Képzeld el a következő szituációt: elveszíted az állásodat és jó ideje nem találsz másikat. A párod fizetése épp csak a rezsire elég meg nagyjából arra, hogy száraz kenyéren és vízen éljetek mert csak alkalmi munkákat végez. Mellette ott a lakás-, a kocsi hitel és talán még egyéb elmaradások is vannak. El tudnád képzelni azt, hogy eljuss arra a pontra, hogy prostituáltnak állj a pénz reményében?

 

 

lennel prosti adossag 01

Kép: ydaidimeng.com

 

Talán te nem, de Helga párjában, Vendelben felmerült, hogy prostit csináljon a barátnőjéből. Egyre több volt az elmaradás, a felszólító levél, már a legtöbb ismerősüknek tartoztak, életüket 0-24-ben stresszben élték. Helga hónapok óta nem kapott munkát, vagy csak alkalmi jelleggel és ugyanez volt a helyzet Vendellel is. Állandóan azon agyaltak, hogyan lehet sok pénzt keresni. Azonnal. De legalábbis gyorsan. Rablással? Bűnözéssel? Vagy… prostitúcióval? Vendel pedig meglátta az egyébként fiatal és szép barátnőjében a lehetőséget, mivel már nem volt senki, akitől segítséget remélhettek.

 

Pedzegetni kezdte a dolgot és eleinte Helga hallani sem akart róla. De párja nem ment le a nyakáról. Egyfelől sértette, hogy a barátja oda dobná másoknak, mintha egy darab hús lenne. Hiszen nem a leghízelgőbb, legromantikusabb arra a kérdésre, hogy: „Ennyire szeretsz, hogy odaadnál másnak? Nem is lennél féltékeny?”, azt a választ kapni: „Hát persze, hogy az lennék cica, és tudod, hogy szeretlek, de én gondolok kettőnkre és a jövőnkre! Te ennyire sem lennél képes, hogy lefeküdj pár f@szival azért, hogy kihúzz bennünket a csávából? Az nem megcsalás, csak szex!”

 

Eleinte még szépen utalt rá Vendel, hogy tegye meg. Azzal motiválta, hogy gyorsan szerezhetnénk sok pénzt és egy-kettőre kijöhetnének a bajból. Utána soha többé. Gyors megoldás és könnyű. „Nagyon ügyes kezed és szád van, meg jól is mozogsz, biztos gyorsan letudnád őket! Gondolj arra, hogy velem vagy közben!”

 

De mivel barátnője így sem akarta, így lelki-ismeretfurdalást keltett benne: „Egyedül dolgozom és igyekszem eltartani magunkat, de te nem teszel semmit! Ha tehetném, én tutira elmennék kielégíteni pár vénasszonyt, azért, hogy neked jobb legyen, és ne haljunk éhen!”

 

lennel prosti adossag 02

 

Addig piszkálta, zsarolta, és könyörgött Helgának, - miközben a helyzet is egyre romlott - míg az beadta a derekát. Jelentkezett egy helyre a neten, ahová burkoltan szexmunkásokat kerestek. A biztonság kedvéért egy másik városba ment. Maga Vendel vitte el és hagyta ott két hétre. Helga már az első nap azt hitte, telefonál neki, hogy menjen vissza érte, mert nem bírja ki. Szörnyen megalázónak érezte, pedig megfogadta párja tanácsát és próbált arra gondolni, hogy vele csinálja. Undorodott magától, amiért más, idegen férfiakat kell kielégítenie válogatás nélkül, az időset, a fiatalt, az ápolatlant, a perverzet. Gyűlölte, hogy hagynia kellett, hogy büdös ribancnak nevezzék, hogy letérdeltessék és elfenekeljék. Rosszul volt attól, hogy kihasználták, egy összemocskolták és sokszor kénytelen volt egyszerre két férfival vagy más prostikkal szeretkeznie, ha az volt az elvárás.

 

Vendel persze megdicsérte és hangoztatta, mennyire büszke rá, aki persze ugyancsak keményen dolgozott, miközben mindennap igyekezett tartani a lelket Helgában, aki természetesen termelni kezdte a pénzt. Néha otthon maradhatott egy-egy hetet, de utána Vendel mindig másik városba vitte, ahol újra kezdődött a nyomora. Ha már arra gondolt, mit kell tennie, felfordult a gyomra. Állandóan azt kérdezgette: „Meddig kell még mennem?” De mindig volt valamit: még vissza kell adni a kölcsönt, be kell fizetni a hiteleket, még sok van az elmaradt közművekből.

 

Egy év kellett ahhoz, hogy Helga azt mondja: már megszokta. Vagy ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiégjen? Hogy elviselje mások érintését, kéréseit? Ellenben már öt éve csinálják ezt, legfeljebb hosszabb-rövidebb megszakításokkal. Ám Vendel továbbra is viszi-hozza.

 

lennel prosti adossag 03

 

Ugyanis a kölcsönöket sikeresen visszaadták, a hiteleket kifizettek, végre egyenesbe jöttek. Ám Vendel kitalálta, hogy vehetnének nagyobb házat, jobb kocsit, el is utazhatnának néha és gyűjthetnének egy kis pénzt is, hogy legyen. Egyszerűen mindig kitalált valamit, miért ne hagyja abba Helga a szexmunkát. Valószínűleg azt gondolod, hogy elment az esze, nem normális, belezakkant a munkába vagy, hogy nagyon is élvezi, amit csinál. De ő azt mondja, hogy szereti Vendelt és csak érte teszi. Mert fontos neki a boldogsága. Úgy gondolja, hogy a férfinak mindig, mindenben igaza van. Ha már eddig is bírta, miért ne bírna még pár évet? Hiszen ő is vágyik a jobb életre. Akkor meg nem lehet olyan lusta vagy szívtelen, hogy nem bír ki még pár évet ahhoz, hogy igazán meglegyen mindenük.

 

Csakhogy mikor szóba jönnek a hosszú távú tervek, hogy Helga csinálhatna mást is, Vendel terel. Helgának néha rossz érzése van, de ki sem meri mondani. Hogy talán a párja soha nem akarja elengedni, soha nem akarja majd, hogy abba hagyja, amit csinál. Talán sosem lesz vége és végleg kiég testileg és lelkileg… de ő azt hiszi, hogy akkor képes lesz nemet mondani és kiállni magáért. Vajon tényleg képes lesz rá?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Melyik a jobb? Ha a férjem szeretőt tart vagy ha prostit?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!