Egyesek számára biztos megdöbbentő lesz a most következő sorok vagy egyenesen tagadni fogják. Mert sokak világában olyan nincs, hogy egy pasinak ne lenne kedve szexelni, mintha egy két lábon járó szexmasina lenne. Pedig elhihetitek, utána jártunk, valóban van olyan, hogy éppen a férfi az, aki szíve szerint nemet mondana a szexre!

 

nincs kedve pasinak szexelni 01

 

Kép: Freepik.com

 

 

Azért ha jobban belegondolunk, nem akkora rejtély ez! Hiszen a férfi ugyanolyan ember – nem állat, nem gép – mint mi. Keményen dolgozik, besegít a gyereknevelésbe, esetleg a házkörüli teendőkbe is, szóval az ő energiaszintje sem végtelen. El tud fáradni. És mivel nem egy érzéketlen lény, ezért őt is érik bőven egy nap benyomások, az idegesítő főnöktől kezdve a hülye emberekig, szóval simán kimerülhet lelkileg is. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy otthon már csak pihenni szeretne és létezni.

 

De biztos lesznek olyanok, akik úgyis azt fogják mondani, hogy „de a pasinak akkor is megy” és biztos van olyan, akire igaz, csakhogy hála a magasságosnak, nem minden férfi egyforma! Van, amelyiknek egyáltalán nem megy, vagy legalábbis meg kell erőszakolnia magát ahhoz, hogy sikerüljön. Hiszen ha nem teszi, akkor ő nem „férfi” és ez minden pasi rémálma, ha kétségbe vonják a férfiasságát és annak a gyanúnak az árnyéka vetül rá, hogy nem bírja kielégíteni az asszonykát. Meg aztán a mai világban, ahol egyre többször lépnek félre a nők is, végképp ott a félelem a pasikban, hogy a párjuk nem csak nem fogja férfinak tartani, de még akár félre is lép. Úgyhogy amennyire a nők rettegnek attól, hogy Úristen, ha nem adják meg a pasinak, ami „jár”, akkor megcsalja, ugyanúgy tarthatnak ettől a férfiak is.

 

nincs kedve pasinak szexelni 02

 

Itt van erre három férfi tökéletes példája:

 

Roland (37)

 

„Szeretem a feleségemet és persze szeretek is vele szeretkezni. Meg szeretnék. De néha egyszerűen erre nincs erőm. Napi 8 néha 10 órát is dolgozok hétköznap, mellette még játszok a srácokkal, meg amit tudok, segítek a feleségemnek is, hogy ne egyedül rá háruljon minden teher. Utána este már arra is alig van erőm, hogy elmenjek az ágyig, nemhogy még duhajkodjak. Tudom, hogy a feleségem is vágyna rá és olykor türelmesen igyekszik is életet lehelni belém, de sokszor mondott már le rólam és akármilyen gázos is, de néha már csak annyit tudtam mondani, hogy nyugodtan elégítse ki magát, mert nekem semmi erőm hozzá. Pedig szedem a vitaminokat, de lehet valami erősebb kellene.”

 

Egy valamiben biztosak lehetünk: nem Roland az egyetlen férfi, aki így érez. Nem minden pasi olyan, hogy hullafáradtan is szexelni akar. De valahol érthető is, hogy egy bizonyos korban, vagy életkörülményben – például itt a családapa esetén – hogy a szex egy kissé a háttérbe szorul. Félreértés ne essék, a szex mindig fontos és kell is, de van egy bizonyos sorrend az emberek életében, - a gyerek pelenkacserélése nem várhat, nem úgy, mint a reggeli gyors numera – amikor megváltozhat az embernek a szexel való viszonya. Ez többnyire csak ideiglenes, hiszen a gyerekek is nagyobb lesznek, és a munkakörülmények, az élethelyzetek is megváltozhatnak, így az ember több időre és energiára tehet szert. Ha az embernek van egy biztos párkapcsolata, akkor ezt tudomásul veszik, képesek elfogadni a kialakult helyzetet és szépen megvárni, amíg egy kicsivel minden jobb lesz és annak a szexmennyiségnek is örülnek, amiben részük lehet.

 

nincs kedve pasinak szexelni 03

 

Ádám (29)

 

„Nem tudom mi olyan meglepő abban, hogy néha nekünk sincs kedvünk a szexelni. Talán csak a nőknek fájhat a fejük vagy lehetnek betegek? Vagy nekünk nem lehet sz** napunk, amikor hazatérve csak leakarunk ülni a tévé elé és punnyadni vagy meginni vagy egy sört, hogy megnyugodjunk mert egésznap ment a vérszívás? Na, ez az, ha egy nő teszi ezt, az normális, meg lehet érteni szegényeket. De ha egy férfi csinálja ugyanezt, akkor az már nem is férfi, mert milyen férfi az, aki nyugalomra vágyik szex helyett? Van, hogy este bújik hozzám a barátnőm és mondom neki, hogy fáradt vagyok és nincs hangulatom hozzá. Egyszerűen nincs kedvem. És néz rám, mintha idegen nyelven beszélnék és azt kérdezi, hogy „Már nem kívánsz?” Hiába mondom neki, hogy nem erről van szó, azt hiszi hülyítem és biztos megcsalom őt és rá már nincs energiám. Ilyenkor szoktam mondani, hogy „Hagyjál már a hülyeségeiddel!”

 

Sajnos tényleg igaz, hogy sok nő, képtelen elhinni, hogy a pasinál is lehet olyan, hogy nincs kedve. Talán itt lenne az ideje átértékelni a velük kapcsolatos előítéleteinket! És ez a legrosszabb, amit Ádám is mesélt, hogy még meg is vádolják azzal, hogy hazudik és megcsalja a barátnőjét. Úgy tűnik ennyire elképzelhetetlen, hogy csak hangulata nincs hozzá. Több megértéssel kellene lennünk a férfiak iránt!

 

nincs kedve pasinak szexelni 04

 

Miki (34)

 

„Imádom a páromat, - aki 28 éves - de emberből vagyok és néha nekem sincs kedvem a szexhez. De inkább olyankor is lefekszem vele. Néha már úgy érzem, erőszakot teszek saját magammal, hogy akkor is csinálom, amikor semmi indíttatásom nincs rá. Mondani sem kell, hogy olyankor nem is élvezem. De félek, hogyha nem elégítem ki, akkor lecserél vagy ne adj’ Isten megcsal… azt nem bírnám elviselni. Ennél még az is jobb, ha felhergelem magamat, szeretkezek vele és valahogy kipréselem magamból a dolgokat vagy csak őt külön kielégítem.”

 

Mi meg azt hittük, hogy csak mi parázhatunk ettől és közben akadnak férfiak, akik ugyanúgy szenvednek a bizonytalanságtól és a félelemtől, így inkább magukon tesznek erőszakot, semmint elveszítsenek bennünket!

 

nincs kedve pasinak szexelni 05

 

Remélem, ezek a vallomások segítenek abban, hogy egy kicsit átgondold a pasikról alkotott képedet, véleményedet és hogy a jövőre nézve megértőbben állj hozzájuk. Fogadd el, hogy létezik: hogy a pasinak sincs kedve a szexhez és ne akarjuk olyanra rávenni őket, amit mi magunk is utálunk, amikor kényszerből szexelünk…

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

„Nagy a gond, ha már csak kötelességből szexelsz…”

 

„Ha mindig is nőcsábász volt, engem is meg fog csalni?”

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!