A  fodrászoknak, sminkeseknek és stylistoknak rendezett idei nívós OMC világbajnokságon a magyar származású sminkes, Dominique Robert's térdre kényszerítette ellenfeleit és ő viheti haza a jól megérdemelt aranyérmét menyasszonyi sminkek kategóriájában. Büszkék vagyunk rá!

Dominique Roberts 01

 

dominiquerobertsmakeup.com

 

Dominique Robert's neve már évek óta jelen van nemzetközi szinten a szakmában. Több, mint 20 éve mozog otthonosan a sminkmesterség világában. 2016-ban is aranyérmes lett az OMC európai bajnokságán és már akkor tudhattuk, hogy ő bizony nem fogja ennyivel beérni, hiszen alkotásai magukért beszélnek. Ő több, mint egyszerű sminkes. Valódi művész, aki szabályosan életre kelti az arcot, ami ő festővászna, hiszen őszinte híve annak, hogy a belső szépség a külső megjelenéssel harmonikus kapcsolatban állhat, csak meg kell találni a módot arra, hogy ezt kifejezzük. Dominique nem egyszerű sminket készít, hanem az illető egyéniségéhez igazítja szakértelmét, személyre szabottan varázsol műalkotást arcra.

 

Dominique Roberts 02

 

Kitartásának és szorgalmának, de legfőképpen tehetségének és sminkkreációinak köszönhetően el is érte kitűzött célját, idén övé lett a világbajnoki cím.  Neve és munkássága megérett arra, hogy legendává váljon, akárcsak azok a hazai és külföldi mestereké, akiktől valaha ő is tanult.

 

Nem csak a szakma krémje, hanem a legnívósabb magazinok és elismerték zsenialitását, hiszen olyan lapokkal dolgozott együtt korábban többek között, mint a Joy, Glamour, Cosmopolitan, In Style, Elle, a Marie Claire, Playboy FHM és Maxim. 2006-ban pedig az Eragon című nagysikerű film készítésénél is jelent volt sminkmesterként. A média számos területén dolgozott már és rengeteg sztárhoz volt szerencséje, akik mind-mind igazolhatják profizmusát.

 

Dominique Roberts 04

 

Dominique munkái magukért beszélnek, hihetetlen kreativitásról tanúskodnak. Minden műve valóságos műalkotás. Ő nem dolgozik, ő egyszerűen alkot. A szakma iránti alázatosságának és szenvedélyének köszönhetően folyamatosan fejlődik és képes nap, mint nap után újabb ötletekkel előállni. De nem csak kimeríthetetlen fantáziája van ebben a segítségére, hanem a merészség és vállalkozószellem, hogy új technikákkal és új eszközökkel dolgozzon. Ha valaki készen áll arra, hogy mindig újat mutasson a világnak, akkor az ő! Mindezt pedig úgy teszi, hogy közben nem veszíti el a tipikus Dominique stílusjegyeket, amiket senki másnál nem láthatunk, csak tőle. Mikor ránézel egy Dominique készítette sminkre nem pusztán a szépséget láthatod, hanem őt magát is, mert minden műve tükrözi egyéniségét, illetve a szépség és szakma iránti szeretetét. 

 

Dominique Roberts 05

 

 

A mester, szívesen fogad tanítványokat, már régóta tevékenykedik tanárként is, és mint a szakma elhivatott képviselője, kezei közül ígéretes és hasonlóan tehetséges tanítványok kerültek már, és kerülnek ki folyamatosan. Dominique neve mostanra egybeolvadt a siker jelzővel, aki az ő szárnyai alatt nevelkedik, arra hasonló sors vár, mint amilyen a mesteréé.

 

Dominique Roberts 06

 

Most, hogy övé az Európa bajnoki és a világbajnoki cím, vajon mire számíthatunk még? Már alig várjuk, hogy legközelebb mivel örvendeztet meg bennünket! Ezután is figyelemmel fogjuk kísérni karrierjét és szívből gratulálunk neki a sikeréhez!

 

Dominique Roberts 03

dominiquerobertsmakeup.com

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Dominique Robert's

 

Kép: Dominique Robert's

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!