes alapot nyújthat ennek a szokásnak, hiszen végleg lezárhatjuk a telet, és kicsit erőteljesebben tudathatjuk ezt barátainkkal, munkatársainkkal egy-egy április tréfával. Lehet, hogy éppen Te is azok közé az emberek közé tartozol, akik olyannyira magukhoz tértek hirtelen a befásultságból, hogy tömérdek ötletet megvalósít mások megviccelésére.

Egy április tréfa akkor csattan igazán, ha személyes. Vannak persze sztenderdek is ezen a téren, mint például, hogy a diákok a tanárok, a tanárok pedig a diákok bőrébe bújnak, a kilincset/széket összekenik valamivel, vagy hasonlók. Ezek természetesen tökéletes alaphangulatot teremtenek, egyfajta felhívásként szólnak a körülöttünk lévőknek: igen, elkeződött az áprilisi átverések „csatája”. A megszokott ugratások után aztán jöhetnek a kreatívabb megoldások is.

aprilis2

 Forrás: pressherald.com

Ha hirtelen nincs ötleted, ne aggódj, csak nézz szét a neten! Biztosan találsz rengeteg alapgondolatot, amiket aztán személyesebbé varázsolhatsz. A „kutatómunka” során ajánlatos az áldozatod hobbijait, legfontosabb napirendi pontjait előtérbe helyezni. Az átverések fő célpontjai tehát olyan tárgyak, helyiségek legyenek, amiket biztosan használ, ahová biztosan betér majd az illető. Attól pedig nem kell tartani, hogy előzetesen nem ruháztál be kellékekre! A legtöbb esetben ugyanis bőven elegendők lesznek olyan alapvető árucikkek, mint a liszt, a víz, a szappan, a vatta, a lufi és hasonlók, amik többnyire minden háztartásban vannak.

Április elseje egy tökéletes tavaszi nap, amely tréfákkal megszínesítve rendkívül jókedvűen, felszabadultan telhet. Azért a határokra nem árt odafigyelni, nehogy túlzásokba ess, és valaki olyat haragíts magadra, akit nagyon nem kellett volna. Mindesetre hoztunk most egy kiváló válogatást, amiből akár ihletet is meríthetsz a mai napra!

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!