Nem kezdek elvált férfival

 Szokták mondani, hogy a nők a tökéletes férfit keresik, és miközben panaszkodnak, hogy egyedül vannak, csomó mindenkit eleve kizárnak a potenciális partnerek köréből. Lehetséges azonban, hogy alapos indokunk van rá, hogy miért is nem szeretnénk egy bizonyos kategóriába eső pasival kezdeni, és az elvált státusz ilyen. Hogy miért?

A női büszkeség, a férfi egóval szemben

Vajon melyik a rosszabb? A büszkeség vagy az ego? És nem lehet, hogy igazából mind a kettő egy tőrről fakad?

szülés

A mai modern világ tényleg az, hogy a nők mondják meg a férfiaknak mit csináljanak, vagy ez még a régi kor záloga? Ha megszületett a baba, az egész család maradjon otthon szépen együtt, mert megtehetik, hiszen most már a férfi is elmehet GYES-re? Ha magadhoz láncolod a pasit, akkor kevesebb az esélye, hogy más nő után néz és lelép? Ha ottmaradsz az asszony mellett, és mindent megteszel, akkor kevesebb az esélye, hogy a nő fogja magát és lelép?

önvédelem

A 38 éves Laura egy gyönyörű nő. Tipikusan olyan, aki vonzza a tekinteteket. Csinosan és elegánsan öltözik a munkája miatt – pszichiáter – vagyis sosem próbálta azzal ingerelni a környezetében lévő férfiakat, hogy túl sokat mutat magából. De, aki szép, az szép. Ráadásul sokat utazik és gyakran egyedül, mert nem az a fajta, aki barátokra vagy másokra várna ahhoz, hogy éljen. Épp emiatt, gyakran került már veszélyes helyzetbe…

Prostikból áll az egész világ

Talán nem az egész… de az biztos, hogy sokakra igaz. Rengeteg embert meg lehet venni. Pénzzel, hatalommal, pozícióval, ékszerrel, de akár piával is. Miért? Mert gyengék? Mert a könnyebb utat választják? Ez a kényelmes? Nincs bennük olyan, hogy tisztesség, erkölcs, felelősség? Hová lett az emberi tartás? Mikor tűnt el? Vagy mindig is ilyen világot éltünk?

te sem gondolsz a jövőre

Nagyon sokan hirdetik és vallják azt, hogy: csak ma a fontos. Egyedül az számít, ami van. Ma kell szeretni, élni, mulatni, tanulni. Ez igaz. De ennek akkor van értelme, ha azt is tudod, mit akarsz. Hova tartasz. Mi a célod. Mert ha csak azt mondod: „Úgyis csak az számít, ami ma van, mit foglalkozzak én a jelennel, a jövő úgyis messze van és kiszámíthatatlan”, akkor ne csodálkozz, hogy sosem jutsz majd egyről a kettőre.