Közeleg a húsvét, jön a nyuszi – és vele együtt a vendégvárás, vagy épp a szomszédolás a környékbeli lányok alapos meglocsolása végett. 

01 muffinkerek

A Tchibo webáruház eheti kínálata konyhai kiegészítők sorozatával segít abban, hogy kreatív, édes finomságokkal várhassuk a locsolkodni érkezőket. Ráadásul nem csak finom és dekoratív édességeket készíthetünk, hanem egyedi módon tálalhatjuk is ezeket, hála a rengeteg vidám dekorációs eszköznek és ötletnek! 

Az egyedi tálalás biztosan garantált, ha ezt a vidám muffinkereket használjuk! Tiszta, csillogó fehér színe minden környezetben jól mutat, nyolc – kifejezetten muffinok tálalására tervezett – kis kosárkája pedig külön-külön levehető, és megtölthető. Ezután a színes sütemények addig körözhetnek, amíg el nem fogynak! Bár mérete összerakva figyelemfelkeltő, jó hír a kis konyhával rendelkezőknek, hogy épp olyan könnyű szétszedni, mint összerakni, ráadásul kifejezetten helytakarékosan tárolható! 

További dekorációs ötleteket és termékeket is találhatunk a Tchibo-nál; elég csupán egyet kattintani, és máris böngészhetünk a vidámabbnál vidámabb lehetőségek között! Egyszerű, de nagyszerű, fűzfabarkából készült húsvéti fészekhez, de akár színpompás húsvéti koszorúhoz is kaphatunk tippeket, ne késlekedjünk hát, hiszen akár a gyerekekkel, akár a barátainkkal biztosan kellemes órákra számíthatunk néhány egyedi dísz elkészítése közben!

02 kiszuro

Sokan szeretnek többféle süteménnyel készülni az érkező vendégseregre – szerencsére nem csak tortaformák, hanem aprósüteményekhez való eszközök is szerepelnek a kínálatban: az öt darabos kiszúrókészletben levél, virág, vagy éppen pillangóforma található, így tavaszi hangulatú süteményeket formázhatunk a segítségükkel! De nem csak aprósüteményeket szaggathatunk velük: a formák enyhébb benyomásával vidám mintákat varázsolhatunk a marcipánbevonatokra – vagy akár ezekből is kivághatunk velük díszítőelemeket a többi édesség mellé!

03 kinyomocso 

A tökéletes összhatás érdekében ne feledkezzünk meg az elkészült sütemények díszítéséről sem: a tizenkét darabos, mosógépben tisztítható kinyomócső készlettel bármilyen mintát könnyedén elkészíthetünk, dolgozzunk akár csokival, akár vajkrémmel, vagy éppen tejszínnel. A mellékelt csavaros feltétnek köszönhetően akár díszítés közben is váltogathatjuk a fejeket, így mindig olyan díszcsíkot húzhatunk, amilyenre éppen szükségünk van. A készlet része még egy többször használható kinyomózacskó, valamint egy virágtű, amellyel egyszerűen készíthetjük el saját cukorvirágainkat!

Bár mindenkinek megvannak a saját, jól bevált receptjei, érdemes néha szétnézni, és kipróbálni néhány újdonságot, például olyanokat is, amelyek elkészítése közben az új konyhai eszközöket is próbára tehetjük! A Tchibo Húsvéti sütés oldalán olyan receptek szerepelnek, amik között kezdők, és haladó szakácsok is biztosan találnak kedvükre valót, amikkel elkápráztathatjuk a családot, és a barátokat!

 

04 husvetikosar

A húsvét a kicsik számára is garantálja a jókedvet, hiszen szinte biztosra vehető, hogy a kertben valahol bujkál néhány csokitojás, vagy csokinyuszi… Hogyan is lehetne feldobni ezt a vidám kincskeresést? Mondjuk egy pár kedves gyűjtőkosárral, amelyek most két darabos szettben kaphatók. A fogantyúval ellátott két táska kívül nyomott nyuszimintás, amihez sárga, vagy kék mintázatú bélés társul – így -biztos minden finomságot jó hangulatban lehet felkutatni!

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!