Bemutatkozik a wmno sima logo kollekció

 

Az újonnan színre lépő brand egyedi tervezésű, magas minőségű női ruhadarabokat mutat be.

Elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik ízig-vérig nők, szeretik a kifinomult stílust, és különleges, minőségi matériákat, a nem mindennapi részleteket, az igényes ruhakidolgozásokat. Fontos számukra, hogy a ruha, amit viselnek, idomuljon egyéniségükhöz, különleges, vonzó megjelenést, magabiztosságot kölcsönözve számukra.

A kollekció és a márka stílusát tekintve az olaszos laza elegancia és a franciás sikk izgalmas keveréke jellemző. Válogatott, kiváló minőségű, finom alapanyagokból készültek, szinte minden egyes ruha egyedi darab.

Az élénk, ragyogó színvilág, az izgalmas textúrák, káprázatos mintázatok és a tompább, visszafogottabb egyszínű árnyalatok jól kiegészítik egymást, ezáltal ellensúlyozva a szemet gyönyörködtető mintákat.

Csupa gyönyörűséges, élettel teli színárnyalat – rózsaszínek, mályva, fukszia, piros és lila árnyalatai, türkizes kék, mélykék…

A kollekcióban különböző nagyságú és színkombinációjú virágos minták dominálnak az egyszínű, uni anyagok mellett, amelyekkel a ruhadarabok egymással való kombinálhatóságát tartotta szem előtt a márka tervezője. A nemes textíliák tiszta hernyóselyem, pamut, ill. kevertszálas szövetekből készültek: könnyű, szép tartású taftok, selymes fényű, könnyű szaténok, kényelmes, rugalmas pamutszatén vásznak, lágy esésű zsorzsett és különleges struktúrájú vékony szövetek adják a kollekció irányvonalát.

 A szabásvonalak a test nőies vonalát követik, vagy éppen csak sejtetik, egy-egy bővebb fazonnal, ahol inkább az anyag szépségét engedik érvényesülni, hadd beszéljen a mintája, az esése… Izgalmas szabásvonalú kis egyberuhák, könnyed, bővebb vonalú felsőrész, szűk szabású szoknya, lezser nadrág, és akár ruhára is felvehető tunika is megtalálható a kollekcióban. 

A kollekció megrendelésre készül, limitált számban, hogy minél inkább megőrizzük a hölgyek számára az egyediségét, a különlegesség érzését.

A rózsaszín rövidujjú kabát tiszta hernyóselyem taftból készült. Karcsúsított szabású, ideális kiegészítője egy kis nyári ruhának, könnyű top-szoknya, vagy nadrág szettnek. Érdekessége az eleje záródás megoldás a kézzel csomózott díszgomb-patent, ez a csomózás pedig a háta részen is visszaköszön díszítőelemként.

Ezzel a kabáttal a kollekció több darabja is viselhető, mint például a mélykék kisruha. Váll nélküli, izgalmas, nőies vonalakat kiemelő szabással készült, azonban szűknek látszó hatás ellenére kényelmes, mert elasztikus pamutszaténból készült. Fregoli –kétszínoldalas- megkötős övvel is viselhető.

Hasonló, de kissé különböző szabású, mályvaszínű ujjatlan kisruha, selyemfényű pamutszaténból. Aljavonalát finom csipkeszalag szegélyezi. A megkötős, fregoli övvel is variálható.

Meleg tónusú pasztellszínekben játszó, különleges struktúrájú selyemtaft egyberuhák, izgalmas szabásvonalakkal: ugyanaz az alapfazon és alapanyag, ám mégis két különböző ruha. Az egyik szélein selyemszalaggal szegett, míg a másikon élénk, ciklámen selyemszaténnal kombinált az oldalrészével vonzza a tekintetet. Mindkét modell viselhető a megkötős, mélykék – ciklámen párosítású, derekat kiemelő, formára szabott fregoli övvel , valamint a rózsaszín taft kabáttal is .

A kollekció leglátványosabb darabja talán a folyatott rózsamintás, tiszta hernyóselyem szaténból készült ruha. Finom színeivel, lágy esésével, sejtelmes részleteivel igazi nőiességet kiemelő modell. Eleje lágyan redőzött, ujja hasított, végén megkötőpánttal záródik.

Ugyanebből az olasz tervezésű rózsamintás selyemből készült a lezser szabású, fodros blúz is, amelyet kézzel hajtogatott szalagdísz keretez nyakkivágásán, és ujján. A blúzhoz tervezett piros kevertszálas selyemszövet nadrág derekán a ráncolás fokozza az extra hatást. A blúz egy magasított derekú szoknyával is remekül viselhető, amely a mélykék pamutszaténból kényelmes viselet, szabásvonalai kiemelik a nőies formákat.

Legvégül a kollekció külön szettje a türkizzöld virágos Bluemarine selyem tunika, amely alatt a fémes csillogású, ujjatlan jerseyruha viselhető. A tunika kétféleképpen is megköthető derekán, szalaggal behúzva. 

 

A Woman Only kollekció képeit a VIP szekcióban tekintheti meg, miután belépett felhasználói fiókjába.

 

Tovább a VIP szekcióhoz

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!