Meghívást kaptunk a November 14-16 között a Városligeti Műjégpálya dísztermében megrendezésre kerülő Budapest Fashion Weekre, amely immár 12 éves múltra tekint vissza. Természetesen ott leszünk, hiszen az idei show-n is számos érdekes bemutatóval készülnek: a szerb Marinia a New York Fashion Weeken bemutatott kollekcióját hozza el Magyarországra, de itt lesz a Zerobarracento márka Olaszországból és Marvin Nonis az Egyesült Királyságból. Ki nem hagynánk a lehetőséget, hogy testközelből is megcsodáljuk őket!

 

 

budapestfashionweek

 

Mire készülünk? Mit fogunk látni?

 

Természetesen a szakma legjobbjait és fantasztikus ruhakölteményeiket! Eddig már 130 külföldi és magyar divattervező mutatkozott be a 12 éves Budapest Fashion Week rendezvényein, illetve a hazai és nemzetközi sajtó, köztük a FashionTV is kiemelt figyelemmel követte. A Budapest Fashion Week megálmodója Mayer Balázs, illetve, ahogyan a legtöbben ismerik, Kenguru elmondta: „A tavaszi és őszi fashion week már oly ismert és népszerű nemzetközi szinten is, hogy számos külföldi divattervező mutatja be nálunk is legújabb kollekcióját. A szervezés szinte minden időmet leköti, de hihetetlen büszke vagyok az elmúlt években elért eredményekre. Az idei őszi show is csodálatos bemutatókat tartogat a nagyközönség számára, ráadásul most egy különleges helyszín ad otthont a Budapest Fashion Weeknek!”

 

Szóval, hová is megyünk a szemünket legeltetni?

 

 

A Városliget Café rendezvénytermébe, azaz a Műjégpálya dísztermében rendezik meg a divathetet 2018. november 14-16 között, este 7 órától kezdődően. A különleges alkalomra a Városliget Café – azaz a palotában működő, századfordulós romantikát képviselő étterem – külön fashion ajánlattal várja a vendégeket, szóval akár becsatlakozhattok ti is, ha akad köztetek vérbeli divatőrült! Nincs is jobb alkalom arra, hogy ötleteket lessetek el, mivel dobhatnátok fel a hétköznapi megjelenéseteket!

 

 Ezzel kapcsolatban Hamar Krisztina, a Városliget Café rendezvényigazgatója hozzátette: „nagyon örülünk, hogy egy ilyen kreatív és szép eseménynek adhatunk otthont. Úgy gondolom, hogy a szebbnél-szebb ruháknak csodálatos környezetet biztosít a Műjégpálya épülete és a díszteremből a vendégek elé táruló városligeti panoráma.”

 

A hazai tervezők mellett – akikre mondani se kell, rémesen büszkék vagyunk! -  egyébként Szerbiából, Olaszországból és Angliából érkeznek vendég designerek az eseményre.

 

plakatfashionweek

 

Mayer Balázs Kenguru ismét változatos programot ígér nekünk!

 

Elhozzák nekünk napjaink letisztult minimalista stílusát, vagy a suburban, street wear, unisex workwear, a skót etnot idéző tartan ihletett ruhákat, de az igényes alkalmi darabok egyaránt jelen lesznek a kifutón. Igazi különlegességként a szerb Marinia a New York Fashion Weeken bemutatott kollekcióját hozza el Magyarországra, amely 14-én este lesz látható a Ticci, a Divum és a Zerobarracento mellett. Másnap, 15-én mutatja be kollekcióját Marvin Nonis Nagy Britanniából, Viktoria Mindak, Evelin Fink és Eli B Olaszországból, valamint a New Age. A zárónapon L˝Orosz, a szintén Itáliából érkező Injury, Balázs Eszter, Ashbury és a főszervező Kenguru új darabjait tekintheti meg a közönség.

 

Márpedig itt a WMNO-nál akadnak igazi divatszakik, ezért már alig várjuk, hogy elvegyülhessünk ezen a jeles eseményen! Azok, akik nem tudnak csatlakozni, figyeljék a Facebook és Instragram oldalainkat és legalább virtuálisan elhozzuk nekik a divat krémjét!

Helyszín:Városligeti Műjégpálya/Díszterem, Budapest 1146 Olof Palme sétány 5.

Kapunyitás: 18.30  órakor

Divatbemutatók: 19:00 órakor kezdődnek.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

Megmutatjuk, hogyan válassz testalkatodhoz illő kabátot!

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!