A szekrény minden háztartásban az étkezés után a legfontosabb a lakásban vagy a házunkban. Ilyenkor például természetesen a téli kabát az, ami a legfontosabb a számunkra. Sok éves várakozás után visszatért az igazi tél a hó a fagy és minden, amelyet már nagyon régen nem élvezhettünk.

telikabat2

Forrás: http://healingandbodywork.com/

Kényelmes és praktikus - ezek a főbb szempontok a kiválasztásánál. Ezeket a szempontokat vesszük figyelembe ilyenkor egy olyan ruhadarab kiválasztásánál, mint a télikabát, amely képes megvédeni az esős, hideg időben.

Milyen stílusú kabát lenne tökéletes ebben a szezonban? Mi a trend 2017 januárjában?

Az etnikai nyomatok, hatalmas gallérral és etno-stílus. Ezek a kritériumok határozzák meg az aktuális divatot. De tekintettel arra, hogy minden íze egészen más, a tervezők változatos a gyűjtemény átfogó modern változataival találkozhatunk. Nézzük meg a divattrendeket és adunk néhány tippet milyen kabátokban lehettek divatosak.

 Még nem késő az igazi tél még csak most kezdődött el. Aki még megteheti vagy idáig várt a változtatással az most olcsóbban és gyorsabban is be tudja szerezni, mint karácsony előtt.

telikabat4

Forrás: http://healingandbodywork.com/

A bőr a népszerűsége csúcspontját ezen a télen 2017-ben érte el a különböző modellekkel és mintákkal, amelyek mind bombázóak. A bőrdzseki nagyon meleg, a tervezők szőrmebéléssel és egy kényelmes hosszúsággal álmodták meg. Van mega rövid változata is, amelyet díszített firkák díszítenek. Nagyon hódítanak még a katonai kabátok is, amelyeket már nem először látunk.

telikabat3

Forrás: http://healingandbodywork.com/

Nem számít, milyen stílusú kabátot is választasz ebben az évben különösen nagy a kereslet a nőies kabátokra. Még a legbrutálisabb modellek tervezői is a klasszikus és elegáns letisztult darabokat álmodták meg erre a télre. Természetesen szőrme mindenhol és minden mennyiségben a jó ízlés hatásán beül. A legmelegebb hosszú változatban is kényelmes és meleg viselet.

Vigyázat a cél tehát a kifinomult elegancia és a letisztultság!

telikabat1

Forrás: http://healingandbodywork.com/

telikabat5

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!