múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

látványosan boldog

Akinek nem inge, nem veszi magára a következő sorokat. De csak egyet kérdeznék tőled, aki látványosan boldog vagy és minden áldott nap megosztod, milyen örömmel mész melózni, hétvégén kirándulni és mennyire istenkirály a párod… kit akarsz te hülyíteni? Természetesen, ha mindez a valóságot tükrözi, akkor sok boldogságot kívánok neked! Ám ha nem így van, akkor mégis mire jó ez? Miért csinálod?

meg akarok felelni

Én egyáltalán nem gondolom annak. Csak a szüleim, a testvéreim, a barátaim, de még a párom családtagjai is. Pedig semmi rossz vagy kivetnivaló nincs a partneremben. Senki sem beszél ellene. Egyszerűen csak mindenki azzal jön, hogy „ne adjam fel” magamat miatta és nem kell mindig a kedvére tennem. Oké, én is tudom ezt. De mi van akkor, ha egyszer én így vagyok boldog?

boldogtalan

A legtöbb ember titkolja. Lakat alatt őrzi, mintha bűnös vagy szégyenletes dolog lenne, amiről jobb nem tudomást venni. Önmaguk előtt is próbálják eltusolni, nemhogy mások előtt. De mikor vált tabuvá a boldogtalanság kérdése? Miért nem merik felvállalni az emberek?

sírig tartó szerelem

Ez bizony olyan dolog, ami soha nem megy ki a divatból. Örökké vágyunk rá. Egészen fiatalkorunktól kezdve. Nő és férfi egyaránt. A legtöbben kétségívül vágyunk a sírig tartó szerelemre. A soha ki nem hunyó lángra, a biztonságra, hogy van kivel osztozni jóban és rosszban egyaránt életünk végéig. De van esély erre? Lehet még részünk ilyen szerelemben?

Fiúslány vagyok

Több fiúslány is van a környezetemben. Ilyen például Adrienn is. Rövidre van nyírva a haja, sportos ruhákat visel, fiús dolgok érdeklik és a viselkedése is néha éppen olyan, mintha egy vérbeli pasi lenne. Viszont mindettől még egyáltalán nem érzi azt, hogy kevésbé lenne nőies.

hanyatt vágni magát a pasinak

Tényleg létezik az a fajta félelem az egyedülléttől, igény a szeretetre és kétségbeesés, aminek hatására egy nő képes akár az első randi után vagy akár megismerkedésüket követően néhány órával hanyatt vágni magát a pasi előtt? Hol van a tartás? Egyáltalán megbecsüli magát ilyen az nő?

 szerelem hullámhosszán

Még ha nem is tudatosan, de mégis válaszul szolgál A szerelem hullámhosszán c. film arra, hogy mégis hány „igazi”, Nagy Ő lehet az életünkben. Erről a kérdésről mindenkinek határozott véleménye van. Egyesek szerint csupán egyetlenegy nagy szerelemben lehet részünk az életünk során. Mások azt mondják, hogy egynél sokkal több és az „igazi” szó csupán egy címke, amit bárkire, bármennyiszer ráragaszthatunk.

ismerkedés

Éva és Kázmér majdnem negyven évig voltak házasok. Három gyerekük született és boldog éveket tudhattak a magukénak. Ám sajnálatos módon tavaly Kázmér elhunyt. Nem élte túl a második a szívrohamát. Éva tisztességgel meggyászolta, de idén úgy döntött: új életet kezd és ezzel együtt: új társat keres magának.

izmos pasik

Ha megkérdezel egy pasit, hogy szerinte mire buknak a nők, általában két dolgot mondanak: pénz és izom. Vajon tényleg ennyi lenne a képlet? A nők többségének valóban izmos csóka kell, jól látható kockahassal, szálkás testtel és kőkemény bicepszekkel?