Újra a merész ajkak, matt szemhéjak és a csillám dominál majd – az idei év szépségtrendjeihez a 90-es évek adják az inspirációt!

Nézzük, milyen trükköket vethetünk be ahhoz, hogy igazán divatos sminkben pompázzunk 2016-ban:

1. Extravagáns ajkak!

Az utóbbi időben ismét fénykorukat élik a megszokottól eltérő ajakszínek. Ha azt szeretnéd, hogy sminked középpontjában ajkad álljon és elég merész vagy a kísérletezgetéshez, próbálj ki egy igazán különleges színt, mint az arany, a kék vagy a téglavörös! A színeknek csak a képzeleted szabhat határt.

11

2. Ajkak az ősz színeiben

A kakaó, kávé, karamell, csokoládé és burgundi vörös árnyalatival biztosra mehetsz! Legjobb, ha ennél a trendnél szemeidet kevésbé hangsúlyozod. Ha nem szereted a drámai hatású ajkakat, válassz csupán pár árnyalattal sötétebb színt bőrtónusodnál.

22

3. Vékonyabb szemöldök

A vastagabb, természetes hatású szemöldökkel még mindig trendi maradhatsz, azonban kezdenek megjelenni a kicsit vékonyabb, drámai hatású szemöldökök is, melyek a 90-es években voltak igen népszerűek. Én a természetesség híve vagyok és óva intek mindenkit a túlzásba vitt vékonyítástól, melynek visszafordíthatatlan következményei is lehetnek!

33

4. Csillám minden mennyiségben!

A 90-es évek csillámló sminkjeinek felidézéséhez csak egy csillámos szemhéjtusra lesz szükséged. A tusvonalat vékonyan húzd meg, és ha szeretnéd, hogy ez a csillogás uralja sminkedet, nem kell kifestened szempilláidat sem!

VIGYÁZZ: új őrült hóbort jelent meg a fiatal lányok körében – a csillámszemöldök. Ehhez csillámport és ragasztót használnak. Az alkalmi smink eltávolítása azonban akadályokba ütközik, mert a ragasztó a szőrszálakkal együtt jött le, és sajnos a legtöbb lány szemöldöke is bánta ezt az alkalmi viseletet. Senkinek nem ajánlom ennek kipróbálását!

44

5. Feltűnő szempillák

Ha szereted a műszempillát, ez a Te éved lesz! Túl hosszú, túl dús? Most kicsit túlzásba eshetsz, akár szempillaspirállal, akár műszempillával szeretnéd elérni a kívánt eredményt.

55

6. 90-es évek modelljei ihletette smink

Hibátlan arcbőr, kipirult ajkak, erős szemöldök, füstös szemek a barna és bézs árnyalatival készítve – a 90-es évek bombázóinak alap sminkje. Ezzel a kombinációval Te sem lőhetsz mellé! Extra hatásért cseréld le barna szemhéjfestékedet a kék bármely árnyalatára, és alkosd meg ezzel kedvenc füstös szemsminkedet! Ha túl soknak érzed ezt a variációt, próbálj ki egy kék árnyalatú szemhéjtust vagy akár szempillaspirált!

66

7. Pasztell színű haj

Már tavaly divatba jöttek a pasztell árnyalatú hajak és jobb, ha megadod magad, mert ez a trend idén is marad! A szivárvány minden színe szóba jöhet, a rózsaszínek, kékek és lilák mellett a merészebb Hölgyek a zöldet is kipróbálhatják.

77

Kellemes kísérletezgetést kívánok!

 

Rákosi Éva

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!