James Corden szórakoztató műsorának egyik része hihetetlen gyorsasággal söpört végig az interneten. A Carpool Karaoke All I Want for Christmas c. része jelenleg az 5. legnézettebb videó a youtube-on.

 

carpollkaraokeForrás: www.youtube.com

 

Az autóban készült felvételen Mariah Carey All I Want for Christmas című slágerét énekli több híres sztár. Adele, Elton John, Selena Gomez, Gwen Stefani, Demi Lovato, Lady Gaga, Chris Martin, a Red Hot Chili Peppers tagjai és Nick Jonas is feltűnnek a videóban, természetesen James Corden és Mariah Carey mellett.

A videó igazi karácsonyi hangulatot teremt, meg amúgy is mindig kuriózum ennyi sztárt “egy helyen” látni. Egy kicsit mondjuk érdekes Mariah Carey öltözéke, vagy éppen annak hiánya, de nekem igazából teljesen mindegy, mit visel, én így is fejet hajtok a tehetsége előtt. James Corden műsora alapvetően is nagyon népszerű, de ez a karácsonyi kiadás kifejezetten nagy tömegeknek nyerte el tetszését. Az alapot, hogy kocsikázás közben készüljön a felvétel többek között Kasza Tibi is lekoppintotta. Az övé viszont egyáltalán nem lett se kreatív, se vicces, se semmilyen. Tény, hogy csak egy percig bírtam nézni, aztán belepörgettem párszor és végül inkább kikapcsoltam, de amit láttam az elég volt. Persze lehet, csak azért nem jött be, mert valamiért nem tud érdekelni például egy Hajdu Péter interjú, és hasonlók.

Ha valakinek tényleg az a vágya, hogy szerepeljen, és mutogassa magát a neten vagy a tv képernyőn, akkor legalább legyen benne egy csöppnyi egyediség, kreativitás, érték, amit fel tud mutatni. Na, de ne rontsuk el a kedvünket, így karácsony előtt pár nappal. Inkább nézzük meg az eredeti, vicces és hangulatos videót:

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!