Vége a féktelen zabálásnak ezért az internet csak úgy ontja magából a fogyókúrás tippeket, hogyan fogyjunk le pár nap alatt és eláraszt minket a rosszabbnál rosszabb csodaszereikkel és sportgyakorlataikkal.

Van egy rosszhírem lányok. Sajnos az ünnepek alatt felszaladt kilók egy csodaszertől vagy napi néhány perces jógagyakorlattól nem fog lemenni.

fogyokuratrend01Forrás: http://www.femina.hu/

 Ez mindig is a legnagyobb marketinges fogások közé tartozott hisz az embereknek nincs idejük vagy kedvük egészségesen étkezni rendszeresen sportolni pedig a megoldást csak ez jelenthetné hosszútávon.

Sajnos egyre jobban terjed főleg így év elején mindenféle csodakúra, amivel elhitetik velünk, hogy a megoldás egyszerű gyors és olcsó, de sajnos a rideg és hideg valóságban ez nem így működik. Kitartó munka és étkezés nélkül nem tudjuk visszanyerni álomalakunkat és leadni az ünnepek alatt felszedett pluszkilókat. Több ismerősöm szerint elég az, ha csak koplalunk és akkor gyorsan lefogyunk. Hát igen ez is egy megoldás csak a szervezetünknek nem kedvez és csak rosszabbul leszünk és gyengébbek ingerültebbek és a fogyás amúgy is csak a következő családi étkezésig tart. Szervezetünk tárolni kezd és utána úgyis mindig minden visszajön ránk majd kezdhetjük elölről az egészet. Ez tiszta kínzás ahelyett, hogy tudatosan egy kis rendszert vinnénk az életünkbe és beiktatnák egy kis sportot vagy elfelejtenénk addig enni, amíg már nem fér belénk. 

fogyokuratrend02Forrás: http://www.femina.hu/

 Tudom, hogy most sokan nem fognak szeretni és azt is tudom, hogy csináld akkor te, de igen én megpróbálom és meg is teszem. Ami hiányzik belőlünk már régóta az a kitartás. Elkezdeni mindent könnyű, de véghez vinni, annál nehezebb. Amennyiben az évek során még nem jöttetek rá, hogy ezek a csodaszerek vagy kúrák tartós hatást és álomalakot nem adnak akkor tehát beletörődtetek csalódásokba és a sok csalódás után, amikor egy újabb szuper alakformáló reklám megjelenik már csak remény miatt is, ami ugye tudjuk utoljára hal meg mégis mindig és mindig újra elcsábulunk és megpróbáljuk, bár szívünk mélyén úgyis tudjuk, hogy nem fog működni.

Próbáljunk meg ebben az évben változtatni. Kisebb lépésekkel és jobban átgondoltabban egy szakember segítéségével lehet, hogy nem olyan gyorsan, de hosszabb tavú eredményt tudnánk elérni. Tudom, hogy nehéz és fontos döntés, de ne hagyjuk magunkat tovább átverni ezektől a reklámoktól és főleg ne dobjunk ki feleslegesen egy csomó pénzt olyan dolgokra, amelyeknek a legkisebb hasznát sem fogjuk venni.

Akinek kérdése van vagy segítségre van szüksége nyugodtan írjon nekem és ellátom segítségekkel illetve szakemberek neveivel. Teljesen ingyen természetesen.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!