múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

pszichopata

Kedves, figyelmes, nagylelkű. Kezdetben ezek jellemezték Leventét. A társkeresőn ismerkedtünk meg és nagyon szimpatikus volt a bemutatkozója, hogy hosszú távban gondolkodik, feleségre, családra vágyik, hogy jókat beszélgessen a partnerével és utazgassanak. Ráadásul elképesztően jól néz ki és egy magasan képzett, rendkívül intelligens ember. Persze, hogy szerencsésnek éreztem magamat, mikor rám írt és beszélgetni kezdtünk. Sokáig leveleztünk égs egyáltalán nem sejtettem, hogy ki is ő valójában.

visszautasítás

Nagyon sokszor hallani, hogy erről panaszkodnak a férfiak. Néha még a nők is. Hogy túl gyakran kapnak visszautasítást. A párjuknak nincs kedve a szexhez és valamire hivatkozva, de nemet mond a szexre. Aztán persze gyakran ezt meg is kapja az a fél, akit megcsalnak. Ezek szerint, aki többször visszautasítja a párját, azt biztosan meg is csalják?

Mennyi szexpartner ideális

Ha túl sok, az a baj, ha túl kevés, akkor meg az. Úgy tűnik, ez nem csak a pénzre érvényes, hanem a szexre is. Illetve a férfiaknál rendben van az, ha sok nővel fekszenek le életük során, de egy nőnél ez mindig veszélyes téma, mert ha túl sok, akkor ribanc, ha meg túl kevés, akkor prűd. Akkor mégis mennyi lenne az ideális, hogy az ember lánya ne érezze rosszul magát? Már ha valakinek ez számít, hogy mások mit gondolnak róla…

Anya vagyok és szexet akarok

Márta egy kétgyerekes anyuka. 46 múlt és túl van egy váláson. Alapvetően elégedett az életével, jó munkahelye és saját lakása van, gond nélkül képes eltartani hármójukat. Egyedül egy dologból szenved hiányt és ezzel rendesen meg is lep másokat.

szar helyzetben

Mindenkinek van egy ilyen ismerőse. Vagy talán te vagy rendszeresen ebben a szituban. Pontosabban: szar helyzetben. Érdekes módon mindig csak probléma meg nyakig érő szar van. Hol a munkahelyünkön, hol otthon, hol a párkapcsolatunkban ülünk benne és persze hangosan kiáltozunk a segítségért, hogy ugyan valaki húzzon már ki belőle. De hogy kerülünk mindig oda?

gyűlölet

Ugyan, ki ne találkozott már volna gyűlölködő emberrel? Ki nem volt még gyűlölködés áldozata? De talán még bennünk is ébredt már néhány alkalommal gyűlölet. A gyűlölet kétségkívül rossz dolog, viszont az nem igaz, hogy maga az ember is rossz, aki gyűlölködik. Csak érzelmileg és értelmileg fejletlen.

Senki sem tökéletes az elköteleződésben!

"Hárpia lettél". Jön az ítélet, te pedig felnevetsz azon, hogy a másik úgy mondja ki ezeket a szavakat, mintha nem tudná, hogy saját magadnak is feltűnt, mennyire megváltoztál az utóbbi két hónapban. Vajon azt hiszi, hogy annyira megbolondultál, hogy észre se vetted magadon, hogy amúgy baromira nem ilyen szoktál lenni?

feleséged vagyok

Már a két kezemen sem tudnám megszámolni azt, hogy hányszor hallottam azt házas nőktől, hogy a férjük visszaél a helyzetükkel. Cselédként, szolgaként bánik velük, elvárásai vannak és alapból többet kér, mint amennyit ad. Sokuk becsapva érzi magát, mert teljesen más volt a férfi azelőtt, hogy összeházasodtak és szabályosan kicserélődtek azután, hogy összeházasodtak.

Szerelmet vallott

Új kolléga érkezett az irodába. Azonnal felkeltette Zita figyelmét a sármos, jóképű, Alex. Más nők is felfigyeltek rá és ki más lett volna minden csajos pusmogás témája, mint ő. A kolléganők többségének kétségkívül tetszett, de már volt párjuk vagy úgy érezték esélyük sincs egy ilyen férfinél. Magas, sportos, angyali az arca, gyönyörű a mosolya és mindennek a tetejében jó a humora, kedves és barátságos. Zita viszont sehogy sem bírta kiverni a fejéből.