Ha az elegáns, visszafogott stílust kedveled, akkor végre eljött a Te időd! 2016 karácsonyán a főszerep a kis fekete ruháé és a fémes csillogású kiegészítőké lesz!

Little black dress

A kis fekete ruha örök darab, amiből minden nő gardróbjában lógnia kell egynek.
Önálló stílust képvisel és szinte mindenkinek jól áll, aki tudja viselni. Elegáns, egyszerű és mégis drámai hatású.
Az ünnephez méltó fazon kiválasztása azonban nem egyszerű feladat: idén sem az extra mini, derékig dekoltált fazon a nyerő.
A lágy esésű anyagok, játékos szabás elegendő variációs lehetőséget biztosít, hogy megtaláld a neked valót.


Ha már a lelkedet ünneplőbe öltözteted, akkor itt az alkalom, hogy a külsődet is karácsonyi díszbe varázsold!

 

Karácsonykor alkalomhoz illően öltözz fel! Férfiaknak az öltöny kötelező darab, de legalább egy különleges ing és nyakkendő viselése elvárható.
Hölgyek pedig bátran válogathatnak a kis fekete ruha mellé a karácsony színeit idéző kiegészítők közül. Idén a ragyogó arany és a csillogó ezüst színeké a főszerep: cipők, táskák, ékszerek mind visszaadják az ünnep hangulatát.
Ha nem kedveled a nagy csillogást, akkor feldobhatod az összképet egy élénkpiros rúzzsal, körömlakkal, ugyanolyan színű bizsu kiegészítőkkel.
2016-17-ben is trendi még a bizsu, komoly alkalmakkor is nyugodtan hordhatod.


Utcai viselet 2016./17 tél - az ünnepen túl


Az ünnepekig és az után is divatosan kell túlélni a hideg napokat, így beszámolunk arról is, hogy mit érdemes viselni 2016-17. telén.

A csizma újra és újra

Ha már beszerezted az idei év slágerét, a bokacipőt (platform, vagy magas sarkú változatban, bundásan, vagy anélkül), akkor ne hagyd ki a magas szárú csizmát sem. Lapos talpú fazonok, térd felett érő szárral, csatos, fűzős díszítéssel kerülnek idén a boltok polcaira.
Ezt a fazont bátran viselheted testhez simuló nadrághoz, leggingshez és rövid szoknyához egyaránt.

Kabátok, dzsekik a természet színeiben

Az erdőzöld mellett nagy szerepet kapnak idén a törtfehér, barnás és natúr árnyalatok. Így kabátból is bátran válassz ennek megfelelőt. A hosszú, kényelmes fazonoké lesz az idei tél. Idén újra a műszőrme felé fordulnak a trendek.
A szőrme béléses kabátok és mellények kiválóan tartják a meleget, így szinte kötelező darab azok számára, akik fázósak. Ne hagyd ki a prémmel kombinált darabokat se - egy sima szövetkabátot is rendkívül elegánssá tesz egy széles szőrme gallér.

A khaki, a kakaó és az agyag színei a nadrágoknál és a felsőknél is meghatározó idén és a következő évben is.

Minták és formák

Már ne szerezz be idén több virágos ruhadarabot, mivel a jövő évben a kockás és csíkos hódít majd női és férfi fronton is. Ideje átnézned a szekrényt, sőt, a párodét is átfésülheted, hogy ellenőrizd a csíkok meglétét. Ha nincs elég, még nem késő megvenni!

+1 TIPP: ha nem akarod felújítani a teljes ruhatáradat, akkor koncentrálj csak a kiegészítőkre!

Idén is divatos még az állatmintás, lágy esésű sál, illetve a pasztell színű selyem nyakbavalók.

A kötöttre esküszöl? Akkor nem csak a rénszarvasos-hópelyhes darabok közül választhatsz, mert idén a natúr színekből kötött sapkák már elegáns fazonokban is beszerezhetőek.

Ha adsz az apró részletekre, akkor keresd elő nagymamád brossát az ékszeres ládikából, mert szinte kötelező darab lesz 2017-ben a blézered hajtókáján.

 

karacsonyi divat

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!