Bemutatkozik a

wmno3

kollekció

 

Hamarosan közönség elé lép az újonnan létrejött női divatmárka, a Woman Only - avagy röviden WMNO első bemutatkozó kiskollekciója.

Az újonnan színre lépő brand egyedi tervezésű, magas minőségű női ruhadarabokat mutat be. wmno
Elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik ízig-vérig nők, szeretik a kifinomult stílust, és különleges, minőségi matériákat, a nem mindennapi részleteket, az igényes ruhakidolgozásokat. Fontos számukra, hogy a ruha, amit viselnek, idomuljon egyéniségükhöz, különleges, vonzó megjelenést, magabiztosságot kölcsönözve számukra.
A kollekció és a márka stílusát tekintve az olaszos laza elegancia és a franciás sikk izgalmas keveréke jellemző. Válogatott, kiváló minőségű, finom alapanyagokból készültek, szinte minden egyes ruha egyedi darab.

wmno1Az élénk, ragyogó színvilág, az izgalmas textúrák, káprázatos mintázatok és a tompább, visszafogottabb egyszínű árnyalatok jól kiegészítik egymást, ezáltal ellensúlyozva a szemet gyönyörködtető mintákat.
Csupa gyönyörűséges, élettel teli színárnyalat – rózsaszínek, mályva, fukszia, piros és lila árnyalatai, türkizes kék, mélykék…
A kollekcióban különböző nagyságú és színkombinációjú virágos minták dominálnak az egyszínű, uni anyagok mellett, amelyekkel a ruhadarabok egymással való kombinálhatóságát tartotta szem előtt a márka tervezője. A nemes textíliák tiszta hernyóselyem, pamut, ill. kevertszálas szövetekből készültek: könnyű, szép tartású taftok, selymes fényű, könnyű szaténok, kényelmes, rugalmas pamutszatén vásznak, lágy esésű zsorzsett és különleges struktúrájú vékony szövetek adják a kollekció irányvonalát.

wmno2A szabásvonalak a test nőies vonalát követik, vagy éppen csak sejtetik, egy-egy bővebb fazonnal, ahol inkább az anyag szépségét engedik érvényesülni, hadd beszéljen a mintája, az esése… Izgalmas szabásvonalú kis egyberuhák, könnyed, bővebb vonalú felsőrész, szűk szabású szoknya, lezser nadrág, és akár ruhára is felvehető tunika is megtalálható a kollekcióban.

Kollekciónk megrendelésre készül, limitált számban, hogy minél inkább megőrizzük a hölgyek számára az

egyediségét, a különlegesség érzését-

wmno3

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!