Most, hogy mindenki még bejgli lázban ég, és 5 kilóval nehezebbek is vagyunk, készíthetjük a testünket a következő tortúrára, mielőtt újévi fogadalmaikat megtennénk, miszerint soha többet nem eszünk és nem iszunk.

 

szilveszteri smink01

Forrás: http://file-9gag-lol.9cache.com/file/p6L495XN80/raw.gif

De Fortuna most kedvez nekünk, hiszen az időjárás bizony hidegre fordult és előkerülhetnek a mindent elrejtő harisnyák és pulcsikák, amik alá elrejthetjük az ünnepi bűneinket.

De mivel is tudunk kitűnni a Szilveszteri bulikban?

Napjainkra igen csak elterjedtek a csillogó-villogó sminkek, amit már biztos Rihanna is tudott, amikor elénekelte Nekünk a Diamonds című slágert. Szóval Szilveszteri smink elkészítéséhez legfőbb útmutató a „Shine bright like a diamond”.

 

szilveszteri smink02

Forrás: http://makeup-styles.net/bridal-eye-makeup-2016-2/

Az Ó utcában található sminkboltba, ha elsétálunk rengeteg csillámot, követ és egyéb kiegészítőket vásárolhatunk, amivel kedvünk szerint ékesíthetjük arcunk legszebb részét. Tulajdonképpen, csillámot bárhol tudunk vásárolni, de megfelelő anyagokat, amivel fenn is tudjuk tartani az arcunkon, nem biztos, hogy a nyugati metró aluljáróban találunk megfelelő minőségben.

Ha valaki nem éri be ezzel a sima változattal, akkor akár swarovski kövekkel is kirakhatja az egész arcát és közben Rihanna kis slágerét dúdolgathatja magában.

 

szilveszteri smink03

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/421438477602448838/

Napjainkban, a highlighterezéses őrület is a tető fokára hágott, miszerint minél jobban káprázik az egész arcunk, annál jobb. Találunk abból is gyöngyházfényeset, csillámosat, ezüst, arany, lilás fényű és igazából bármilyen színből fellelhetünk már a boltok polcain.

 

szilveszteri smink04

Forrás: https://www.buzzfeed.com/chrissymahlmeister/extreme-highlighter-makeup?utm_term=.uyg9XZlN9x#.nb5JMlkjJ9

Ha mégis úgy döntenénk, nem a szemünket hangsúlyoznánk, arra is remek lehetőséget nyújt a boltok polcain sorakozó színkavalkád. A matt, a mattra száradó, fényes, gyöngyházfényes, glitteres rúzsok és szájfények. Ma már bármiylen extrém színnel találkozhatunk. Ezen a képen én egy fekete rúzst kombináltam egy tükörfényű átlászó szájfénnyel. Szóval gyakorlatilag bármilyen színt el tudunk érni.

 

szilveszteri smink05

A bal alsó sarokban már fel is fedezhettek egy trükköt, amivel még különlegesebbé tehetjük a rúzsainkat. Glitterrel, ha megbolondítjuk extrém csillogást tudunk eredményezni. Ugyan nem túl kellemes érzés, amikor az éjféli virsli evése közben serceg a fogunk között a glitter, de hát valamit valamiért, meg a szépségért meg kell szenvedni stb. Amennyiben még maradt elfekvőben egy kis swarovski kristályunk azt is felragaszthatjuk a szánkra, ha biztosra szeretnénk menni, hogy éjfélkor a fagyöngy alatt senki se leheljen varázscsókot ajkunkra. Ez a megoldás tehát abszolút kissproof.

 

szilveszteri smink06

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/555068722794113355/

Hajrá csajok, Tiétek az év utolsó napja, most elő lehet rukkolni mindennel, ami nem hétköznapi. Hiszen mikor, ha nem most? Jövő hétfőn munkába menet, a főnök jobban megnéz minket, mint az alkohol mámorban úszó családtagjaink és barátaink.

Mindenkinek csodákban, csillámokban, glitterekben, színes rúzsokban, szerencsében és sok-sok mosolygásban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

(Ha kérdés maradna bennetek, hogy hogyan is tegyünk fel ezeket a csodákat az arcunkra, nyugodtan írjatok!)

Dömsödi Orsi
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!