Csinos, szexi és olyan a hangja, mint egy angyalnak. Imádjuk hallgatni az édes kis duruzsolását reggelente miközben kómásan isszuk a kávét és még a legrosszabbnak induló napot is megszínesíti a Sláger TV népszerű műsorvezetője, aki idén tért vissza a rádió mikrofonja mögé, hogy a fényt vigyen a Sláger FM hallgatóinak komor reggeljeibe. Petra őszintén szintén mesélt a magazinnak önmagáról és nagy visszatéréséről!

Abban a megtiszteltetésben részesülhetett a magazin, hogy közelebbről is megismerkedhetett  a testében, hangjában, lelkében is gyönyörű rádiós csillaggal, Pordán  Petrával.

 

Pordan Petra 01

 

Százezrek ébrednek veled az éteren keresztül. Köszönjük, hogy vagy nekünk és megédesíted a reggeljeinket! De ezenkívül, ha mondanod kellene valamit arra, hogy mi az a plusz, amit a kedves hangodon kívül adsz a hallgatóknak, mi lenne az?

 

Szerintem a legfontosabbat, amit minden kapcsolatban adni lehet, - legyen az éteri vagy személyes – hogy

 

őszinte vagyok a hallgatókkal.

 

Amióta csak rádiózom, soha nem próbáltam szerepet játszani és mindig önmagamat adtam. Még hogyha nem is értenek velem egyet egy-egy témában, attól még úgy gondolom, szeretik azt, hogy nem verem át őket.

 

Pordan Petra 02

  

A magam nevében állíthatom, hogy ez így van és remélem a hallgatóid nevében is azt mondhatom, hogy ezért roppant hálásak is vagyunk neked. Viszont azt még nem is tudjuk, hogy tulajdonképpen hogy kerültél a mikrofon mögé?

 

Egy véletlennek köszönhetően. Egyszer egy barátom megkérdezte, mert tudta, hogy kommunikáció szakra járok, hogy nincs-e kedvem kipróbálni, milyen a rádiózás élesben. Persze nagyon is volt kedvem, és mint láthatod, jobban mondva hallhatod, azóta is töretlen a szerelem. 

 

Mekkora mázli, hogy volt egy ilyen barátod! Lehet akkor nem is tudta, milyen kincsedet fedezett fel! Különben mi volt az, ami vonzott a rádiózásban?

Főleg az, hogy adni tudsz az embereknek.

 

Hogy reggel, amikor álmosan felkelnek, lehet, hogy épp tele van a hócipőjük, és ezért a Te dolgod, hogy feldobd és elkísérd őket a munkába, iskolába. Azt pedig külön szeretem benne, hogy itt nincs más eszközöd, csak a hangod, ezért is tudják pontosan, hogy ki az, aki kamuzik.

 

Pordan Petra 03

 

Bárcsak még többet adhatnál magadból és személyesen is te kísérnél bennünket! Gondolom tisztában vagy azzal, hogy sokan szeretnek téged. Így mikor tavaly Bochkor Gábor egy reggeli műsorban bejelentette, hogy nem hallhatunk többé téged a rádióban sokaknak összetört a szíve és még csak azt sem tudhatták miért. Hogy fogadtad akkor a közönség együttérzését?

 

Tüneményesek voltak az emberek, és azóta is azok, mert szerettek minket együtt abban a műsorban, de az már a múlt. Az viszont hihetetlen jól esett, hogy bárhova mentem, mindig elmondták, hogy mennyire hiányzom Nekik. Ezért örültem annak, hogy a Sláger FM-től lehetőséget kaptam a folytatásra.

 

Ezek alapján gondolhatod, hogy a hallgatóid is, hogy örültek neked! Különben minek köszönhető a fantasztikus visszatérésed?

 

Kellett egy kis szünet, de tudtam, hogy nem akarok rádió nélkül élni, ezért azonnal igent mondtam, amikor jött ez a felkérés.

 

Pordan Petra 05

 

Istenemre mondom, nagyon jól tetted! Egyébként van valamilyen hátránya az élő műsornak? Például mennyire érzed hátránynak a koránkelést?

 

Én a koránkelést nem nevezném hátránynak, az csak egy szükséges rossz, amiért kárpótol az élet, amint bekapcsolod a mikrofont.

 

Jó, hogy így gondolod, különben nemigen lennének reggeli műsorok! Ellenben, most egy kicsit más irányba tapogatóznék, mert lenne itt valami, amire nagyon kíváncsi lennék és szerintem mások is. Egyszer élő adásban beszélgettetek arról, hogy elgondolkodtál a mellnagyobbításon. Személy szerint hogy gondolod, mennyire teheti boldoggá ez a beavatkozás egy nő élettét?

 

Nem feltétlenül teszi boldogabbá, de az kétségtelen, hogyha valakinek ez segít abban, hogy elfogadja magát, és persze nem esik túlzásba, akkor miért ne?

 

Pordan Petra 04

 

Azt hiszem, ez egy elég korrekt válasz. Jut is eszembe, emlékszem, hogy egyszer végigcsináltál egy tesztet, amiben arra voltál kíváncsi, hogy egy szexin felöltözött nőnek vajon hány férfi és hogyan szól be. Milyen érzés volt szembesülni a szomorú valósággal?

 

Ha őszinte akarok lenni, nagyon nem lepődtem meg, mert sajnos nyáron gyakran látom, hogy csinosan felöltözött lányoknak milyen primitív stílusban tudnak odaszólni.

 

Mi nők a kedves bókot imádjuk, de azt, ha tárgyiasítanak minket, és húsdarabként kezelnek, azt egyáltalán nem.

 

Pordan Petra 07

 

Úgy érzem, sok olvasó fog Veled egyetérteni. Szerinted, hogy lehetne jobbá tenni az életterünket és a valódi értékeket helyezni előtérbe az érdekek helyett?

 

Szerintem itt óriási felelőssége van a szülőknek.

 

Nem mindegy, hogy ki mit hoz otthonról.

 

Az anyukámnak nagyon sokat köszönhetek, egyedül nevelt fel minket, és erőn felül is mindig megpróbálta úgy nevelni a bátyámat és engem, hogy lássuk ki, mi az, ami igazán értékes. Azt hiszem, ennyi idősen már mondhatom, hogy jó munkát végzett.

 

Pordan Petra 06

 

Hadd erősítselek meg: én is így gondolom, és hiszem, hogy az olvasók és a hallgatóid is egyetértenek ebben.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!