Megfelelő kiegészítőkkel remekül fel lehet dobni még a legegyszerűbb ruháinkat is.

Épp úgy, mint a ruhakollekciók esetében, itt is minden évben változik a trend. Sorba vesszük a legújabb 2016-os irányzatokat a táskák, cipők és az ékszerek világából!

A megfelelő kellékekkel könnyen randi szettet varázsolhatunk a legegyszerűbb pólóból is, a kiegészítők egy-egy ruha teljes karakterét képesek megváltoztatni. Így egy kevés elemből álló alapruhatár is remekül kiszolgál minket, ha jól megválasztott divatkellékekkel egészítjük ki. Ha segítséget szeretnél a tavaszi ruhatárad kialakításához, kattints ide!

„…a kiegészítők egy-egy ruha teljes karakterét képesek megváltoztatni.”

Alapruhatárunk kialakítása során is fontos szempont a jól kombinálhatóság, amennyiben a kiegészítőinket is ezen logika alapján válogatjuk össze, akkor máris megsokszorozhatjuk az összeállítható szettek számát. Ráadásul népszerű márkák kínálatából nagyon kedvező áron juthatunk hozzá egy-egy darabhoz, így akár évről-évre megújíthatjuk azokat. Így egy klasszikus farmer-póló összeállítást is gyorsan és költségkímélően aktualizálhatunk a legújabb trendeknek megfelelően. A szezonálisan divatos elemekre nem célszerű vagyonokat áldozni, azonban vannak azok a dolgok, amikre azt mondjuk, „sosem mennek ki a divatból”, és ott vannak a nagy visszatérők , amik időről-időre visszakúsznak a toplisták élére. Bizony az örök darabok sokszor megérik a befektetést. A minőségi alapanyagok, az első osztályú gyártási mód és az egyedi tervezés hosszú időre nagy kedvencé tehet egy ilyen szerzeményt, ez esetben is fontos, hogy sok mindenhez fel tudjuk venni.

„Szerencsénkre 2016-ban is sok klasszikus tért vissza, csak új köntösben. „

A soron következő útmutató abban is segít eligazodni, hogy mi az, ami csak rövid ideig lesz trendi és mi az, ami sokáig kulcsdarabja lehet a kelléktárunknak.
Szerencsénkre 2016-ban is sok klasszikus tért vissza, csak új köntösben. Így ha már lapul otthon néhány örök darab, ássuk elő. Ha még nem, döntésünk szerint áldozhatunk rá kicsit többet, az abszolút szezonális darabok esetében pedig válasszuk inkább a pénztárcabarát verziókat.

1.TÁSKÁK

A. Klasszikusok

HÁTIZSÁK: Évek óta kedvenc és az is marad, hiszen praktikus és kényelmes viselet. Áldásos, hogy mindkét kezünk szabad marad, ami akkor is jól jön, ha munkába tartunk, de akkor is bevásárolunk. Főleg, ha még többgyermekes anyuka is az ember lánya, bár ez esetben még a két kéz is sokszor kevésnek bizonyul! A kínálatban a sportostól az elegánsig, minden megtalálható. Strapabíró anyagok előnyben!

LÁNCOS KISTÁSKA: Ami sosem megy ki a divatból, mindenhez felvehető. Akár elegáns koktélruhákhoz, de a kedvenc farmerdzsekinkkel is istenien mutat. Ha egy luxusmárka logója virít rajta sem leszünk tőle sznobok, ez ikonikus darab. Pont.

B. Szezonális

FÉLHOLD ALAKÚ TÁSKA: Nem túl praktikus darab, igaz mindent elnyel, de szó szerint, ugyanis megtalálni benne valamit, nem kis kihívás. Minden a táska aljára gurul benne, ebbe tényleg könyékig el lehet veszni, mire az ember megtalálja, amit keres.

„BUCKIT BAG”: Hasonló a probléma, mint az előző társával. Ezek a kis batyuk, csak akkor működnek, ha kis kellően kis méretűek, s akkor valóban csak a legfontosabb dolgainkat tudjuk beletenni. Bár szuper képességünk, hogy az egészen apró táskákba is képesek vagyunk rengeteg felesleges dolgot belezsúfolni.

e5

2. CIPŐK

A. Klasszikusok

„SNEAKEREK”: A hangzatos név mögött a megunhatatlan edzőcipő, avagy tornacipő rejtőzik. Megannyi formájában. Fűzős, belebújos, lapos, magasított talpú, magas sarkú, mindegyiket imádjuk. Mert egész nap viselhetjük, kényeztetés a lábnak és a szemnek is. Ugyanis amióta divat mindenféle típusú öltözethez, az elegánstól a utcaiig, azóta a gyártók szebbnél szebb színekben és mintázattal árasztják el a boltok polcait. Ez az a darab, ami biztosan nem tiszavirág életű, megéri minőségi, tervezett darabot vásárolni. Sokáig, sokfelé fogjuk hordani.

e6

B. „PUMPS”: A magas sarkúak királynője. Sosem fog kimenni a divatból. Hosszú távra tervezzünk vele. Épp ezért egy drágább darab is megéri az árát. Már a Szex és New York Carryje is megmondta, van az a cipő, amiért eladná a lelkét. Nem túlzás, hogy igazi bőrből készült topánka egy életen át lehet a gardróbunk gyöngyszeme. Annyi csavart belevihetünk, hogy a sarokrésznél cipődísszel tesszük naprakésszé a nagy klasszikust, ugyanis az új módi szerint a tavalyi orr részről hátra kerültek a hangsúlyok.

e7

B. Szezonális:

„ESPADRILLES”: Az új balerina. Pont annyira csinos és sokoldalú. Még egy fokkal komfortosabb is talán, hiszen ez az eredetileg a Pireneusokból származó lábbeli teljesen természetes anyagokból készül. A talpa kötélszerűen font háncsból, a felső rész pedig valamilyen lélegző anyagból, többnyire vászonból készül. Nagyon kellemes viselet nyáron, tavasszal és akár ősszel is. Azért került a szezonális darabok közé, mert alapanyagai hamar elhasználódnak, így nem érdemes túl drága példányokat beszerezni belőle. Rengeteg minta, szín és díszítés közül válogathatunk nagyon kedvező áron is. Új kedvenc a szandál és a papucs kialakítás.

e8

„LACE UPS”: Fűzőt mindenre! Idén nyáron hódítani fog ez a megoldás, laposra, tűsarkúra, tömbsarkúra. Érhet bokáig, de az idén szintén trendi gladiátor stílus esetében egészen térdig szaladnak a pántok. Nem érdemes túl nagy összegeket szánni rá, ugyanis ez valószínű nem sokáig lesz porondon.

e9

3. Ékszerek

A. Klasszikusok:

KARIKA FÜLBEVALÓ: Elengedhetetlen eleme a női fegyvertárnak, ami a csábítást illeti. Maximálisan nőies és szexi. Tuti befektetés. Egy nemesfémből készült változat esetében időtálló társunk lesz.

e10

BROSS: a szabály minél egyedibb, annál jobb. Nem csak a blézereken, de a kalapokon és akár a táskákon is jól mutat. Olyannyira maradandó érték, hogy sok családban anyáról-lányára öröklődik. Mindig divat lesz.

e11

B. Szezonális:

TIARA: Ez aztán a fenséges divat. Eljött az az idő, hogy már nem csak akkor hordhatunk tiarát, ha épp hercegnőnek születtünk vagy csak annak öltözünk az esküvőnk napjára. Kislánykorunk álma válik valóra nappali viseletként, utcára is bevethetjük. A bátrabbak választhatják a hagyományos, kövekkel díszített formát, kicsit finomabb formában jobban hasonlítanak egy díszesebb hajpánthoz. Az

-je már ekkor sejtette, hogy eljön a nap, amikor akár mindennap hordhatja!

e12

MAXI NYAKÉK: Ránézésre kisebb vagyonokat lehetne költeni ezekre a nyakláncokra, de bizsut hordani még mindig divat. Ugyanis az eredeti kövek és finoman csiszolt kristályok helyett a műanyag társaikat használják fel az előállításkor, az ebből készült darabok is káprázatosan mutatnak. Szerencsénkre, hiszen ezek is csak egy ideig lesznek divatlista élén.

e13

Nálam az ikonikus, kis láncos táska a vágyálom. Ígérem, videóra veszem, ha egyszer én is olyan szerencsés leszek, mint Amy a tiarával.

Remélem, ismét hasznos tanácsokkal szolgáltam. Ha kíváncsi vagy a további 2016-os trendekre, olvasd el a 11 divat tipp egyenesen a kifutókról! című cikkem is.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!