Lezajlott a 23. Victoria's Secret Fashion Show, amelynek idén is megadták a módját: a helyszín nem más volt, mint a divat fővárosa, ahol Marie Antoinette-kori francia budoár ihlette díszletet alkottak a világ leghíresebb fehérnemű-bemutatójához.

 

Nem véletlen, hogy minden évben lázban tartja a divatszakmát, hogy kik lesznek a következő Victoria's Secret divatbemutató sztárfellépői, hiszen ide a belépő tényleg csak a „tökéletes”, bikini kompatibilis alak, és a „hibátlan szépség”. Mint mindig igazi sztárok is végigvonultak a kifutón, köztük Gigi Hadid, Kendall Jenner, Adriana Lima, Jasmine Tookes, Joan Smalls és Lily Donaldson. A bemutató sztárja kétségtelenül Bella Hadid volt, aki most először vonult végig a kifutón az angyalok között, ahol fantáziadús sminkekből, hajkoronákból, hosszú és vékony lábakból, illetve több dollárt érő bugyikból és melltartókból sem volt hiány.

Hiszen erre épül minden show a márka és az egész marketing.
Sőt, a látvány idén szinte minden eddigi Vicoria's Secret show-t felülmúlt, mert a párizsi Grand Palais-ben Marie Antoinette-kori hangulat ihlette a díszleteket.

 

victoria2016 01

képek forrása : I4you.com

Én személy szerint kicsit túlzásnak érzem, hogy annyira nagyon vékonyak és folyamatosan a tökéletes Barbi babát idézik fel nekünk. Bármennyire is látványos és szép és minden elismerésem mindenképpen a kampányokért a azt megelőző marketingért a posztokért a rengeteg követőért és a csodálatos fényképekért és videókért amikkel folyamatosan elárasztanak minket de lányok ez mind csak show és nem valóság.
Csodálatosak szépek erre vannak kiválasztva egy terméket népszerűsítenek a fiatalok között és más dolguk sincs csak az, hogy szépek legyenek edzenek és posztoljanak mindent magukról. Mindenki élvezze a show-t hiszen megérdemlik rengeteg munka van mögötte de ne térjünk el a valóságtól. Nem ők a legszebb lányok a világon és nem kell követni a példájukat.

A show-t december 05-én hétfőn lehet látni addig csak a fotókban gyönyörködhetünk.

victoria2016 02

forrás: facebook Victoriassectret.com


A show egyik sztárvendége ki is lehetne más mint Lady Gaga.

 

victoria2016 03
a kép forrása: I4you.com

 

Addig is a promo videohoz jó szórakozást kívánunk nektek.


 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!