múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

látványosan boldog

Akinek nem inge, nem veszi magára a következő sorokat. De csak egyet kérdeznék tőled, aki látványosan boldog vagy és minden áldott nap megosztod, milyen örömmel mész melózni, hétvégén kirándulni és mennyire istenkirály a párod… kit akarsz te hülyíteni? Természetesen, ha mindez a valóságot tükrözi, akkor sok boldogságot kívánok neked! Ám ha nem így van, akkor mégis mire jó ez? Miért csinálod?

boldogtalan

A legtöbb ember titkolja. Lakat alatt őrzi, mintha bűnös vagy szégyenletes dolog lenne, amiről jobb nem tudomást venni. Önmaguk előtt is próbálják eltusolni, nemhogy mások előtt. De mikor vált tabuvá a boldogtalanság kérdése? Miért nem merik felvállalni az emberek?

Érzelmi anorexia

Mindenki másképp éli meg a szerelmet. Van, aki nagy hévvel veti bele magát. Míg akadnak olyanok is, akik egyáltalán nem is szerelmesek, inkább csak tetszik nekik az illető és később szeretnek bele. Mások a kapcsolat elején akár hónapokig óvatosan járnak el, nehogy megint sérüljenek. De melyikükre jellemző az érzelmi anorexia?

túlgondolkodás

Túl sokan viccelődnek azzal, hogy egyesek mindent túlgondolnak. Kigúnyolják őket, nevetnek rajtuk. Pedig semmi szórakoztató nincs benne. Főleg annak nem, aki elszenvedi. Mert egy valamit nyugodtan elhihetnek az emberek: a túlgondolkodás nem kellemes. Baromi nehéz megszabadulni tőle.