A 11 legjobb módja annak, hogy megajándékozdd magad de nem egy kiadós vacsorával!

Mit tehetünk az egészséges életmódért és hogyan töltsük el a szabadidőnket hasznosan és kellemesen anélkül, hogy állandóan csak az evésre koncentrálnánk mint a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás?

Mindenki vágyik egy kis kikapcsolódásra vagy ünneplésre arra, hogy megajándékozza magát egy sikeres nap vagy hét után. Sokan sajnos egy kiadós vacsorát terveznek pezsgővel vagy borral ami nem tesz jót az egészséges életmódunknak habár néha megengedett. Emlékeztessük magunkat mennyit is dolgoztunk milyen keményen és lepjük meg magunkat valami mással ezúttal.

1. Szakítsunk magunkra időt!

Ha csak 30 percünk van magunkra azt töltsük kellemesen és kizárólag saját magunkkal foglalkozzunk. Ötletek?? Olvassunk el egy könyvet hallgassunk zenét menjünk el egy rövid sétára esetleg nézzünk meg egy filmet!

i2

2. Próbáljuk ki a manicurt vagy a pedicurt kedvenc kozmetikusunknál!

Amennyiben nincs lehetőségünk rá esetleg anyagilag akkor próbáljuk meg Önállóan. Miért is ne?

i6i7

3. Vásároljunk.

Vegyünk magunknak egy új fitness ruhát, ezzel is erősíthetjük a tudatunkban az egészséges életmódot és a motiváziót,hogy mindenképpen sportolnunk kell hiszen van egy szép új kényelmes darabunk.

i5

4. Menjünk el egy massázsra vagy egy Spa-ba ha megtehetjük.

Kell ennél kellemesebb elfoglaltság vagy ajándék? Kellemes masszázs csend és nyugalom. Igazi kényeztetés.

i1

5. Tervezzünk egy mozis estét.

Lehet a barátnőkkel a családunkkal vagy a párunkkal. Biztosan mindenki élvezni fogja a kikapcsolódást.

i4

6. Csajos este!!

Menjünk el a barátnőinkkel együtt szórakozni, táncolni élvezzük és ápoljuk a barátságunkat hiszen nincsen sok időn egymásra.

i8

7. Irjunk egy blogot.

Oszdd meg az élményeidet és hasznos információdat diétáidat kedvenc edzőtermedet és élményeidet a barátaiddal. Biztos nagyon sok érdekes dolgot tudnál mesélni.

8. Vegyünk magunknak egy új DVD lemezt.

Természetesen sporttal kapcsolatosat. Egy jó kis aerobik,TRX vagy táncos dvd –t így otthon is tudunk edzeni bármikor amikor kedvünk tartja.

9. Menjük egy koncertre.

Nézzük meg hol és mikor játszik a kedvenc együttesünk és hajrá vegyünk jegyet és táncoljuk át az éjszakát!

i3

10. Menjünk múzeumba.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok múzeum vagy kiállítás van a városban amit még nem láttunk. Itt az ideje válasszuk ki mi az ami érdekel minket és menjünk!

11. Vegyünk részt egy tanfolyamon.

Gondoljuk át mire is lenne szükségünk illetve mi az ami érdekelhetne minket? Válasszunk egy hobby-t tanfolyamot és iratkozzunk be. A tanulás az mindenkinek csak előnyére válhat főleg ha azt a szabadidőnkben is hasznosíthatjuk.

Kell ezeknél több ötlet hölgyeim? Választék van bőven. Nem mindig az a megoldás, hogy ételbe folytjuk bánatunkat vagy Örömünket. Reméljük tudtunk segíteni pár ötlettel mivel is üthetnénk el azt a kevés szabadidőnket anélkül, hogy bűnbe esnénk.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!