múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

időrabló

indenki szeretne biztosra menni, ha partnerválasztásról van szó. De garancia természetesen nincs. Ellenben vannak apró jelek, amikre érdemes odafigyelni. Pláne akkor, ha bizonytalannak érzed magad. Úgy gondolod, talán nem a jelenlegi partnered lesz a befutó. Érthető, hogy ilyenkor vágysz egy kis megerősítésre. Senki sem mondhatja meg helyetted, hogy szakíts vele vagy sem, de talán ez a cikk a segítségedre lesz abban, hogy meghozd a döntést!

erős nők

Sokan azt gondolják, hogy az erős nőt csak egy még erősebb vagy legalábbis egyenrangú férfi hódíthatja meg. Vagy hogy a titok nyitja az intelligencia, a tekintély, nem beszélve az őszinteségről, mivel az erős nők nem kérnek a hazugságokból. Igen, egy kicsit mindegyikre szükség van, de talán legfőképpen arra, hogy megértsd azt a nőt. 

megbocsátás

Ok nélkül lecseszett és megalázott a főnök mindenki előtt: engedd el. Valaki megkarcolta a kocsimat: engedd el. Súlyos beteg a kutyám: engedd el. Meghalt a nagyanyám: engedd el. A pasim kihasznált és dobott: engedd el. Ne engedjem el mindjárt magamat akkor is, amikor a tízediken az erkély peremén állok? Vagy inkább téged engedjek el onnan, aki folyton azt mondod: engedd el, mikor épp a hajadnál fogva kilógatlak?

megcsalás

Harmincnyolc éves. Gyönyörű, intelligens, életvidám nő. De csak három évig tartott Cecília házassága. Pedig ő aztán tényleg mindent megtett a férjéért. Alapból nem siettette a házasságot, nem akarta elkapkodni a családalapítást. Jó háziasszony és feleség volt, aki vacsorával várta férjét és akivel hetente többször is ágyba bújt, ahol mindig igyekezett a maximumot nyújtani. Hagyta élni a férjét, nem féltékenykedett, és megvoltak a közös programjaik is. Egy igazi álomnő volt. Mégis meg lett csalva.

görcsölés

Emlékeztek Jessre a Szívek szállodájából? Jess és Rory nagy nehezen végül összejön, de Jess az a tipikus rosszarcú, akitől minden anya legszívesebben óvná a lányát, meg az is, aki „nem él a naptára szerint.”  Az a személy, akivel nincsen előre megbeszélt időpont, mert majd telefonál, amint végzett a melóval. Az a pasi, aki nehezen mutatja ki a szeretetet, pedig nagyon is tud kötődni. Valójában rohadtul fél bármiféle érzelemtől és az elkötelezettségtől is, na meg attól, hogy csalódást fog okozni annak, akit szeret.

idősek otthona

Emmát nagyon rosszul érintette az, amit azután kapott, hogy egyes emberek megtudták, hogy az édesanyját idősek otthonába adta. Számára felfoghatatlan, hogy mi olyan bűnös dolog abban, hogy megtette. Többen is kritizálták érte, hogy lehetett képes arra, hogy beadja egy otthonba azt, aki felnevelte, etette, ruháztatta. Micsoda hálátlanság! – mondják neki és ő azóta sem tért magához a sokktól.

drogok és pia

Azt mondják, egyszer mindent ki kell próbálni. Egyrészt azért, mert egyszer élünk, másrészt azért, hogy csak azután alkoss valamiről véleményt, hogy azt megtapasztaltad. De ez a drogokra, az alkoholra, a dohányzásra is igaz? Mindarra, ami megkárosíthat? Illetve még azt is mondják, hogy egyszer úgyis mindenki mindent kipróbál. Ez viszont nagyon nem igaz.

párkapcsolat

Szánj pár percet arra, hogy végigolvasod ezt a cikket és válaszolsz a kérdésekre. A kapcsolatod múlhat rajta. Ez nem túlzás, hanem tény, meg fogod látni. Mert ha tudatos szerelmi életet szeretnél élni, akkor muszáj lesz gondolkodnod, nemcsak sodródni az érzelmeiddel. Ám ha már eleve azt mondod: nem akarsz rajta gondolkodni, az már sokkal árulkodóbb, mint azt hiszed...

Vi Keeland

A könyvmolyok már biztos hallottak Vi Keelandról. Pláne azok, akik falják a romantikus és erotikus könyveket. A New York Times, a Wall Street Journal és az USA today bestsellerszerzőjének több millió példányban keltek el a könyvei mintegy 26 nyelven. New Yorkban él férjével és három gyerekével, de az évben turnéra indult Európában.